NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 btcturkun piyasaası düştüğü gün bitcoinin türkiye için bittiği gündür bu limitleme işini niye yaptılar ki salaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfenstein Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ltc geliyor beyler hazirlanin.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 nmc ye girmemis olsaydim net 25ten ltc alirdim :) kismet degilmis hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 lit demeyin kalbim sıkışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 beyler aranızda payeer kullanan var mı? yandex ten parayı transfer etmeye çalışıyorum ama telefon numarası kısmı sürekli hata veriyor oraya ne formatta yazmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Korax said: nmc ye girmemis olsaydim net 25ten ltc alirdim :) kismet degilmis hehe nmc'yi kaçtan almıştın. Şu an biraz daha canlanma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Korax said: nmc ye girmemis olsaydim net 25ten ltc alirdim :) kismet degilmis hehe ntc rehin aldı bizi ya yükselse direk çıkıcam aldığımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Oha benim btcturk hesabı zaten onaylıymış ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hamsilipilav said: Korax said: nmc ye girmemis olsaydim net 25ten ltc alirdim :) kismet degilmis hehe ntc rehin aldı bizi ya yükselse direk çıkıcam aldığımdan ntc ne ya nmc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 11.7 den almistim dunki son pumpa guvenip, 12.2 de duruyo satis emri, azmettim baya profit yapmadan cikmicam nmc'den ehueh Piyasasi hareketli olmayan coin'e bidaha asla girmem. Girdinmi kilitlenip kaliyosun yukselene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 serjuhan said: Oha benim btcturk hesabı zaten onaylıymış ahah. adam belgeleri o kadar dağıttıki hatırlamıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Ahaha yok valla bir tek Okpay'e gönderdim belgeleri. Bilemedim ama uğraştırmayacaklar iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Limitsiz mi oluyor okpay'e üye olunca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ppc ye 5 ten girip 6.25 te cıktım die iyi yaptım diodum, biraz düstükten sonra 7.5 lere cıktı hemen ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ben de btc-ppc döndürüp durup %7-8 kar yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ppc tam tuzak, çok çok riskli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 yildirimokur said: Limitsiz mi oluyor okpay'e üye olunca ? Baya saçma bir limit oluyor 300bin euromuydu neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Yok abi kesinlikle BTC satın alamıyorum kredi kartıyla. Ne varsa denedim. Sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Şurada batmayacak bi gemi varsa o da BTC arkadaş. Kaya gibi sapasağlam. Emin adımlarla ilerliyor, saygı duruşuna geçtim izliyorum bu yükselişi. İyi geceler Bitkoyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 fizban said: ppc ye 5 ten girip 6.25 te cıktım die iyi yaptım diodum, biraz düstükten sonra 7.5 lere cıktı hemen ehu olsun, iyi yapmışsın yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 kermit said: ben bi sattım götüme girdi sonra tekrar aldım 1 ltc falan kaybettim o arada. dahada ellemem ltcde duran parama askgasd düşüşte mal satılmaz gökalp. eğer kağıda inancın varsa asla düşüşte satmayacaksın. panik anlarında ancak alış yapılır. bende 46'dan mal var, dün 25 gördüğünde 1 sn düşünmedim acaba ne olur lan diye. çünkü 50'yi geçecek yani 1 hafta veya 1 ay sonra, at yüküyle para kazanacam yine. lakin yatarken 20'lerdeydi kalktığımda 36 olacak dedim 38'i geçmiş bile. dün yandex para kabul etmedi diye, en az 1000 tl para kaybettim. 26'dan dizecektim malları, 50'den satacaktım eyyqüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 eğer çok para sokmak istemiyorsan, elinde olan parayla kademeli mal al. bütün parana bir noktadan mal alma. atıyorum 40% ile iyi olduğunu düşündüğün bir noktada pozisyon al, ondan sonra düştükçe parça parça al ortalama maliyetini düşür mesela benim : 46,2'den malım vardı - 48'i kıracak uçacak dedim uçmadı ama 46 zaten zirve olduğu için çok az aldım 43 civarına geriledi tekrar deneyecek diye biraz daha koydum, yine yapamadı sonra beklemeye çekildim, 40 38 ve en son 35'den mal aldım. ne kadar hedeften uzaklaşırsa aldığım malın oranını o kadar arttırıyorum. dün para sokabilsem, gömecektim 25'lere bütün paramı. 15 görebilir mi? evet 50'yi de görecek mi? evet o zaman 2 katına katlıycam, varsın 1 hafta 15 olsun problem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 NMC to da MOON ! BUY BUY BUY ! NMC train last chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Dün böyle PPC diye diye önümde harcadılar bir sürü adamı. Yemeyin olm ppc nmc falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 bayagi durgun bugun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar