Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin #2

cempostaci

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

fizban said:

photographer said:

açık provizyon yazıyosa zaten çekmiştir.
döneme dahil etmemiştir henüz
kk limitini dikkatli kontrol et
yok işte sıkıntı şu, açık provizyondan dönem içi işlemlere düşmemişken kredi kartına para yatıramıyorum, haliyle limit düşük kalmış oluyor.

olmaz öyle şey. senin kartında diyelim açık bakiye 1k, toplam limit 4k, sen 20k yatırırsan kartın 21k lık alışverişe hazır olur.

nasıl yatıramazsın =)

edit; 21k diyelim, açıkta bekleyen de 0.5k olsun, o dönem içine geçtiği anda senin 20.5k ya iner limitin fln (açıktayken limitten yiyor görünmüyorsa)

bankadan bankaya değişiyor mu bilmiyorum ama benim çalıştığım bankalara göre baya yanlış anlattıkların

açıkta bekleyen limitten düşüyor bi kere, dönem içine geçmesini beklemiyor. zaten provizyonda yapılan kontrollerden biri de limit, provizyon başında limit uygun görünüp dönem içine geçene kadar sen limiti doldurursan provizyondaki kontrol yalan olur.

karta para yatırarak limit arttırma işlemini de belli bir yere kadar yapabiliyorsun. limitin kadar yatırıp 2 katına çıkarabiliyorsundur mesela ama sonsuza kadar para yatırarak limitini arttıramazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

btc-e said:

Dear clients,

Please be aware of an upcoming maintenance our WEB trading infrastructure.
As part of our ongoing commitment to open communication with our customers, we’re informing you about an upcoming maintenance window for WEB trading infrastructure. We appreciate your use of our services and are committed to delivering a great experience that improves constantly. We anticipate no downtime as part of this deployment although the servers may be restarted one or more times during the process.

The updates will occur between November 28 and December 15, 2013.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben eski zamanlarda yapıyodum o işi, ama bi yerde yapamamaya başladım. arayıp sormuştum. ordan biliyorum.

sanırım başka kredi kartlarıyla tek kredi kartını şişirip yüksek meblağlı alışveriş yapıyolarmış falan.. bişeyler anlatmıştı

ya akbank, ya garantiydi konuştuğum. hatırlamıyorum hangisi
Sosyal ağlarda paylaş

Yandex money'a kart linklerken şunu diyor:

Confirm that you want to link a bank card to your account.

Please note:

the card must be issued in Russia, Azerbaijan, Belarus, Israel, Kazakhstan, the Ukraine, or Estonia;
you'll need one of the following: text message notifications about transactions made with your bank card, access to an online banking system, or the ability to call your bank's customer support.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...