Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 lel ltc 43 oldu , tırmanır mı yoksa bi iniş çıkış yapar mı ya , tepede satsak diğer dandik coinlerle trade yapma olaylarına girip düşünce yine ltc alsak fln nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bombilo said: yandexı muhtemelen ben patlattım dun :D benden sonra kımse yandexden gecıremedı resmen ahah abi hesaba deneme için 125 tl attım, 1900 rub dan 1500 ruba kadar 100 100 düşerek denedim (hani rate olayı vs diye), paso "ooops something went wrong" NASIL YAPCAM ARKADAŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ltc goes to 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ltc grafiği iyi valla 50 beklentisi var, bence 50'e kadar gün içinde gidecek 42.4'den geri girdim tahtaya, 45'den bırakıp çekilicem yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Dworgian said: bombilo said: yandexı muhtemelen ben patlattım dun :D benden sonra kımse yandexden gecıremedı resmen ahah abi hesaba deneme için 125 tl attım, 1900 rub dan 1500 ruba kadar 100 100 düşerek denedim (hani rate olayı vs diye), paso "ooops something went wrong" NASIL YAPCAM ARKADAŞ! abi dun o sekılde 450$ lık islemi askıya aldı bende en son. ondan once yaklasık 2000 tl filan gecırmıstım yandexten. su anda hala askıya alınan islemi iptal ettirmye calısıyorum cozuldu gibi. bu arada su anda 24change->liqpay->okpay->btc-e calısıyor haberınız olsun, 500$ gecırdım 2 dakika once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 cempostaci said: yanlız btc-e bokunu çıkarmaya başladı btclerin ile ltc almaya kalktığında tamam diyor. komisyonu kesiyor senden. ama hala order'da gözüküyor. 1 gün bekliyorsun ama hala ltc hesabına yatmıyor. tek çözümü ise order'ı cancel edip tekrar yapmak. 2. yaptığında saniyesinde alıyorsun ltc'leri. 2 kere komisyon alıyorlar yani. dün 2 arkadaşımında başına geldi. bugünde bana oldu. bilerek yapıyorlar olabilirler mi acaba ? Tam order verirken fiyat değişmiştir hali ile o an senin girdiğin fiyattan alamamıştır/satamamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bombilo, liqpay'e mastercardla mi geçiriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 LTC hayvan gibi yükselicek de işte şu an millete yüksekten aldırıp düşükten sattırmaya çalışıyolar. Ben LTC/BTC'de 0.046 civarından satış emrimi verdim bekliyom, 0.047'lere düştü, hala umudum var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bingildak said: bombilo, liqpay'e mastercardla mi geçiriyosun ewt abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bombilo peki dedigin siteler verification istiyor mu? bir de o kadar siteden geçtikten sonra komisyonlardan para kuş gibi kalmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 okpay istiyor. belli bir komisyon oduyorum ama geri satarken katıyla cıkarıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Selam, Bitcoin lazim. Duzgun, fahis olmayan bi fiyattan satabilecek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 aha di, senle guzel bi is yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 yandex'e 10% komisyonu kabul edip soksam mı ya parayı btc türkten çıkarken o 10% u sizce kompanse eder mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ltc'i koridora aldılar iki taraflı duvarla. 39 seviyesindede aynısını yaptılar, sonra patlattılar. yukarı doğru mu olur bilinmez ama pattern aynı. ayık olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ltc formasyonu tamamladı 45 hedef hoyda bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 yandex e para yüklemek için webmoney kullanan var mı? yandex yüklemede problem çıkarttığı için, webmoney -> yandex -> 24change -> btc-e yapayım diyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 nmc ne ara arttı la 2dk da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 nmc 9-11 arasinda geziyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Your order #70650304 (buy 62.81449469 NMC @ 7.051) filled completely. Dün almıştım da unutmuşum. şimdi bakıyım diye geçince fark ettim. bozdurayım hazır artmışken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Bu arada QIWI deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 dün dedim, karıştırma dedin sonra kapadık o konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi geyikti o ya lol yandex money kartı kabul etmiyor, webmoney e güvenemedim. qiwi olursa çiçek olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 geldi 24change to btc-e 1 dkda yolladım para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar