Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ben de 39dan aldım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ivettt yatarken 30 dan aldıklarım 42 olmuş hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bit artsın yüreğim kan ağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bit çekip lite alın abi haftasonuna 50yi geçer trust me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 para sokamıyorum ya 24change kabul etmiyor usd visa yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 hangi kart ile denedin, ben de tam simdi para atıcaktm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 SNA1L said: bit çekip lite alın abi haftasonuna 50yi geçer trust me haftasonuna değil bu akşam 50$ net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 iş bankası maximile visa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 yandexle çatır çatır oluyor problem şu: iş bankası gidip atıyorum 31'den ruble alıyor, o ruble yandex'den btc'e 24change ile çekerken 29'dan convert ediliyor. olaya 10% kayıpla başlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bonus master card ile 24change üzerinden alıcam ama liqpay cökmüş açılmıyor off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Justin Timberlake said that by the time BTC starts increasing in value again - its gonna be may trollbox'ta gördüm şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi yandex to btc 7% komisyon alıyor 24change. adamlar ne para kazanıyor lan şaka gibi hiç karlı değil bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 geçirdim suan 24change ----> btc-e 145 dolar --> 139,98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 direkt visa/mc olarak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 evet ltc cakılıyor uyanik olun alın bir miktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Payment is possible via Visa or Mastercard CIS countries around the world. diyor benim visaya usd hesaplı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 24change'de direk BTC alabiliyorsunuz şuan. Daha yüksek fiyattan tabi. 1085 dolarese geliyor, ama BTCTurk fiyatını göz önünde buldurunca kardasınız hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi direk 5 dolar komisyon verip almak varken yüksek fiyat ile almak tek kelime ile aptallık... ayrıca 36 dolardan ltc'leri satanlar cok aglayacak birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 alabiliyorlarsa öyle alsınlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 kart zaten direk btc alcak şekilde ödeme yapabiliyorsa, btc-e 'ye de atar diye dusunuyorum yanılıyor muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi sanal kart yarattım onu da kabul etmiyor liq -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 24change'de karttan almıyor, yandex'e girsem fizıbıl değil. herhalde hesaptaki parayla duracam ben ya. para çıkarmıştım tam da hesaptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 40 olmus oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 said: İşe yaramaz sandığı bilgisayar diskini çöpe attı, beraberinde yaklaşık 15 milyon TL’yi de kaybetti. The Guardian’ın haberine göre 2009 yılında sanal para birimi olarak bilinen Bitcoin biriktirmeye başlayan James Howells isimli bir İngiliz, Bitcoin’in tanıtıldığı 2009 yılı başlarında yaklaşık 7 bin 500 Bitcoin’e sahip oldu. Ancak bilgisayarının parçaları zamanla bozulan Howells çareyi önce bilgisayar parçalarını çöpe atmakta buldu. Bitcoin’lerini sakladığı sabit diskini ise masasında 3 yıl süresince muhafaza etti. Ancak ne var ki bu yılın Temmuz ayı ortalarında Howells diskin gereksiz yere evde durduğuna kanaat getirerek onu da çöpe attı. Hatasını günler önce anlayan Howells, sabit diskin içinde sakladığı 7 bin 500 Bitcoin’in olduğunu hatırlayınca apar topar yetkilileri aradı ve çöplerin boşaltığı Galler’deki çöplüğe gitti. Ancak oldukça geniş bir araziye yayılan çöplükte sabit diski bulmanın iğneyle kuyu kazmaktan bir farkı yoktu. Yetkililer de sabit diski bulma konusunda kendisine yardımcı olamayacaklarını söyleyince Howells başı öne eğik bir şekilde evinin yolunu tuttu. Sabit diskin bu kadar önem taşımasının nedeni ise Bitcoin’lerin kullanılması için gereken hesap ve şifre bilgilerinin çöpe atılan sabit diskte bulunmasıydı. Howells sabit diskindeki verileri yedeklemeyi ihmal etmiş ve bir anlık dalgınlıkta bugün yaklaşık 15 milyon TL değerindeki Bitcoin’lerle beraber diskini çöpe yollamıştı. Dünya genelinde yaklaşık 12 milyon adet bulunan Bitcoin’lerin piyasa değeri hızla yükseliyor. Dün akşam saatlerinde ilk kez 1000 doları aşan Bitcoin’in Türkiye’deki hacmi ise 1 milyon TL’yi buluyor. Her türlü hakkı saklıdır. hürriyet abi hahahahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Off LTCye bak ya. 6$ ortalama ile girdim ama keşke daha hacimli girseymişim ya. Aslında hala alınabilir gibi ama o fırsatı kaçırdık baştaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar