cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 diğeri patlamak üzere sanırım buradan devam ? erken mi yoksa ? 2k mesaj oldu neredeyse (sanırım 2k olunca patlıyordu yoksa silinsin bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 SEN NE YAPTIĞINI ZANNEDİYORSUN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 niye bu acele yeni konuyu sen açınca madalya mı veriyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bindilgağı ciddiye alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 monoscope said: niye bu acele yeni konuyu sen açınca madalya mı veriyolla hayır bitcoin veriyorlar 2k postu geçince son atılan postlar gözükmüyor falan ondan açtım. cinsleşmezsen sevinirim. saatimi çıkartıp masaya koydurtmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 http://i.imgur.com/vJYOI.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Beyler atabildiniz mi 24changeden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24change benim ticketları çözene kadar küstüm kendilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 sanırım atanların hepsi ellerinde viski puro muhahah pis fakirler şeklinde bizimle eğleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24change e 2k $ civarı para attım 5 gündür frozen duruyor, ticketlara cevap da gelmedi . para karttan çekilmiş. bankayı aradım işlem yapamayız diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 benim gibi şu anda işsiz birisi için o kadar güzel vakit geçirmelik oldu ki bu anlatamam. 23 litecoinim var onu izleyip duruyorum ahahahah yapacak bir şey yok resmen ya baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Превышен лимит количества транзакций в час yani Saat başına işlem sayısı sınırını aştı diyor ödeme yapamıyorum of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ben de ayni yerde kaldim 2 gün önce parayı attıgımda 2dk içinde btc-e kodum gelmişti, suan money recive'de kalıyor, saniyorum cok yüklenme var almak için sıraya falan soktu. abi tam pump zamanı 100 dolar daha koycaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Abi benim kart için gelen sms yanlış dendi iptal oldu. Çok ilerlemiştim çok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 zaten sorun kart ile gelen smsten sonra baslıyor asıl ben 3d secure kodunu falan girdim, ondan sonra beklemeye aldı order check id ile bekliyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24change liqpay'den atıyor. liqpay sıçışlarda gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24change haftasonu ddos yemiş, talep falan da çok bu aralar. teknik sorunlarla falan uğraşıyolarmış bi yandan da. o yüzden ellerine yüzlerine bulaştırmış bi haldeler. düzelir muhtemelen de arada canı yananlar olabilir. bugün denk geldim bi exchange sitesinde, herifler "üzgünüz saldırıya uğradık 1btc'den fazla parası olanlar şu mail adresinden bize ulaşsın, bu tip sitelerde hiç bi zaman btc tutmayın" yazmışlar. risk çok burda, dikkat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hala yiyen var mı şu ddos yedik muhabbetini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 of ltc artıyor 20den giricektim şu aktarma muhabbetinden sırf giremedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Beyler her geçen dakika zarardasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 buy! buy! buy! buy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 btc almayanlar için diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ya bu feci kısırdöngü. arz talep e göre fiyatı belirleniyor, e sürekli de arz var fiyatı arttıkça, alan yükselince satıyor, başkası gidip alıyor, yükselince satıyor. bu durumda geç girince zarar olmaz gibi. sadece yüksek montanlı satış/alış gibi anlık dalgada göçer göçen gibi. yoksa şimdi al 6 ay sonra sat olayında zarar riski sıfır gibi. (o arada yasaklanmadığını varsayarsak) düşüncemde eksik nokta var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar