Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Artık pek gereksiz konuşasım gelmiyor. Sessizliğin değerini daha da anlar oldum. Normal konuşma dili ile sihir dilini birbirine çok karıştırır olmuştum. Wotlarımla sizi yordum. Neyse bu halim hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bi de böyle dene bakalım dostum. bu model belki yakışır sana. hem daha az tepki çekersin falan. arada seksli hikayler falan yaz ama. hadi öptüm sağlıcakla kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yazar burada mana pot'unun bittiğine değinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Sessizlik iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 iksir bas iksir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 detox a girmiş herhalde, basar yine potion'ı eskisine döner 2 güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 mesele vucud kimyasının dengesi. mana pot dediğin nedir ki.. her yer mana pot. ama mana full iken mana pot basmanın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 diaboliq said: bi de böyle dene bakalım dostum. bu model belki yakışır sana. hem daha az tepki çekersin falan. arada seksli hikayler falan yaz ama. hadi öptüm sağlıcakla kal. teşekkürler.. bu sakinlik ve huzur hoşuma gitti. kendimi gereksiz tartışmaların içinde bulmuyorum böylece. seks hikayeleri konusunda aklımda bir seriye girme fikirleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 manayla değil rage le çalışıyosun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 onlada çalışıyom, enerji ile de çalışıyom, her yol var bende ne biçim bir adamım ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hybrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 şu konuya bir kaç tane noob gelsede kızdırmaya çalışşa beni. bende test etsem ruh halimin stabilitesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 şunu yazdığın için başlı başına bir noobsun zaten noyan. aç bir battlestar galactica sezonu izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 içine sıçıyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 evet bir gereksiz edebileştirilmiş noyzura konusu ile daha karşı karşıyayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Noyzura merhaba biz tanışmadık sanırım seninle. Ama ben bu noyzura'yı çok sevdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ben noyzuranın parmak arasına giren ayakkabısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Noyzura said: şu konuya bir kaç tane noob gelsede kızdırmaya çalışşa beni. bende test etsem ruh halimin stabilitesini. fena fikir değil aslında, bundan sonra; hemfikir olanlara sevgi pıtırcığı gibi yaklaşıp, dirsek gibi cevap yazan veya dumur edici yorum yapanlara hohoho benim ruh halim stabil diyip olaydan sıyrılabileceksin. beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Noyzura said: Artık pek gereksiz konuşasım gelmiyor. Sessizliğin değerini daha da anlar oldum. Normal konuşma dili ile sihir dilini birbirine çok karıştırır olmuştum. Wotlarımla sizi yordum. Neyse bu halim hoşuma gitti. Noyzura said: Artık pek gereksiz konuşasım gelmiyor ironi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 noyzura maddenin etkisi geçmeden dölünü geri yut keke bir malla duble vurgun yaparsın profit :))))) adını da adını da erkeğin enerjisini geri lüplemesi koy. nasıl yeterince saldırgan oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Noyzura said: seks hikayeleri konusunda aklımda bir seriye girme fikirleri var. Now you're talkin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 boşver abi salak salak konuşuyodun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kötü mala denk gelmişsin paran mı bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Iyi olmus, belki adam sanirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar