Deacon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Bu olayi buyutup cok elestirenler var. Bence bitsin artik. Asin arkadaslar bunlari artik. Gercekten cok gereksiz yere kasiyosunuz. Al mesela ornek: http://forum.paticik.com/read.php?7,7265149,7274684#msg-7277380 Bi tane daha: http://forum.paticik.com/read.php?11,3017686,page=84#msg-7306698 Boyle yapinca ingilizce kullanandan daha itici oluyorsunuz bence. Hayir bi de bunu bazen turkceyi duzgun konusamayan baglaclari, soru edatlarini dogru yazamayan insanlar yapiyor iyice komik oluyor. Keyfimizden yazmiyoruz ingilizce. Gelmio aklimiza o anda. Hele teknik seylerde falan hic olmuyo turkce mesela. Neyse. Yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 gereksiz kullanan adamlar var BONE gibi. cümle içinde rahatsız etmemesinden adamın başka kalıp bulamadığını anlıyoruz. ama bazı arkadaşlarımız var onlar gerçekten funny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben anlamadığım kelime olunca tilt oluyorum.tamamen kendi yetersizliğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Abi şöyle ki ben mesela işte türkilizce konuşmak durumundayım. Patronum rus bir kere, onun dışında terimler ingilizce, bağlantıda olduğum rapor verdiğim adamlar yabancı vs. hal böyle olunca ister istemez kaçıyor arada özel hayatta da. Yoksa ben de abi boring yha diyen tiplerden hazetmem, ama özentilik harici bazen insan gerçekten türkçesinden önce ingilizcesini düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben özellikle ingilizcesini yazıyorum insanlar gıcık olsun diye. noktalı virgülün ne işe yaradığını bilmeyen doçent doktor tanıyorum. böyle bir insan türkiye'de doç olabilmişse ben de türkçe cümle içerisine ingilizce kelime serpiştiririm. gıcığına pisliğine yapıyorum. müstehaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 kızmayın lan birbirinizde kusur aramayın hepiniz insansınız insan insanı si...rmi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 isteyen istediği gibi konuşur. welcome to internet. mmolarda, rpglerde sabahtan akşama kadar ingilizce terimlerle içli dışlı olan insanlar böyle konuşabilir. ben açıkçası bunda hiç bir yanlış görmüyorum hatta bazı yerlerde anlamı kuvvetlendirdiği bile oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Xunn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 fede'de nasıl bir perv ise yaptığım minik espriyi saniyesinde görmüş, analiz etmiş, ona göre mesaj atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 türkçesi kıt olan adam konusur konussun nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben fag diyorum rahatsız oluyosunuz. siz sevgili patidaşlarımı rahatsız etmemek için kullanmıycam artık. son kez kullanıyorum fagling fitfag fag's health faggon faggy fag tamam sondu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 its fine l2p noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 - Yes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Akliniza sicayim sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 sıç dedi ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ban dedi sıç HEhEhEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Bazı kelimelerin Türkçe karşılığı yok onlara ne yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Simdi bir oyunun oykusunden konusurken suspension of disbelief gerek demek daha aciklayici oluyor mesela. Inancsizliga ara verme tekniginde deneyimli olmasi gerekiyor oyuncunun mu diyelim? Adam oturup bir bu ne diyor yahu demeden anlamaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Remus'un dedigi seyler var bir de. Proprioception mesela ne demek Turkce'de? Sozluk icalgi demis ama interoception degil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 mi ayrı falan diyen çomarlardan iyidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 wtf yerine nol diyelim. ne oluyo lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 gerge esprisizliği beni hergün daha çok yaşlandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 olsun çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 tatlı ve kıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar