Madcat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ne maç oluyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 aynen güzel maç. akıyor. hiç sıkıcı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 tutmaz diyen arkadaşlar vardı bana nerede onlar? ^^ 1k 1kdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 İbne İtalya kaybettirmese şuan firmamın 2 aylık masrafları için çekme talebinde bulunacaktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Şirketteki oyunda 3-0 Fransa oynayacaktım, baktım herkes 2-1 1-0 falan oynamış, tırsıp 2-0 oynadıydım. Hoş, 3-0 bitecek gibi de değil bu maç da, öyle biterse kafayı dağlara taşlara vururum eheh. Atsın bi tanesi bi tane daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 abv italya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 https://pbs.twimg.com/media/Bql57qpCMAArZ3a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 4 geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 dedik dimi oldu 4. kaleci elek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Aylardır Fransa Fransa diyip duruyorum, cidden Fransa abi. Komple bir takım, atletizm güç hız teknik zeka tecrübe herşey birarada. Şu ortasahanın dinamikliği baskısı tekniği hızı aboooo Benzema biraz bencilliği azaltsa ve maçına göre kanat açıklarını da kullanırlarsa bunları kimse durduramaz, belki Almanya. Almanya-Fransa-Şili kalanlar hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Seru said: isviçre fransa'yı yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 adamlar doymuyor.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 fransa yoketti. goller de birbirinden güzekl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Fransa seks yapiyor abiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Spiker nekadar boktan ya, fransadan 5 isviçreden anca 3 kişinin adını biliyor, ismini söylesene ulan aldı verdi attı diyeceğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 "Tatar Ramazan" said: Spiker nekadar boktan ya, fransadan 5 isviçreden anca 3 kişinin adını biliyor, ismini söylesene ulan aldı verdi attı diyeceğine acayip şeyler oluyor burada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 formalarda kirmizi sanarsin türk milli takimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 güney amerika havasından herhalde, maçlar baya gollu geçiyor. biz de gitmeliydik, ah fatih terim ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 dreagloth said: Seru said: isviçre fransa'yı yener. nerden buldun ya ben de unutulmuştur diye ddsasd. kosta rika berabere yazdım ama galibiyet vardı aklımda tasask konusu oluruz diye beraberlik yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Şeref sayısı geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mememi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ahaah gol yagiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Resmen kalecisi yaktı lan swissleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 "Tatar Ramazan" said: İsviçre Fransa maçını kaçırmayın, çok iyi maç olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Maç dediğin böyle olacak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar