Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 kaybeden gg olacağı için sanmıyorum ya berabere bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 uruguay suarez'le tokatlar ingiltere'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 suarez vefat etmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ingiltereye yüzde yüz hazırım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 tek bacakla tiklatirim demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 uruguay ilk yarıda ikinci yarıda önde bitirir bence. fildişi maç sonunda gülen taraf olur. japonya net 2-0 alır. dedim. buraya yazıyorum, bakalım "kehanetlerim" tutuyor mu :) haklı çıkarsam bana soracaksınız artık herşeyi bu bölümde ausdhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 kolombiya kazanır, diğer 2 maç berabere biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 İlk yarılar hep sürprizli bitiyor diye ben de dün Şili'ye oynadım İY için. Sonrasında canlıdan berabere filan oynadım ama işte kazandığımızı tekrar orada verdik. Bugün bence İngiltere-Uruguay çok güzel maç olur. Gollü geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Hayret bu paylaşılmamış, başka biyerlerde mi paylaşılmış da ben görmedim yoksam. http://www.youtube.com/watch?v=tmLmWiqSVS8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ne dedikleri hakkında hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ingilizce alt yazı vardı ben izlerken? Yanlış bir sürümünü mü paylaştım acaba. http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video/84645/Sili_gruptan_cikti__bu_goruntuler_internette_rekor_kirdi.html Edit: Türkçe alt yazılı cumhuriyet sürümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Türk versiyonu da güzel olur, Hollandadan gol yerken Volkan Somalı madenciler felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Remus said: Türk versiyonu da güzel olur, Hollandadan gol yerken Volkan Somalı madenciler felan. Bizim madenciler ÖLDÜ biliyorsun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Biliyorum iğneleyici olsun diye söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 video'yu büyütünce altyazı varmış, güzel yapmışlar da biraz ekstrim olmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 üstteki vidyodan buldum şunu. benim gibi izlemeyen varsa izlesin abi çok güzel yapmışlar.bikaç tane daha var devamında böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 üründül yorumculuğa dönüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bende şimdi onu koymaya geldim. Beyler sıçtık http://www.hurriyet.com.tr/spor/dunya-kupasi/26638542.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 dönsün ceyhun kötü diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Gelsin abi, arar oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 haha https://vine.co/v/MT7uMuWmmtE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Hadi yine tahmin, Dün hiç tutmadı :D Kolombia 3-1 Uruguay 3-2 Japonya 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 dün ben de patladım jkdfh bugün hırvatistanı tutturdum, kolombiya, japonya bi de ingiltere diyorum ben bugünün kazananlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Trtnin şu anda çıkardıkları çok mu iyi sanki, Altan tanrıkulu denen dün gece taka tuka mıdır nedir bişeyi var dimi barcelonanın dedi, gerçekten ilgililer futbolla. Ömer Ü. hiç değilse candan bizden biri komik falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bugun suarez olacak mı ona gore basıcam evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar