Editor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 "Tatar Ramazan" said: Lan olm Editorün vpnsini alsanıza la, yerli malı kullanın yerliii Adamsin :) Bende special yapiyorum madem oyle bizdede boyle... Sadece US VPN yillik 20 TL hadi bakalim ;) Ve tabiki cabukvpn powered yani yavas vpn de neymis ?
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 navyamphs, birşey olmaz. eskiden bu VPNler bandwith limiti koyardı hep, torrent falan möte kaçardı yani. şimdi bakıyorum sınırsız veriyorlar. rekabetten herhalde?
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Saldırdım resmen. Editör sorun değil hacı. 20 yap, senden de alırım. Behind 7 proxies olayı. :D
Editor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Rekabet yaparken kalite dusuruyorlar hic hazetmiyorum...
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 navyampsa + olarak bu vpn nasıl bir şeydir şimdi arkada exe açık mı kalıyor nedir olay? btw alamıyorum 2 kartımı da kabul etmiyor off
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 kullandığın servise bağlı. buradaki gibi çoğu kendi yazılımını yapıyor, onun içinden bağlanıyorsun. kimisi fakir edition, eski dialerlar gibi bir network ekleme dosyası var windowsta, onu ekleyip connect ediyorsun windows network menüsünden.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Fakir edition tercih edilmeli ama, mümkün olduğu kadar servislerin ek programlarını yüklemeyin VPN için. OpenVPN için de (en iyisi bu) kendi açık kaynak programını kullanın.
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mac için yok mu yav bunun clientı filan?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Tunnelbrick.
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Tunnelblick VPN Configuration xxxx.tblk is empty. diye hata alıyorum. Sitedeki gibi yapmama rağmen.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Sitede anlatilanlar dogru yontem. Ya kacirdigin birsey vardir ya da yanlis surumu kullaniyorsundur. OS X ve Tunnelbrick versiyonlari ne?
Editor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 arcane said: kullandığın servise bağlı. buradaki gibi çoğu kendi yazılımını yapıyor, onun içinden bağlanıyorsun. kimisi fakir edition, eski dialerlar gibi bir network ekleme dosyası var windowsta, onu ekleyip connect ediyorsun windows network menüsünden. yanlış biliyorsun programlı olanlarda tüm herşey kontrolleri altında oluyor. kendi VPN protokolunu kullanmak varken neden 3rd bir program kullanasın ? Yani düşündüğünün tam dersi normalde daha pahalı düz bağlantılar
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 GERGE said: Sitede anlatilanlar dogru yontem. Ya kacirdigin birsey vardir ya da yanlis surumu kullaniyorsundur. OS X ve Tunnelbrick versiyonlari ne? mavericks var ve Tunnelblick 3.4beta16 (build 3679)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Bende de ayni. Sitede anlatilanlari aynen yapiyorsan sorun servisin verdigi dosyalarda.
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 viscosity i yükledim diğer önerilen program olarak onda hiç problem çıkmadı, ikisinde de aynı şeyi yapıyorsun birinde sadece dosyanın uzantısını değiştiriyorsun.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Editor said: arcane said: kullandığın servise bağlı. buradaki gibi çoğu kendi yazılımını yapıyor, onun içinden bağlanıyorsun. kimisi fakir edition, eski dialerlar gibi bir network ekleme dosyası var windowsta, onu ekleyip connect ediyorsun windows network menüsünden. yanlış biliyorsun programlı olanlarda tüm herşey kontrolleri altında oluyor. kendi VPN protokolunu kullanmak varken neden 3rd bir program kullanasın ? Yani düşündüğünün tam dersi normalde daha pahalı düz bağlantılar ben end-user experience'ı, kullandığım arayüzü anlattım. birkaç farklı firmadan böyle deneyimlerim oldu. hiç dialer vermeyen de vardı. ikisini birlikte sunan da. mesela purevpn her türlüsünü veriyor, istediğin şekilde bağlanıyorsun. altta dönen teknik detayları bilmem. belli ki sen bilgili bir arkadaşsın. yalnız fiyat konusunda yanlışın var. bu firma 14.5 liraya US dahil 8 ülke veriyor. bir başkası da 20 liraya sadece US veriyor. ;)
Editor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 maalesef ucuz ürün demek kaliteli ürün demek anlamına gelmiyor. Senelik 20 TL gerçekten bedava bir fiyat 14 tl ve o özellikler ise tam bir scam siz bilirsiniz...
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 navyamphs said: hacıtlar bu vpn konusunda cok yeniyim. fazla trollemeden bi cevap verseniz sevabına 1. torrent download ederken de işe yarıyomu? yane 3 gün sonra birileri gelip "aha korsan film indirmişsin" diyecekmi? 2. forumlarda felam akpye yardırırkende anon kalıyozmu ? 3. bide zeki mürende bizii görecekmi? Hacıtlar, kendi sorularıma ve vpn noobu arkadaşlara öğrendiğim kadarıylan bi kaç bişi söyleyeyim. bu cyberghostu u dün aldım. alması, yüklemesi çok çok kolay. kredi kartından tl olarak ödedim 14 tl. sonra işte, mail, adres felam. bi aktivasyon no verdi, bide acc olusturyor. orda verdiği tüm acc, pass, ıvır zıvırları bi kenara not edin. sonra bi exe indiriyorsun. kuruyon, aktivasyon keyi giriyon. bitti gitti. arka planda çalışıyor. sistemle beraber başlıyor işte, bi zahmeti yok. serverı ister oto yap, ister jkendin birini seç. gözlemlediklerim: * torrent hızımda bi düşme göremnedim. max 800 kb/sec görüyodum, şu anda da 600-700kb felam. o 100 kb de yeterli seed yoktur vs ondan galiba. * surf hızında ben bi değişiklik göremedim, güzel yani * arka planda çalışan küçük bi exe olduğu için cpu,ram felan kasmıyor. Bi tek işte ne kadar anon kalıyoz, onu bilmiyom. Bilen biri anlatırsa sevinirim.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bende dünden beri kullanıyorum torrent falan yardırdım, hız son derece iyi. surf konusunda da bir yavaşlama söz konusu değil. almanya serverını kullanıyorum.
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bi exe falan değil de windows üzerinden set edemiyor muyuz? ya da openvpn ile olmuyor mu? Linke giremiyorum. Şirketten engelli de...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Oluyor. Sitesinde OpenVPN dosyalari filan var hep.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ip adresi acisinda yeterince anon. dert olmaz yani. log tutmamalarina bagli ki bunlar tutmuyor.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ne fark ediyor exe ile openvpn arasında gerge? casual adamı bağlayan bir nokta var mı daha iyi daha kötü noktasında? terbiyesiz şeyler indirmiyorum korkum yok asdasd
madcow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bu arada hızı baya iyi bundan once private internet access kullanıyodum ona gore baya hızlı
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 almanya başarılı bayağı dün youtube fln takıldım bol bol sıkıntı olmadı hiç.
Öne çıkan mesajlar