Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hadi sansasyon yaratacak bi başlık açalım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dünya ya yaklaşan 7,5 km çapında bi meteor varmış beyler.

gibi.

kimse görememiş bu meteoru. merkür ün arkasına falan saklana saklana gelmiş. güneşten kopan bi parçaymış. soğumuş falan kaskatı olmuş. deli gibi geliyomu. yarın öğlen gibi yozgata çarpması öngörülüyomuş.
Mesaj tarihi:
paticik olarak canımız baya sıkkın bu belli.

sansasyon yaratacak başlık için gerekliler;

- Noyzura
- Sequo
- Bıyık
- Çetintaş
- Exoudus
- Xunn
- 0ne

bunlardan en az 4 tanesini tartışmanın içine çekersen işte o başlık efsane olur.
Mesaj tarihi:
google paticik'e talep.

Google CEO'su Zuckerberg paticik adlı sanal oluşumdan çok etkilendiklerini ve en kısa sürede Microsoft ile pazarlığa oturarak satın almayı gerçekleştirmek istediklerini belirtti.
Mesaj tarihi:
diaboliq said:

aç ama böyle sipritüel falan uçma bro.
paranormal olay falan tarzı bişeyler yap. herkese hitap etsin.

içinde sekis de olsun.

Kaç gündür sekis topikleri açasım vardı sonra iliğim kurudu diye soğudum sekisden. umarım soğuk kalırım bir süre.. sapıklığım beni yoruyor.
Mesaj tarihi:
said:
amerikada üstün başarılı öğrencilere verilen özel bir bursla louisiana üniversitesinde doktora yapan sosyolog yakup çetin, paticik isimli platformda yarattığı noyzura karakteri ile türk gençlerinin sanal tabuları ve cinsellik algısı üzerine yürüttüğü çalışma hakkında bilgi verdi:
"yazarken bazen benim bile midem bulanıyor amk"
Mesaj tarihi:
imamizer said:

said:
amerikada üstün başarılı öğrencilere verilen özel bir bursla louisiana üniversitesinde doktora yapan sosyolog yakup çetin, paticik isimli platformda yarattığı noyzura karakteri ile türk gençlerinin sanal tabuları ve cinsellik algısı üzerine yürüttüğü çalışma hakkında bilgi verdi:
"yazarken bazen benim bile midem bulanıyor amk"

fdsfdsfdsf
  • Yeni Oluştur...