sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 şortun deniz şortu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 bugünkü biceps/triceps sonrası haziran sonuna kadar vöcöt çalışamıyor olucam. mersin'e gidiyorum bir arkadaşın yazlığa. beslenme olarak nasıl takılmamı önerirsiniz, temmuz'da tekrar başladığımda çok formdan düşmemiş olmak için. bir de hazır fırsat varken 2 haftada verebildiğim kadar kilo vereyim diyorum. 78 79 kilo falan oldum, 3 - 4 kilo fazlam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 kilo almamaya baksan yeter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 şınav filan çek işte düzenli, aktif tut kasları et yemeye devam et, çok kaybın olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 şınav, mekik, barfiks, basamak üzeri calf rise, damacana kucakla squat yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 -Deno- said: nasıl takılmamı önerirsiniz Şevkilerin yazlığı nerde? Vardır illa etrafta bi salon, mezitlide benim salon var mesela. Kıçını kaldır adam gibi salona git. Ya da yazlıkta px90 falan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 şevki'nin değil ya yazlık, üniversite'den bi arkadaşın. yok ya 2 hafta dinlenme lazım. basic hareketlerle takılırım, önemli olan beslenme nasıl olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 karbı düşür sadece yeter proteini düşürme sağlıklı yağa devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 http://www.rogueeurope.eu/rogue-bolt-together-r-3-eu şu gümrükten geçmez degil mi? yada ne kadar ekstra öderim acaba geçmesi için? of ulan... Allah şu türkiyedeki gym sahiplerinin evlerine ateşler salsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 gel bi gym açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Sanayide yaptırırsın ya bunu, değmez bin küsür euroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 sanayide yaptırmaya kalksam astarı yüzünü geçer ve üstüne birde kafamda paralanır büyük ihtimalle. açalım tili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Sanayi net daha ucuza geliyor bu tür işlerde, malzemesini de sen seçeceksin koyacağın kiloları taşıyacak şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 çok saglam kaynak atılması gerekiyor. öyle '' aha tuttu, tamamdır '' şeklinde kaynakla olmaz. rikis var bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Sanayi diyince niye aklınıza oto tamircisi geliyor abi, mühendisler ya da en kötü teknik okul mezunları işletiyor o dükkanları, tabii ki adam gibi kaynak atacak. Ki ben olsam geçmeli yaptırırdım kafesi, evde montajı sökmesi falan kolay olur. Salon için değil sonuçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 http://i.imgur.com/ovMsVYy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Saglam kafa atabilmek icin soyle bisey lazim. Bilgisayar basinda oyun oynarken falan kafa atma kaslarini gelistiriyorsun. Uykun gelince de bam diye kafayi masaya gomup sabah kendine geliyorsun. http://www.aliexpress.com/item/Neck-shoulder-strength-training-cap-practicing-prevention-of-cervical-spondylosis-cervical-cap-fitness-equipment/1656695619.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 bunun resmindeki gibi çalışmak bilgisayar başında otururken oluşan forward head posture u daha da kötü yapar. ayrıca kafa atmak için boyun kaslarından çok... öf çok sıkıcıyım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Dun ilk defa Deadlift yaptim. Bugun boyle tam belimde bobreklerimin oldugu yer hafif agriyor. Internette beli dumduz tutuyorlar, spor salonunda bas hocaya sordum, daha cok comel. Once gotu assa ver, bacakla kaldir dedi. Agirlik merkezini her zaman ortalamak lazimmis. Bu hareketin tam dogrusu nedir? Kac kilo? Bir de haftada 3 gun gidiyorum kac kere yapam?Haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 bacağınla kaldır dediği quadriceps ise sadece yerden koparırken onları kullanıyosun. eğer kıçını hocanın dediği gibi aşağıda başlatırsan deadlift değil garip bi squat yapmış olursun. bir sürü deadlift anlatan yer var. http://www.youtube.com/watch?v=u6UgD1H_AXw deadliftte belin round oluyosa bunu izle ki genelde round olur yeni yapanlarda: http://www.youtube.com/watch?v=ta6NAgDzqgw benim gibi garip bi hiper mobilite varsa belde, belin hyper extend oluyosa bunu izle: http://www.youtube.com/watch?v=F-siVhUVReA haftada 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 gecen hafta bı salona gıdıp deadlıft denedım ılk defa , 120 kg 8 tekrar ıyı mıdır bide sanslı gruptayım sanırım bel agrısı felan hıc olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ilk yapmaya göre iyi baya. ama gaza gelme hep dikkatli ol. izle öğren işte. bi de videoya çekerseniz baya yardımcı oluruz burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Cheaz said: gecen hafta bı salona gıdıp deadlıft denedım ılk defa , 120 kg 8 tekrar ıyı mıdır bide sanslı gruptayım sanırım bel agrısı felan hıc olmadı forma dikkat et yüksek ağırlık çalışırken, gerisi tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 bir de yeni başlıyorsan şöyle bir tavsiyem olur. Squat ve deadliftte hareketi yaparken sanki genital bölgeni dışarı atmaya çalışıyormuş gibi düşün oraya fokuslan, forma yardımcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Burada iyi anlatmis burda dursun. http://videos.bodybuilding.com/video/59111/Video-Article-Breaking-Down-The-Deadlift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar