tiLi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 abi squat gibi erkek hareketi varken lunge yapmak çok bayıyor. tek bacaklı hareketler çok üşendiriyor adamı. üşene üşene çöp bacak kaldım hep. güçlenme fantezilerimden vazgeçemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 leg press, leg extension bayiliyorum bunlara ben bacak calisirken. hele extension. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 leg presste kıçımı tam çalıştıramıyorum. bi de başım dönüyo bildiğin ağır girdiğimde. 10 tekrarı geçersem iptal oluyorum beynim falan patlıyor sdfds 6 tekrarla aramız iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 En hafiften başlayacan tili o zaman doğru formu bozmadan ona odaklanarak devam edeceksin.Hareketi yanlış yaptığını bile bile hala öyle devam etmek deli cesareti yani ki Kanuni'nin dediği gibi geri dönüşü olmayan sakatlıklar geçirebilirsin.(Zeus korusun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 neferet ediyorum extensiondan her set sonrası domalıp kalıyorum bir kaç saniye ağrıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 öyle kaldığınız zaman beni çağırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 ben biliyordum spor bölümünde gizli gaylar olduğunuda neyse teki çıktı oraya İpne lakabı takılması için şimdi dilekçemi veriyorum zegnaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Gizli mi? Neyimiz gizli lan? Haksız mıyım moriş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 burdakilerin ben ve kanuni hariç hepsi meyilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Ahaha evli olmam neyi degistirir ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 uygunsuz içerik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Bolum super oldu artik .. Oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 abi riskli hareketler falanda deadlift squat vucudun her kası inim inim inliyor sanki 30dk koşmuş gibi ter fışkırıyor vucuttan , vucut agırlıgının 2 katına yakın basarken o kasların yanması, titremesi o içerden gelen köpürme hissi... anlayamazsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 hahaha son sayfa ne lan öyle görmemişim, ayrıca sparkın her postunda kendi dışındaki herkesi meyilli olarak görmesi şüphe uyandırıyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 bilmiyorum valla, henüz çıplak fotolarımı bölümdeki diğer erkeklere göstermek için koymadım foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 spark her postun postlanan kadını beğenmemek, beğenenleri aşağılamak yahut bu gibi bölümlerde insanlara eşcinsel eğilimli diye yakıştırmada bulunmak üzerine. biraz düşün bu gece cinsel kimliğini bakalım yarın yazarsın buraya sonuçları axedice da kabul ederse aramıza alalım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 sen ne diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 hepinizin sonu yunanlılar gibi olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 kaldı 2 gün maratona umarım ölmem koca yarısta en kücük ben olucam maraton kosucak baska 95 li yokmus sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 dün 10 rahat çıkarttık ya. bişi olmaz sana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 ha sen 25 koşucam diyosan eywallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 42 koscam abi gogus numaran ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 42 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 maraton iste 42.195 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 5369 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar