Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi squat gibi erkek hareketi varken lunge yapmak çok bayıyor. tek bacaklı hareketler çok üşendiriyor adamı. üşene üşene çöp bacak kaldım hep.
güçlenme fantezilerimden vazgeçemiyorum
Mesaj tarihi:
leg presste kıçımı tam çalıştıramıyorum. bi de başım dönüyo bildiğin ağır girdiğimde. 10 tekrarı geçersem iptal oluyorum beynim falan patlıyor sdfds
6 tekrarla aramız iyi ama
Mesaj tarihi:
En hafiften başlayacan tili o zaman doğru formu bozmadan ona odaklanarak devam edeceksin.Hareketi yanlış yaptığını bile bile hala öyle devam etmek deli cesareti yani ki Kanuni'nin dediği gibi geri dönüşü olmayan sakatlıklar geçirebilirsin.(Zeus korusun)
Mesaj tarihi:
abi riskli hareketler falanda deadlift squat vucudun her kası inim inim inliyor sanki 30dk koşmuş gibi ter fışkırıyor vucuttan , vucut agırlıgının 2 katına yakın basarken o kasların yanması, titremesi o içerden gelen köpürme hissi...
anlayamazsınız...
Mesaj tarihi:
spark her postun postlanan kadını beğenmemek, beğenenleri aşağılamak yahut bu gibi bölümlerde insanlara eşcinsel eğilimli diye yakıştırmada bulunmak üzerine.

biraz düşün bu gece cinsel kimliğini bakalım yarın yazarsın buraya sonuçları axedice da kabul ederse aramıza alalım seni.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...