Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 2 memenin arasındaki kendini parmaklayabildiğin yer sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Benim mesaj gume gitti sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 1.80 80kg gobeğin varsa vücudun gergin değil demektir düzgün karın çalış birazda diyet yap düzelir 1,2 ay içinde sabah kahvaltını da geliştirmen gerekiyor akşamlarıda öle ne istersem yerim yapma bir düzen tuttur kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 benim 1.80 75 kilo ama göbeğim var hayvan gibi. ben ne yapayım. bu sene çıktı göbek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 P90x2 indirdim onun hareketerini yapiyorum karin icin. Aksamlari genelde 1 tabak makarna pilav turevleriye geciyo. Kahvaltiya peynirde ekleyeyim olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 incdarkness said: axedice said: Yalnız şunu fark ettim ben normal çalışırken de negatifteki gibi yapıyorum hareketleri. Daha bi yaksın diye. Ara ara mı yapmak lazım sadece? Bunların en iyi kombinasyonu ne? negatifte nefes boslugunun biraz ustune neutral da 3-4 cm ustune positifte 3-4 cm daha ustune gelicek sekilde degdiriceksin hatta Ne anlatiyorsun burada yahu ? Neg poz olayini karistiriyorsun sanirim.. Incline decline flat o dedigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 axedice said: Yalnız şunu fark ettim ben normal çalışırken de negatifteki gibi yapıyorum hareketleri. Daha bi yaksın diye. Ara ara mı yapmak lazım sadece? Bunların en iyi kombinasyonu ne? Bozma devam en iyisi. Belki arada yardimla cok daha agir negatif yapabilirsin, pozitifte yardimci sart tabi altinda kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 hem 1.80 boyun var hem 75 kilosun hemde göbek yaptın ,kusura bakma ama ben buna gülerim , hatta çok pis güldüm. Burdan yardım alamazsan http://forum.paticik.com/read.php?32,7471754 barbu said: benim 1.80 75 kilo ama göbeğim var hayvan gibi. ben ne yapayım. bu sene çıktı göbek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 incdarkness said: bugun negatifte 70 kilo yaptim lan guzel bi duygu idi aha buradan baslamis sanirim yanlis anlasilma. sen burada decline bench press demissin sanirim, biz onu jaggerla beraber negatif kas grubu calistirma olarak anladik. en azindan ben boyle anladim. cunku sana pm de de anlattigim gibi bench pressde belki sizler negatif pozitif diye bir genelleme yapmis oabilirsiniz ama o aciklama cok yetersiz kaliyor cunku pozitif dedigin anda hangi pozitif geliyor akla. cunku o benchler derece ayarli gogus icin omuz icin on omuz icin biceps icin vs. sanirim yanlis anlasilma var. genelde anlasilan, pozitif negatif calisma prensibi, anlattigim olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 jagd said: hem 1.80 boyun var hem 75 kilosun hemde göbek yaptın ,kusura bakma ama ben buna gülerim , hatta çok pis güldüm. Burdan yardım alamazsan http://forum.paticik.com/read.php?32,7471754 barbu said: benim 1.80 75 kilo ama göbeğim var hayvan gibi. ben ne yapayım. bu sene çıktı göbek :( Spora gidiyordum kilo almak için. 55 kiloydum bu boyda. Sporu bıraktım o ayarda yemeyi birakmadim. Üstüne sağlıksız beslenmeye dondü is ve göbek bağladım. Şimdi de dizde yan bağlar sakat spora gidemiyorum. Yoksa direk başlayacagim. Hatta su attığın seye bakıp ona göre ayarlayacağım. Atlama zıplamayi değiştirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Kanuni said: incdarkness said: bugun negatifte 70 kilo yaptim lan guzel bi duygu idi aha buradan baslamis sanirim yanlis anlasilma. sen burada decline bench press demissin sanirim, biz onu jaggerla beraber negatif kas grubu calistirma olarak anladik. en azindan ben boyle anladim. cunku sana pm de de anlattigim gibi bench pressde belki sizler negatif pozitif diye bir genelleme yapmis oabilirsiniz ama o aciklama cok yetersiz kaliyor cunku pozitif dedigin anda hangi pozitif geliyor akla. cunku o benchler derece ayarli gogus icin omuz icin on omuz icin biceps icin vs. sanirim yanlis anlasilma var. genelde anlasilan, pozitif negatif calisma prensibi, anlattigim olay. valla ben de negatif çalışma sistemi anladım yani yukarı dogru explosive aşşa dogru kontrollü, ama darkness decline bench demiş orda sanırım :D ben de 3 hafta kadar negatif yapmıştım bu bulk dönemi güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ha genelde pozitif ve nagatifi aynı anda yaparım çoğu harekette zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Tamam ya jj başkan öyle yapıyorsa ben de devam edeyim, 3 aya küçük bir jj im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Pazar günü 5x5 programına başlıyorum o zaman, birkaç sorum daha olacak. Squat ve benchpress'i makineyle yapsam sorun olur mu? Tam dengeyi sağlayamıyorum ve kollarım titriyor ağırlığı hafif olsa bile. Ek takviyeye başlmalı mıyım yoksa biraz daha mı beklemeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 olmaz, hafifte olsa serbestte yapman ilerde çok daha işine yarıcak makine mi varmış eskiden, benchi geçtim te smithte squat yapmak çok daha sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bulut boys http://www.serwer1391356.home.pl/upload/images/wtf_2014-01-19_22-40-13.jpg manyak bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 abi hani steroid de bi yere kadar mantıklı da gene de kullanılmasını önermiyorum, bu synthol kullananlar tamamen gerizekalı, açık ve net söylüyorum yolda görsem suratlarına tükürür agızlarını yüzlerini kırarım bi daha spor yapamıycak hale getiririm, şu synthol kullanmak spora resmen hakaret ki igrencler kodumun ezikleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 sag alt kose cok iyi sdhfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Bu ne ya çok kötü, insan içine çıkmaya utanırım. Sonunda bu hafta havuzla başlayabiliyorum, spor salonu da var içinde ama önce 1 ay düzenli yüzeyim sonra salonuda eklerimde sürekli seyhat halindeyim bakalım nasıl düzen tuturacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Cheaz said: sag alt kose cok iyi sdhfh HAHAH abi ben ona odaklandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Jay cutler da basmis synthol u. Sol biceps in fotosunu gördüm gecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Kullanan profesyoneller de var. http://www.youtube.com/watch?v=bxHAIr_ZgS4 Yetemedikleri yere basiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 basiyorlar tabii ya. bilincsizinki patliyor firliyor bilinclininki calistim sut yumurta et ile oldu oluyor :) doktor kalitesine bagli is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ctesiler gurur gunum. su gunde gidince spora super hissediyorum. 5. gun birde en agir gunlerden biri, oluyorum gidene kadar ama bitince yes yes!! 15 dakika kardiyo omuz press 3 set 12 tekrar one kaldirma arti yana acma 3 set 12 tekrar shrug 3 set 12 tekrar bench press 3 set 12 tekrar fly bench 3 set 12 tekrar incline 3x12 incline fly 3x12 pulldown 3x12 row 3x12 pullover 3x12 super 21 3x12 push down 3x12 20 dakika kardiyo isigi gorup bitiriyorum. genelde bunlari kombine calisiyorum. omuz arti one yana acma oturarak ardi ardina bench arti fly ve incline arti incline fly ardi ardina. pulldown +row super 21 +push down shrug ve pullover tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Bugün 5x5 programına başlayacaktım bir de hocadan program alayım dedim şöyle bir program verdi onu yaptım. Sizce bu program nasıl, devam edeyim mi yoksa 5x5'e başlayayım mı? http://i60.tinypic.com/sw48xv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar