Wolas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hindiyi senin hanıma söyle 1 kere denesin belki beğenirsin benim taktik ile pişirirsen. hindiyi kalçası alınır güzel parçalara bölünür içine domates biber atılır başka bişi ilave etmeden kısık ateş de 1 saat pişirilir. sonra çıkan suyu ile çorba yapılır etide bi güzel kırmızı bul biber eşliğinde yenir. lokum gibi oluyor su ilave etmeden kendi suyu ile kısık ateş te pişmesine izin verirsen. bizim iş yerindekiler hastası oluyor valla bewnim yaptığım hindinin bizim hanıma böle yaptıramıyoz diyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi biz yılbaşındaki hindinin kalanının değerlendirelim dedik faci yaşadık ama ben bunu da bir ara deneyeyim umarım izin verirse eşimiz hanfendi =) valla güzel oldu kafamda oluşan fikirler. tekrar teşekkür. saat 5 gibi lor+yogurt deneyip yazacağım sonucu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi hindi göğsünü alıyorsun acı biber salçası biraz karabiber himalaya tuzu ve kekik le terbiye edip artık tavaya mı nereye atıyosan atıyosun 10 numero oluyo fazladan 1-2dk nı alır terbiye işlemi azcık soya da eklenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 patates havuc arpacık soganı büyük küp küp dogruyorum tavuk/hindi gögsü ile kekik, pul biber, karabiber ekleyin üstüne kadar kaynar su döküp yüksek ateşte kaynayana kadar bekleyip kaynayınca hemen kısık ateş 50dk pişiriyorsun yeniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 50 dk mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 50-55 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi gece gece onunla uğraşılır mı asjdasklj 50 dkk demiş bir de :D ben tavuk göğsü alıp 2 ye (enlemesine) kesitirip dövdürüyorum ince dilimler oluo. atıyorum tavaya, üzerine az soya, biraz baharat. çevir çevir kızarsın. yanına da domates/soğan veya roka salatası ve yoğurt mmmmm mis karnım acıktı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 gece gece ne yemeği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 spordan kaçta geliyorsun arkadaş? benim eve varış 7, spordan geliş 9.30 zaten. yeme saatim 9.45 10 arası. başka şansım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 işte o saaate en güzel ya lor peyniri oluyor yada spor çıkışı protein tozu ondan ben öle yapıyordum benim spordan çıkış saatim 10-11 arası oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 işte o güzel hoş da o zaman akşam yemeği yememiş oluyoruz otomatik olarak. Çok mu zararlı o saatte yenen et/salata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 lor mor yok abi adam gibi öğün yenecek proteinli carblı spordan sonra yada yemeyin böyle olun http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/71/77/39/7177396572b55e5f2ebabdcaefd37d60.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ben spordan 1 saat önce yiyorum spordan gelişim 21:30 falan o saatten sonra whey + badem kuru meyve falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Jaegerjaquez said: lor mor yok abi adam gibi öğün yenecek proteinli carblı spordan sonra yada yemeyin böyle olun http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/71/77/39/7177396572b55e5f2ebabdcaefd37d60.jpg işte beklediğim cevap askdjalda sadece; r u shure about carb after 10? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Hindi etine ölürüm ya. Izgara yapip catali batiriyorum löp löp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 iş yerinde 3 yakın arkadaş çevremde 2 kişinin spor ve beslenmesi ile ilgileniyorum kendimde dahil olmak üzere kimsenin ne tipinde ne sağlığında daha bişi görmedim ben bırak saat 6 yı saat 5,5 dan sonra ağzıma tek bişi koymuyorum sadece sıvı o saatten sonra 1 yıldırda böleyim. saat 11 de sonra öğün yersen sen bunu eritemezsin denemesi bedava. benim gibi de yap demedim dikkat ettiysen benim olayım farklı senin için uygun olan benim dediğim şekil imkan meselesi bu olması gerekenler dahilinde düşünmek lazım ha ben yaparım ederim dersen zaten en baştan değiştirelim o kadar yapabiliyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 saat muhabbeti boş bence. anca uykuda acıktığın için kilo vermen zorlaşır yani çok geç yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 tamam işte 10 kilo fazlası var nasıl gidecek o kilo ? o saatte emek yerse zaten cardio yeterli düzeyde yapamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Olmaz o dezavantaji kapamasi lazim. Wolas hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Abi şimdi nedir? Saat 22 gibi yediğim yemek direk bünyede mi patlıyor? sadece et ve salata olsa bile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Yatmadan 3 saat oncesine kadar ye. Karb hiç alma ama yağ yakmaya calisiyorsan. Fasting yapmak mantıklı olabilir. Gece aç yatmanin mantığı GH salinimi. Amac insulin salinmasin. Karb yememek bu yüzden. Tavuk protein olayinda ben yinede hiç sanmiyorum marketten aldığımız tavuk 30 gr a ulaşsin. Zaten O deger %100 lean et için. Belki fileto falan. Tavuk gogsunde damar mamar oluyor ne kadar temizlesende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Abi birde öyle bunyede patlama olayı yok. Makrona bakiyor yine hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 valla son 2 senedir muay thai 9:30 da bittiği için 11i bile bulabiliyor yemek ki ayı gibi yerim yani hard gainer falanda değilim obez olduğum dönem bile olmuştu gün içinde yaptığınız aktiveteye göre kilo alıp veririsiniz yemenin saati olmaz uyumadan hemen önce yemiyosan yemek yiyip 2-3 saat sonra uyursun işte, sen ayı gibi çalışıp vucudu dana gibi aç bırakıyosun bide üstüne üstlük yemessen nası tamir olcak o kaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Nekro said: Yatmadan 3 saat oncesine kadar ye. Karb hiç alma ama yağ yakmaya calisiyorsan. Fasting yapmak mantıklı olabilir. Gece aç yatmanin mantığı GH salinimi. Amac insulin salinmasin. Karb yememek bu yüzden. Tavuk protein olayinda ben yinede hiç sanmiyorum marketten aldığımız tavuk 30 gr a ulaşsin. Zaten O deger %100 lean et için. Belki fileto falan. Tavuk gogsunde damar mamar oluyor ne kadar temizlesende Abi 250 yeme 350gr ye o zaman. Yani ay 6gr protein az oldu diye strese girmesin bence kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 marketten alınan tavugun neden proteini düşük olsun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar