hunty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Spor salonunda gordugum en ilginc uc sey: Kendi diktigi orme coraplarla spor yapan teyze. T-shirt alti kilotlu corapla body'cilerin arasinda yoga yapan kiz. Kosu bandinda protein shake icen adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 digerlerini bilmem de kizin niyeti belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Ayfon said: Tekrar vücut gelistirmeye basladim vol.897 Kas gruplarini 3 güne böldüm. Planimi hazirladim. Motivasyonum da tamam. Tek eksik beslenme ve protein tozu. Simdi antreman sonrasi icecegim shake'i cardio öncesinde, agirlik calistiktan hemen sonra mi icmeliyim yoksa 60dk'lik cardio sonrasinda mi? Vücut tam olarak ne zaman ihtiyac duyuyo protein'e? Yoksa antreman öncesi mi icice ? Yag yakabilmek icin baska takviyeler var mi? simdiden tesekkürler ağırlık idmanından hemen sonra proteini alman lazım, çünkü vücut onarıma başlıyo. Zayıflama amaçlı ise kardiyodan önce l-carnitine alabilirsin. Ben faydasını görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 hunty said: Spor salonunda gordugum en ilginc uc sey: Kendi diktigi orme coraplarla spor yapan teyze. T-shirt alti kilotlu corapla body'cilerin arasinda yoga yapan kiz. Kosu bandinda protein shake icen adam. En nefret ettiğim insan tipi salona direk gelip çantayı koşu bantlarının arasına ya da ağırlık makinelerinin dibine bi yere saklayan çakallar. Montlar çantalar havlular etrafta takılıyo öyle, soyunma odasında duramıyolar nedense kitli şekilde. Ben geçen gün bununla gezen gördüm, kalıbı da veriyodu tam http://forums.steroid.com/attachments/anabolic-lounge-off-topic-discussion/109333d1281409426-animal-pak-shirts-animal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 benim gördüğüm en sacma 3 şey barfix demirinde maymun maymun hareketler yapan tip salonun bi ucundan diğerine amuda kalkıp giden eleman aynanın karşısında gölge boksu yapan çocuk üçü de benim lan yargılamayın insanları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 benim spor salonunda gördüğüm en saçma şey crossfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bugün shuttle beklerken protein shake yanına light ton balığı açıp götüren gördüm. shake kesmiyo tabi bi yerden sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 light tonunda tadi berbat ya metal yiyormussun gibi oluyor sade yemeye kalkinca. Baya limon falan sıkıyorum anca birseye yenecek hale geliyor. yoksa burnumu tikayip yemek zorunda kaliyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 light ton ne ya alcagın 5-6 gram ya ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Cons said: benim spor salonunda gördüğüm en saçma şey crossfit PAMPA CROSFİTTE HEM KASLI HEM ŞİREDDIT GEZİYOMUŞSUN? TAKIR TAKIRMIŞSIN ALL THE TIME KONDİSYON VE GÜÇ VERİYOMUŞ ?!!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ya bi sus birader bi sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 yemin ediyorum sırf sana inat olsun diye crossfitle hayvan gibi shredded ve kaslı olup gelip seni dövecem salonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 bosver. vg nin beyne etkisi killerdan takip ediliyor :) su ana kadar gidis kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Sparkcaster said: yemin ediyorum sırf sana inat olsun diye crossfitle hayvan gibi shredded ve kaslı olup gelip seni dövecem salonunda. gel beklerim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 kanuni başladın yine sen de he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Sparkcaster said: yemin ediyorum sırf sana inat olsun diye crossfitle hayvan gibi shredded ve kaslı olup gelip seni dövecem salonunda. spark sen rich froning misin yoksa https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/16585_609255252462082_247133306_n.jpg @cons adam 3tür fittest adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=5fg63IiKPMk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Boyle olsam yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 rich froning gibi olmiyim tabi ya böyle çok koşmiyim sonra yavaşlıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Ayfon said: Tekrar vücut gelistirmeye basladim vol.897 Kas gruplarini 3 güne böldüm. Planimi hazirladim. Motivasyonum da tamam. Tek eksik beslenme ve protein tozu. Simdi antreman sonrasi icecegim shake'i cardio öncesinde, agirlik calistiktan hemen sonra mi icmeliyim yoksa 60dk'lik cardio sonrasinda mi? Vücut tam olarak ne zaman ihtiyac duyuyo protein'e? Yoksa antreman öncesi mi icice ? Yag yakabilmek icin baska takviyeler var mi? simdiden tesekkürler http://bodyathletics.hubpages.com/hub/When-Should-I-take-Whey-Protein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Killer said: kanuni başladın yine sen de he baslayan kim bi bilsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 crossfit yapcağınza cross training curciut falan yapın. aynı amaç hiç değilse hareketler doğru yapılır crossfit yapan da var mı forumda acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Ben yapıyorum ve ciddi gelişme gördüm son iki ayda. Crossfitten anlamayan bu cahillerin yorumlarına bakmayın, gerçekten çok yararlı bir program. Yalnızca doğru crossfiti yapmanız gerekiyor, onun için de registered hocaları bulmaya bakın. http://crossfitcriticalmass.com/files/2013/09/whatisCrossfit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ya soris uzun uzun yazmıştı işte götü başı ele almayasın diye registered hoca lazım. türkiyede yine crossfit veriyoruz diye kaç tane yer açıldı. ilgilenen için tam liste lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar