barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 adam mod olmak için biceps ölçülerini filan koyuyor ya alakasız konulara. böyle bir şevk görmedim. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 barbu benle alakalı bişey yazma ya pls ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 vaay kızdın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 of baydım ya esh erken mi gitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 yeni yedim daha 4 en erken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 gidip orda otururz olmadı ya iki çift laf ederiq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 barbu said: lisedeydi o. normal uzaması. uni 1 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 asdf peki 3.30da kapıda ol o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 DUR daha hazırlancam 4 diyelim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 eshle aktık ya adam çatır çutur arttırıyo ağırlığı buddy var mı yok mu basıyo feyz alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ne yaptınız? anlatın az rutini.. ulan sabah akşam gym - workout düşünür oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 sorma ya ben de yanlışlıkla fight club brad pitt'i geçtim şimdi geri dönmeye çalışıyorum. aklım fikrim onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 meter ve cenk hoca gibi videolarınızı bekliyoruz esh ve killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 amele olmayin sporcu olun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Killer said: eshle aktık ya adam çatır çutur arttırıyo ağırlığı buddy var mı yok mu basıyo feyz alın Animal rage yuzunden o , ben anladim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Black_Hand said: ne yaptınız? anlatın az rutini.. ulan sabah akşam gym - workout düşünür oldum. ben full body kafasında takılcaktım esh'in göğüs sırt günüydü. bide yeni salon tabi ne nerde bilmiyorum. hafif de yoğunlaşmaya başlamıştı yoksa iyi makinaları denicektim 2 şer setten falan göğüs çalışırken yardım ettim sonra biceps triceps yaptım bi yalanndan. haftaya yine gidicem başkasının misafiri sdfs mezar mode on öm'leri okuyup cevap vermeyen denoyu da kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Spora elit bi mekan, belki seninle gitmek istememiştir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 yeto sen de benle ilgili mesaj atma artık. baydın. sağdan uza gelme bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 iyi hayatını idame ettiriyosun ha bu sinirle. ne zaman görsem birilerine sinirli, atarlısın lan. supplementleri azalt, git bir ayakları toprağa ver, deşarj ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Orta ikide aynı böyle sinirliydim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 killera atar yapmayın lan, iyi adam ben notumu verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 e herkesde sariyor cocuga gerekli gereksiz. ha bunun bir anlamda suclusuda kendisi ya neyse :) full body workout yapiyorum bende haftada 2 gun. 3 gunde box vs.. full body de killer : chest 2 hareket 3 set 12 ser tekrar.. bench arti fly ardi ardina 1 dk dinlenme arada. shoulder gene iki hareket 3 set 12 tekrar sirt ayni, bacak ayni, kollar ayni. biceps triceps ustuste. bu fazlami yoksa bir seyler dahami eklesem bilemedim. her bolgeye ikiser hareket. sali ctesi. sali bench fly ctesi ust gogus press arti fly.. gibi iki gun farkli hareketler ve gruplarin ara bolgeleri gibi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 kendine zarar abi ondan diyorum. başka bir şey olduğundan değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 niye piramit değil de aynı tekrar abi? çok mu ağır çalışıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ben dalga geçiyorum çünkü forumu ortaokullu gibi kullanıyor. ya sie yeto yazabiliyor yada öm atıyor ne ayaksan benle uğraşıyosun diye fdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar