Densiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 uzun vadeli kastıracak bişeyler isteyenler için eve online iyidir. Hazır steam de 5$ ve subs a %15 indirim varken. Açıkcası 3 hafta sonra 20$ a h1z1 e başlarım. Öyle 3 kişilik servera gir loot topla, 30 kişilik servera gir pusu at mantığında olmayan bir oyun olacak (umarım :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 facebookta game of thrones'un oyunu var girin akalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 lan iki gündür o browser game benim bu browser game senin deniyorum ben. böyle bişey buldum mesela kahkaha attırdı oynuyom ben zaten game of thrones şeyini. fire and blood and its known diye bi alliancedayım. targaryen rlz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mc_Lovin said: oldschool runescape veya wakfu oynayacak varsa oynarım ben, ağaç keseriz, yemek yaparız, çiftçilik yaparız, marangozluk yaparız, para basarız, madende kazı yaparız ohooooooooo teklifim hala geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ya abi ben böyle tıklıcam beklicem yani 3d 2d bişey yönetmek kontrol etmek istemiyorum. şöyle vikingli falan güzel bişey bakıyom şimdi. çakarım dual axe, floki olurum sfddddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 wildstarı bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 ben oynamıycam sanırım wildstar şu iş yükümün arasında hiç içimden gelmiyor girip de themeparkta sıkıcı questler yapmak. endgame'de hakkını vererek oynamadıktan sonra level kasması sıkıcı olan tarafı benim için. hiç kendimde haftada 3 gün oturup düzenli raid yapabilecek azmi göremiyorum. haftada 3 gün kız arkadaşımla plan yapamıyorum anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 archeage çıkınca onu oynarız ya hep beraber işte. ev mev yapar gemiyle korsancılık yaparız. o zamana kadar diaplo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar