Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

DoruK

Öne çıkan mesajlar

EUW Player behaviour sub board'ına baktım ilk sayfada drophack scripten şikayet eden 1 tane başlık göremedim. zaten scriptten bi habersen karşında script yapan adam olunca vay lan herife bak ne biçim oynuyo kesin smurf diyip geçiyosun. etkin bi çözüm bulana kadar promote etmemek için yok işte reportu. gene community kaynaklı bi salaklık bu da tabi düzgün adam zaten hiç girmiyor o işlere.
Sosyal ağlarda paylaş

al 15 saat önce ağlamış biri mesela http://boards.euw.leagueoflegends.com/en/c/champions-gameplay-en/P672XLR6-why-cant-riot-stop-scripters

da her daim bi tane olacak diye bir şey yok zaten.

drophack de genelde zaten p1-d5 ile falan başlıyor. oyuncuların %2-3'ünden de sürekli bi şikayet beklemek gereksiz. ben de yazmıyorum mesela. ne halleri varsa görsünler.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam gerçeği de zaten ben hile yapanlar niye yapıyor diye ağlamıyorum. csgo'da her türlü report seçeneği var işte, hem oyun içinden hem profilden. reportlayıp geçiyoruz her türlü ban yiyorlar.

ben asıl yapanlara karşı elimizi kolumuzu bağladığı için riot games'i suçluyorum. bi replay feature eklemek bu kadar zor olmamalı. sadece 2014'te 1 milyar dolar mı ne kazanmıştı herifler yanlış hatırlamıyorsam, napıyorlar bu parayı anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki, yıllar önce yapılıyormuş bu droplar vs.. Yani bu hile olayı yıllardır vardı ama daha az mı ayağa düşmüştü de ondan mı bilmiyorduk? Ne bileyim bazı Türkler "bittin ddos geliyor" diyip adamı oyundan düşürüyordu sanki, fakat adam twitch de yayınına devam ediyordu (oyunu gidiyordu)..
yoksa yanılıyor muyum?

lol oynamadığımdan bilmiyorum ama ara sıra muhabbeti geçince konuşacak (dalga geçecek) birşeylerim olsun isterim :P
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

tamam gerçeği de zaten ben hile yapanlar niye yapıyor diye ağlamıyorum. csgo'da her türlü report seçeneği var işte, hem oyun içinden hem profilden. reportlayıp geçiyoruz her türlü ban yiyorlar.

ben asıl yapanlara karşı elimizi kolumuzu bağladığı için riot games'i suçluyorum. bi replay feature eklemek bu kadar zor olmamalı. sadece 2014'te 1 milyar dolar mı ne kazanmıştı herifler yanlış hatırlamıyorsam, napıyorlar bu parayı anlamıyorum.

abi sana yazdım işte gerekçesini Riot Lyte böyle demişti diye hatırlıyorum fi tarihinde bende savunmuyorum yani.

replay sistemini PBE'ye getirdiler ancak serverlara aşırı yük olmasından dolayı live'a geçmedi ertelediler baya kendileri de kabul ettiler hata yaptıklarını.

1 milyar dolar LCS de oynayan her pro'nun maaşı, LCS production ücretleri, stüdyolar, büyük eventler için kiralanan stadyumlara falan gidiyor. sponsorlardan gelen para hiçbişey bütün para Riot'dan çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

anelor, oyuncu maaşlarını takımları veriyor. riot'ın verdiği lcs takımlarına her sezon için $100.000.
eu+na toplam 20 takım desen takım başına yıllık $200.000'dan $4m yapar. hadi ıvır zıvır tüm giderler olsun yıllık $100m hadi $250m olsun noluyor bu paranın geri kalanı?

adamlar daha client bile yenilemedi. sanki ui yenilenmesini isteyen varmış gibi ui yenilediler. leş gibi olmuş o da.
Sosyal ağlarda paylaş

1 milyar dolar net kar mıymış ki. vay annesini o zaman. abi bilmiyorum riot'la hiçbi bağlantım yok yani sonuç olarak. yeni bi blog serisi başlatmışlardi ne üzerinde çalışıyoruz ne üzerinde çalışmıyoruz gibisinden hatta sandbox mode yapmayacaz diye orda yazmışlardı bi sürü shitstorm döndü sonra vs. orda yazıyolardı neden replay'i beceremedikleri vs. sana katılıyorum söylediklerinde bence haklısın replay olmalı hileyi de halletsinler artık bi zahmet hatta sandbox da gelmeli biran önce ama işte bakalım kısmet.
Sosyal ağlarda paylaş

valla çekmesi muhtemel. origen, sezon boyu namağlup giden fnatici fena zorladı finalde. diğerleri zaten asyalı geç direk sdf.

ben şu eu-na 3.leriyle wildcardtan gelen takımları aynı yere koymalarını beğenmiyorum yalnız.
wildcarddan 2 yerine 4 takım alıp, koreden ve çinden de 3 yerine 4 takım falan alsalar daha hoş olur. şampiyon olan region oldukları için ekstra takımı hakediyor bence oralar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
worlds başlamıştı geçen, izlemiyorum hiç ama gruplarda herkes birbiriyle 1 maç yapmış. tablo da baya enteresan olmuş, şaşırdım.
http://lol.esportspedia.com/wiki/2015_Season_World_Championship#Group_Stage

na'den zar zor 3. seed'i alan c9, eu'yu dümdüz eden fnatic'i yenmiş.
d grubunda çin'in 1.sini gelen geçen tokatlamış.
wtf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...