DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Int' turnuva varmış ya la istanbulda, bugün başlıyomuş. TR den beşiktaş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Haftaiçi kim gidecek ki izlemeye, gerçi finalleri haftasonuna denk geliyordur heralde. Gambit'ten niQ Türkiye'ye geliyormuş. Takımlar artık transferlerde çıtayı yükseltiyor demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 beşiktaş ilk maçında yenildi de bu kaan ne alaka anlıyor muymuş bu işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Llama said: beşiktaş ilk maçında yenildi de bu kaan ne alaka anlıyor muymuş bu işten geçen yılki finaller ile ilgisini çekmiş, şu an sanırım bütün ligleri yemiş yutmuş, her lig hakkında çok geniş bilgisi var. takımları oyuncuları falan hepsini öğrenmiş. oturup ders çalışır gibi öğrenmeye kalksa bu kadar çabuk öğrenemezdi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 maç arası yorumlarını dinledim de dedim herhal yazılı metin verdiler adama valla iyi çalışmış demek adam.. geleceği görmüş nba de ekmek yok artık demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 yok lan turgay demirelle kavga ettiydi televizyondan aldırdılardı falan en son işte ameliyat olmuş daha da TVyle uğraşmam cafe de açtım bilmemne diyordu yoksa kendi sitesi var, radyo programı gibi NBA şeysi yapıyorlar devamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Tori said: yok lan turgay demirelle kavga ettiydi televizyondan aldırdılardı falan en son işte ameliyat olmuş daha da TVyle uğraşmam cafe de açtım bilmemne diyordu yoksa kendi sitesi var, radyo programı gibi NBA şeysi yapıyorlar devamlı + bi de yakın zamanda fenerli bi dingille de olayı olmuştu sanırım, isimleri tam hatırlamıyorum karıştırmış olabilirim belki. adam çok etkilenmiş oyundan, nba yorumculuğu gibi bu işi de çok iyi ve severek yapıyor. eu kanalı varken hiç açıp bakmazdım bile ama kaan kural yüzünden tr yayınlarına bakıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 daha tv ile uğraşmam demedi de nba dışında uğraşmam dedi. hazır nba yokken de bu sezon tatil yapıyorum kafa dinleyeceğim dedi. Yoksa EL ve TBL için teklif almış ama kabul etmemiş. Yordular beni falan demişti sezon başı bir de potacastte de tahminen geçen yıl FB'li yöneticilerin yüklenmesinden sonra falan bayağı yıldı. NBA olmadan zaten Kaan Kural'ın çok bir değeri de yok ismi dışında, en güzelini yapıyor. LOL'la da birkaç yıldır ilgiliydi. Twitter'dan vs. takip edenler varsa bilir. Bu kadar iyi miydi bilmiyorum, hep casual oyuncu olarak görmüştüm ben onu asdfasd gerçi ben de csgo casual takılıyorum, maçları vs. düzenli hltv'den takip edince 6 ay piyasayı yutup attık sdafasd zor bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 aslında o kadar kolay değil, cs:go gibi değil lol. bi sürü lig ve takım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ya hertürlü o meşhur keltoşdan falan daha iyidir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 sezon ödülleri neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 liselilerin kaan kural ile imtihanı şeklinde şuan yayın chati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 µh said: liselilerin kaan kural ile imtihanı şeklinde şuan yayın chati malesef.. Promenader said: sezon ödülleri neymiş sezonun bitmesine daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Yayının tamamını izlemedim ama beklediğim gibi Kaan Kural baya fark yaratmış. 6 aydır tüm ligleri takip etmiş. Oyuncular takımlar hakkında baya bilgi edinmiş gerçekten. Zaten oyunuda oynuyordu TR'de. Umarım "kel kod ver" muhabbeti haricinde millet yorumları vs görürde birşeyler kaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 DarKRideR said: daha tv ile uğraşmam demedi de nba dışında uğraşmam dedi. hazır nba yokken de bu sezon tatil yapıyorum kafa dinleyeceğim dedi. Yoksa EL ve TBL için teklif almış ama kabul etmemiş. Yordular beni falan demişti sezon başı bir de potacastte de tahminen geçen yıl FB'li yöneticilerin yüklenmesinden sonra falan bayağı yıldı. NBA olmadan zaten Kaan Kural'ın çok bir değeri de yok ismi dışında, en güzelini yapıyor. LOL'la da birkaç yıldır ilgiliydi. Twitter'dan vs. takip edenler varsa bilir. Bu kadar iyi miydi bilmiyorum, hep casual oyuncu olarak görmüştüm ben onu asdfasd gerçi ben de csgo casual takılıyorum, maçları vs. düzenli hltv'den takip edince 6 ay piyasayı yutup attık sdafasd zor bir şey değil. riot bunu uzak doğu finaline götürdü ve ordaki atmosferi görünce olay budur diyerek başlamaya karar verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 hmm o kadar bilmiyorum da adamın twitterda geçen yıldan falan lol tweetleri var. Oynuyormuş en azından da ortam bakımından komple kendini vermesi öyle olabilir. O kadar bilgim yok. Zaten durduk yerde gel götürelim diyip, orada LoL kokaini vermediler ya adam bağımlısı oldu aniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 S-H said: sezonun bitmesine daha var. oyuna girince 'abi bi bak istersen ödülleri açıkladık' diye popup çıkıyor ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Eu West: Jeeztro ekleyin takılalım 6 aydır falan oynamıyordum geri geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Beşiktaş naptı öyle la yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 İnanılmaz bir geri dönüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Şampiyon oldular! MSI'a gidiyorlar ve sonuna kadar hak ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 heyecandan izlemedim lan. oh. vodlardan izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 msi takımlarının summoner iconlarını eklerler umarım shopa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 5 mayısta geliyor summoner icons. BJK'nin rakipleri FNC, TSM, ahq ve 2 takım daha. Birisi Edward Gaming sanırım çok çok zorlu geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 önemli değil. buradan tecrübe kazanmaya baksınlar kafi. önemli olan worlds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar