Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Aynen avatar geldi sadece sdf. Tower rush'lar, çirkin base tp'ler. Kendimden tiksindim alıcaz derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Beyler sonaya uğraşıyorlarmış visual update felan sonra Fiora geliyor Rework sağlam bi rework geliyor varya Fiora Toplaner midlaner godlike ı olacak . 16 Hamle ulti ne demek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Beyler her pazar turnuva mı ne varmış arkadaşın biri turnuvaya davet etti sağ olsun yedeklerdeyim : D eleman gelmezse ben girecem oynayacam.Mevki ya sup ya da Jungle : D 20.07.2014 Saat 13:00 13:30 gibi size bilgileri veririm. Eklersiniz beni izlemek isterseniz :3 Birinciye 500 TL veriyorlarmış ;D inşallah olur turnuva tecrübem de olur ;D ÇOK HEYECANLIYIM UYUSAM MI YOKSA PRATİĞE DEVAM MI ETSEM BİLEMEDİM :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Gece gece TR sunucusundan enstantaneler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=vzHrjOMfHPY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 shaco yoksa bizde yokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ahri charm atmıyor ya RITO YOU HAD ONE JOB ONE JOB RITO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 yalnız butun sahneler kare kare ezberden dizilmiş klişe şeyler. hani bikac oyuna gonderme yapan skille durum falan olmasa leş olucakmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 o ahriyi ağaca bağlayacan .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Nautilus güzel olmuş,bir anlık şok yaşadım,hiç beklemezdim koyacaklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 abi graves'in surat süper ya katayı vurmadan önce sdfkljdsşglkfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 dravenın surat da süper leonaya yaptığı "suks 2 b u m8" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 nautilus kurtardı zaten videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 abartı olmuş ama naut. bi de hep katarina var çok sıkıcı. demaciaaaaaa diye böğürerek zıplayan bi jarvan ya da ne biliyim çıplak ayağıyla karşısındakinin ağzına tekme atan bi lee falan yok hiç. şu bakışa bak ya sdfsdf tam psikopat yapmışlar draven falan halt etmiş yanında http://i.imgur.com/OyZ6i22.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ya ne leesi mk koyun şakoyu oraya bak neler yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 şu da bonus olsun dayanamadım gif i olsun istedim http://i.imgur.com/Lv2aAPy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 normalde tam tersi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 feeder a göre değişir sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Kaede said: ahri charm atmıyor ya RITO YOU HAD ONE JOB ONE JOB RITOSanki dravenla dariusun leonayı aldığı sahnede charm atıyor, adamlar Leonayı kesmek yerine ahrinin peşinden koşuyorlar? Sadece kalp gitmiyor işte (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 teqçi daryus herkese teq atmış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ahahaha çok iyi ya http://www.youtube.com/watch?v=Df85iQCXJA0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 aushduahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 kata gereksiz fanservis nat ve graves çogii rengar predatlol heleki en sonda stealthden çıkışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 kata poster girlleri adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 şu kodumun oyununda her önüne gelen ben jungerim diye girmesin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar