GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ahahaha http://www.youtube.com/watch?v=xnQXgQAD0LU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 another day in paradise. https://imagizer.imageshack.us/v2/243x619q90/819/3i45.png aynı anda thresh ve kennen adc diyip lockluyor. sonra adam vayne alıyor. ben adcyim kennen sen topa git derken gareni locklayıp MİDDDD diyorum. arkasından ashe reis çıkıyor,sonra thresh ve vayne swaplıyor.. ve işte takımımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 işte bu yüzden rank oynarken çelıncır daymınd oynuyordum one lan araya bide lucian twitch felan serpiştireydiniz tam olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 team builder ın ranked a gelmesi gerekli bence. kaç haftadır tb ile oynuyordum bir random deneyeyim dedim 2 top 2 mid gitti takım. ranked da şampiyon seçmeden sadece yanında mesela top lane girenin top simgesi vs. olsa iyi olur. daha oyuna girmeden pick ekranında kaybediliyor bazı oyunlar bu sebepten dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 peki ranked maçta 2 tane leesin görmek istiyor muyuz? hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 cl9 - tsm maçı var birazdan, dünya kupası finalinden daha heyecanlı. HakkiYendi said: peki ranked maçta 2 tane leesin görmek istiyor muyuz? hayır herşey aynı olacak yine blind pick vs. olmayacak ranked yerinde kalacak sadece herkesin lane i belirli bir biçimde girecek. örneğin hakkiyendi - j certhas - t x - b x - bs x - m gibi. bu sayede pick savaşları önlenecek, aksi takdirde başka lane yokmuş gibi herkes mid ve top a saldırmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=2GXpfhzU2do&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 daha iyisini verelim http://i.imgur.com/9qUtTwX.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 HakkiYendi said: another day in paradise. https://imagizer.imageshack.us/v2/243x619q90/819/3i45.png aynı anda thresh ve kennen adc diyip lockluyor. sonra adam vayne alıyor. ben adcyim kennen sen topa git derken gareni locklayıp MİDDDD diyorum. arkasından ashe reis çıkıyor,sonra thresh ve vayne swaplıyor.. ve işte takımımız evet çünkü garen mid çok mantıklı bir seçim, hepi topu speed boostu olan + regleyip turret altında kalabilecek bir champin full nuke gidecek mid karşısına gitmesi çok mantıklı lan. bunu daha önce neden düşünmedik biz, hayır herşeyi geçtim poke skilli bile yok champte. ancak karşıdaki mid salaksa şu işe yarayabilir ki sanırım oyundakiler bu durumda. /rekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 19 armorpen runelarımla sana 2 level garen poke izletmek isterim bi ara, ekle beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 LOL türkiye serverında support oynamaktayım adım waterloxx 5v5 takım arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 HakkiYendi said: 19 armorpen runelarımla sana 2 level garen poke izletmek isterim bi ara, ekle beni nasıl tatlı kıyamam ya :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 sdfsdf http://www.youtube.com/watch?v=3gtwEG7TuFI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Garen,Riven,Fiora Mid > All ap. Bugun bi ap trist oynadım : D karşıdma oriana vardı. 1 2 taktik ve ölümden sonra adamın oynayış tarzını çözdüm her geldiğinde tek komboyla öldürdüm. :D oyun sonu 1057 ap civarı bir şey vardı 2k sadece ulti vuruyordu. Zıplama 1k Dot 1k Ulti 2k Dfg ile Artık gelene geçene tek atıyom maryo gibi zıplıyom ordan oraya. AP trist çok zevkli ya O tekleme keyfi yokmu üf : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 "ANLAYAMAZSINIZ" gibi olmuş hattok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 biraz öyle olmuş :D ama ap trist oynanmalı ya Tekleme qeyf resmen : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 pax sivir championship thresh firefighter tristana judgment kayle gibi rare skinli hesaplar ne kadardan gider? ayrıca blackfrost anivia, arcade hecarim/sona, pulsefire ezreal vs. de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 2. ele aç onu sen. demin bi tristana geldi. oynun 10. dakikasında benim sürem bitti zaten iftara çağırıyolar dedi ve gitti. bu adamı plat 5 yapan sistem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 uzun zaman sonra arkadaşla girdiğim rankedda dalga geçerek Win aldık : D çok keyifli ya TR de oynamak : D Çılgın Zed,Vayne,Lucian,Vi,Akalya oynarım ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 doom bots çok komik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 rezalet bişey ya. hele ki tr serverında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 harbiden çok salakça bir şey hiç güzel değil. ilk ikisini kazandımda 5. seviye aslında Bd ile cok rahat yapılabilir. Fiora alıcan Damage + attack speed cık alırsın oyunu.Da çok lamer işi gerçekten bu bot oyunu. Acaba 3undende victory alınca bir şey gelcek mi sırf bütün merakım o. O yüzden oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 ahahahha abiiiiiiiiiii http://www.youtube.com/watch?v=jK4qCJJ2nfY&list=TLR5A1gUcKAaxKVLYyxZN1rKUGYPF5vCF6&index=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Gelmiyo bi şey üç seviyeyi de bitirince. Bd falan yaparak 3te3 yaptik. Sadece vaadedilen avatar geliyo ugrasmayin boşa. Kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 eğlenceli bence o kadar skill dodgelaması falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar