CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Başka yerde söyleme uçururlar accountu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 türkiye'de niye tuttu bu oyun bu kadar? bu sc2 oynayan sleeep zamanında 10-15 kşişiye yayın yapıyordu, bugün elemanın facebook postuna 500-1k interaction geliyor LOL oynadığı için. korede zamanında sc için gördüğümüz büyük salonlarda turnuvalar falan da görürüz herhalde yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 çünkü türkçe + f2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ahmedinejad said: korede zamanında sc için gördüğümüz büyük salonlarda turnuvalar falan da görürüz herhalde yakında. yaptılar bile bunu çoktan türkiyede, salon kapatıp resmi şampiyona düzenlediler. Ren said: çünkü türkçe + f2p +öğrenmesi ve oynaması aşırı kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Jaegerjaquez said: Ren said: olm bu ne lan ahahahah bu ne lan ahahaha önce dayak sonra y***k dicek sandım AHADFHADGAD ahahahahaha abi aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 SivHD Türkey appriciation stream yapıyo dombra felan dinliyo lmao http://www.twitch.tv/sivhd reis cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 türkiyede ondandır adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=_e_N4WpqH5o Sonunda grafiklerin bi halta yaramadığını anlamışlar. Oyunu dotaya çevirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ben beğenmedim + minionlar hala çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 beğenmedim şuanki hali gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bence güzel olmuş ama çok radikal olmuş bi anda böle bi değişim. gerek var mıydı diye düşünüyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 dünya kupası skinleri geliyomuş http://l3cdn.riotgames.com/releases/pbe/projects/lol_air_client/releases/0.0.2.101/files/assets/images/champions/Lucian_Splash_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ya eski halinde bi tutarlılığı vardı genel olarak grafiklerin bu şekilde renk paleti herolardan farklı gibi sanki daha pastel ve cansız renkler gibi beğenmedim bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 copy paste yapsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 http://www.twitch.tv/riotgames TSM tokatlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 valla ilginç bir takım oldu tsm aldıkları jungler bence oddone'dan daha iyi ama sup için aynısını söyliyemem buna birde dyrus'un felaket kötü oynu eklenince, ama bu kadar kötü gitmezler toparlanırlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Nightblue'yu alacaklardı. Adam solo queue'da best jungler direkt. Biraz takım oyunu kasıp salacaklardı piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 nightblue pubstar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 kendisi dedi zaten benlik değil takım olayı diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 NA geçtim güzelmiş valla,ping olayı var biraz ama zamanla alışıyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 tsm'in bu splitte kötü olacağı belliydi. mesela kadro değişikliklerine bakıldığında tsm'in alışmak için zorlanmasına sebep olurken bu süreç dignitas gibi her oyunu kazanırken bile throwlayan ve yine de hep ortalarda yer almayı başarabilen bir takıma 2 tane en güçlü solo lanerdan çok iyi anlaşan oyuncu gelince 1.liğe oynayan bi takıma dönüştürdü. + lmq faktörü var. şu an c9 bile ilk 2'de bitiremeyebilir. clg de seraph'ın gelmesiyle takım oyununu çok üst düzeye taşıdı falan. ama haftaya tsm'e full time coach gelicekmiş böylelikle biraz daha işi ciddiye bindiriceklerdir. her haliyle na lcs'i izlemesi kat kat daha zevkli. eu lcs'in sonuçlarına bile bakmıyorum artık. ayrıca, nightblue ortalama bi jungler. map awareness'ı ve warding'i iyi ama oyun mantalitesi direk silver tier. gleeb de nightblue'nun support versiyonu gibi bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 nightblue çıkmayacak mıydı tsm den. okumuştum sanki redditde, açıklama yapmış takımdan ayrılıp sadece stream yapacam diye. streamde devrim mevrim yapacakmış galiba, e parası güzel. bi sub 5$ abi. bakıyorum 100$ - 1000$ arası bağış yapan tipler var. 1000$ ne ya. bir kez de görmedim, epey tekrarlandı. çok güzel para oynuyor veletler ki kalite kaygıları da yok. adam geyik yapıp oyununu oynuyor. kiyani oynadığısüre boyunca queue da kalıyor herif salak salak oyunlar oynuyor o sırada. 15k izleyici oluyor gecenin bir vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 o drake hoşuma gitti benim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Jeeztro said: nightblue çıkmayacak mıydı tsm den. okumuştum sanki redditde, açıklama yapmış takımdan ayrılıp sadece stream yapacam diye. streamde devrim mevrim yapacakmış galiba, e parası güzel. bi sub 5$ abi. bakıyorum 100$ - 1000$ arası bağış yapan tipler var. 1000$ ne ya. bir kez de görmedim, epey tekrarlandı. çok güzel para oynuyor veletler ki kalite kaygıları da yok. adam geyik yapıp oyununu oynuyor. kiyani oynadığısüre boyunca queue da kalıyor herif salak salak oyunlar oynuyor o sırada. 15k izleyici oluyor gecenin bir vakti. en abuk oyunda bile öyle paralar dönüyor ki dota, lol, wow, cs:go gibi popüler oyunlarda tonla para akılıyor. ben hakkaten anlayamadım şu stream işini, gerçekten o paralar veriliyor mu inanamıyorum gerçekten, adamı 200 kişi izliyor aylık 2k donation alıyor falan çok ilginç twitch.tv ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar