samaella Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Ranked atacak takım arıyorum westte. Supportlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 euwda oynayan çoktu ama tr .. :S valla allah sabır versin trdeyseniz http://forum.paticik.com/read.php?34,7005014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 biz yaklaşık 10 12 kişilik komünite kurduk arkadaşlar arası. zaten 4 kişiden az girmiyoruz normal oyunlara nerdeyse. baya zevkli oluyo ergenleri rage'e sokmak. :D ranked takım var ordan yürüyoruz. arada da duo falan işte. tr server sıkıntısını çok hissetmiyoruz bu şekilde. ama tabi bazen insan deliriyoda o zamanlarda da güzel içimizi boşaltıyoruz chate rahatlıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 euwdada öyle hafta sonu silver 1 promo maçından silver 3'e düştüm aha buda maç serim sanırım riven dışında ahım şahım failim yok. http://www.lolking.net/summoner/euw/21422757#matches ne bileyim eğleniom ben ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 sleepingdeath said: euw'da paticik kanalına gelsenize. Kalabalık oluyor mu ? Bakayım bende girerim online olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 "eu'ya geçicem burası amele kaynıyo" diyen arkadaşlar; sizi büyük hayal kırıklığı bekliyor ortalama 3 yıl euda 1 yıl tr'de oynayan biri olarak yazıyorum: gıdım fark yok.her divisionda var leş playerlar. sanmayın ki euda daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 HakkiYendi said: gıdım fark yok.her divisionda var leş playerlar. sanmayın ki euda daha az. maalesef doğru. Ranked oynıyım dedim 10 maçtan 7 sini kaybettim (biri çıkar biri troller bi oyun 4 ap olur ... ) bronze 4 ten başladım olmaz böyle bir işkence ya. Yaklaşık 7 defa elemeye kaldım 3 e çıkmak için hep mallara denk geldim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 tr de gece 12.00 den once ve pazarlari oynamamk lazim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Tr serverının en güzel şeyi: "sürekli çocuk çoluktan şikayet edip, 2dakika sonra anne bacı kayarak, küfür etmeyi olgunluk zanneden 30-40 lık ergenler". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Tr de sabaha doğru 4 5 gibi oynarsanız da aklınızın alamayacağı nooblukta elemanlarla falan oynuyorsunuz.Çok riskli pislik server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 abi oynayanların yarısı çocuk. diğer yarısı goygoycu tipler kafa bir milyon. normal yani fasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 one for allda 10 tane tarık http://www.youtube.com/watch?v=CS9OO0S5w2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 hayret kimse paylaşmamış http://www.youtube.com/watch?v=oUiOylPbfV0#t=30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 tr serverında oyunu ingilizce oynayan var mı ya? locale dosyasını en_gb yapınca homepage buga giriyor. sinir oldum. hani sadece launcherı türkçe yapayım falan dedim onu da bulamadım ki bulsam bile bildiğin türkçe anlamıyorum ben ya. hayır bi de noobum, mesela launcherda skill verme şeysinde bekleme süresi diyor. şimdi bu atack skill ağacında olduğundan skill cooldowndır herhalde diyorum ama ya respawn bekleme süresiyse? neyse artık ses dosyalarını kurcalarken iyice çorba ettim oyun dosyalarını. tekrar kuruyorum şimdi. anasayfa buglı oynicaz artık nabalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 var, ben direk en_Gb yaptım, client buglu falan ama öyle takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 aha! tr oyuncuları belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 olm bu ne lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 bu içerik şu an yüklenemiyor sorry yazıyo ekranımda ama türkçe yapınca clientı item alamıyorum lan. lich boğan falan almak hoş değil abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Ren said: tr serverında oyunu ingilizce oynayan var mı ya? locale dosyasını en_gb yapınca homepage buga giriyor. sinir oldum. hani sadece launcherı türkçe yapayım falan dedim onu da bulamadım ki bulsam bile bildiğin türkçe anlamıyorum ben ya. hayır bi de noobum, mesela launcherda skill verme şeysinde bekleme süresi diyor. şimdi bu atack skill ağacında olduğundan skill cooldowndır herhalde diyorum ama ya respawn bekleme süresiyse? neyse artık ses dosyalarını kurcalarken iyice çorba ettim oyun dosyalarını. tekrar kuruyorum şimdi. anasayfa buglı oynicaz artık nabalım. abi ufak bir program var bunun için aram hesabı açmıştım bir ara trde ama epeydir girmiyorum. bulamadım şimdi ama bir araştır derim. ben yapıyordum. edit: buldum http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3540704 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FelanFilan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Jeeztro said: Ren said: tr serverında oyunu ingilizce oynayan var mı ya? locale dosyasını en_gb yapınca homepage buga giriyor. sinir oldum. hani sadece launcherı türkçe yapayım falan dedim onu da bulamadım ki bulsam bile bildiğin türkçe anlamıyorum ben ya. hayır bi de noobum, mesela launcherda skill verme şeysinde bekleme süresi diyor. şimdi bu atack skill ağacında olduğundan skill cooldowndır herhalde diyorum ama ya respawn bekleme süresiyse? neyse artık ses dosyalarını kurcalarken iyice çorba ettim oyun dosyalarını. tekrar kuruyorum şimdi. anasayfa buglı oynicaz artık nabalım. abi ufak bir program var bunun için aram hesabı açmıştım bir ara trde ama epeydir girmiyorum. bulamadım şimdi ama bir araştır derim. ben yapıyordum. edit: buldum http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3540704 Sihirdar bekleme süresi varken, Attack kısmındaki bekleme süresini ciddi ciddi respawn sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Ren said: olm bu ne lan ahahahah bu ne lan ahahaha önce dayak sonra y***k dicek sandım AHADFHADGAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Jeeztro said: Ren said: tr serverında oyunu ingilizce oynayan var mı ya? locale dosyasını en_gb yapınca homepage buga giriyor. sinir oldum. hani sadece launcherı türkçe yapayım falan dedim onu da bulamadım ki bulsam bile bildiğin türkçe anlamıyorum ben ya. hayır bi de noobum, mesela launcherda skill verme şeysinde bekleme süresi diyor. şimdi bu atack skill ağacında olduğundan skill cooldowndır herhalde diyorum ama ya respawn bekleme süresiyse? neyse artık ses dosyalarını kurcalarken iyice çorba ettim oyun dosyalarını. tekrar kuruyorum şimdi. anasayfa buglı oynicaz artık nabalım. abi ufak bir program var bunun için aram hesabı açmıştım bir ara trde ama epeydir girmiyorum. bulamadım şimdi ama bir araştır derim. ben yapıyordum. edit: buldum http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3540704 bu arada ben denedim. exeyi tarattım da denedim kıllandığımdan, bişey bulmadı ama. sonuç: tr serverı seçtim, great britain seçtim. aynı configden en_gb yapmak gibi. anasayfa hala tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 önceki ayarların duruyor mu ? belki onlar bozuktur. çünkü bende hiç sorun olmuyord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 insec, uzi'nin takımına katılmış gg. http://lol.gamepedia.com/Star_Horn_Royal_Club#Player_Roster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FelanFilan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Tr gold 2deyim resmen cehennem burası, usanıp diamond arkadasıma verdim mac atsın diye adam 3mactır bozgun görüyor, izliyorum 17-4,21-7 gidiyor ama karşı takım dehşet oynarken bizim takım rezalet oynuyor. Challanger birisinden yardım istesem o bile cıkartamaz bu cehennemden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar