Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Narius said:

paradoksalkedi said:

o benim de aklıma geldi. mesela queue ye girmeden önce lane seçip girsen de yerleştirse ama sıkıntısı var mid seçen adam en az 10 dakka bekler. veya girdikten sonra nasıl olacak pick? adam dinlemeyip mid alabilir, tutup da sana sadece mid champlarını seçme kısıtlaması da veremez, oyun sonuçta tutup nasus mid de yapabilirsin senin özgürlüğün.

yemez o kısaca. en temizi mid or troll asfadf

Bu gelecek zaten ayrı mod olarak. Lane ve hero seçiyorsun atıyorum midde Ziggs oynamak istiyorum diyorsun seni takımla eşleştiriyor herkes beğenirse karşına takım arıyor.

Dediğin durumda mesela adam mid Nasus seçmiş 3 kişi kabul ediyor 4. mid Nasus mu olur lan diyor kabul eden gelene kadar başkasını arıyor falan.

Offf şunlar gelsin artık ya, ta 2012de okumuştum bunları redditde ben leak meak diye, devlerden birinin account confirm etmişti falan fişman. Daha yapıcaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim onlar gelir. hemde çok başarılı bir şekilde gelir. sen mid oynarsın mid select ile oynarsın. ilk 10 maçlar yine çok saçmalıcak şekilde olur ama ilk 10 maçtan sonra % ler oturmaya bşaladıktan sonra şekillenir. sen mid seçersin mesela. % si yüksek olan başka bir adamla seni aynı sıraya soktuğu zaman o adamı mide atar senide yüzde hesabına vurduğu zaman atıyorum mid oynadıgın zaman win rate in %20 mesela atıyorum rakamları ama adc oynadıgın zaman %72 kazanmışsın mesela. seni 5 linin adc si olarak atamasını yapabilir. bunlar yazılamıcak algoritmalar değil abi.

ha sen yine bi unranked sistem oturtabilirsin mesela "ranked" sistemi ETKİLEYEBİLECEK olan bir training olayı gibi normal match statüsü gibi. orda adamlar lane kasarlar atıyorum mesela adam mid lane picklemiştir win rate i düşüktür %10 lardadır adam win rate i düşük adamlarla karşılaşır mesela o algoritmada adc win rate i düşük adam gelir supp win rate i düşük adam gelir hepsi bi takımda toplanır karşıyada aynı adamlar gelir yada biraz yüksek yada düşük adamlar gelir bu adamlar karşılaşır bu adamlar bu şekilde win rate kasabilirler.

cidden düşünülebilen ve gerekli paralar harcandığı zaman bunlar yapılamıcak şeyler değil abi. şurda 1.5 dakikada götümden sıfır sistem yazdım size. kucağımda kedi ağzımda sigara solumda fanta şişesiyle oturuyorum. herifler milyon dolarlık şirket yani düşünün heriflerin brain stormunu.
Sosyal ağlarda paylaş

fransuxa doğru diyor. bu kadar para kazanan bir şirketin değişimden ve gelişimden bu kadar korkması akıl alır birşey değil.

bildiğin biz paramıza bakalım, iki üç ayda bir yeni karakter getirelim(çünkü para getiriyor) onun dışında yeni fikirler getirmeyelim çünkü para garantisi yok şeklinde düşünüyorlar.

ancak birgün birisi çıkar bu yapamadıklarını şahane bir biçimde yapar sonra sekiz-dokuz ay içerisinde ne riot, ne lol kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

reddit'te baya bi fikir fırtınası var ya. hatta büyük baskı da var. magma chamber olsun all for one olsun replay feature olsun, gözardı edilemeyecek kadar geniş çapta istek var.

yani yeni fikir getirmeyelim para garantisi yok diye düşünemezler bilakis oyuncu sayısını çok artırır bunlar.

fakat riot şu an teknik kısmı geliştirmek zorunda. bağlantılar, hosting şirketleri, serverlar vs.
NA'de doğu kesimde ping yüksek, EU'da özellikle haftasonları aynı anda çok fazla oyuncunun online olmasından dolayı ddos etkisi onun sonucunda da packet loss ve lag meydana geliyor ki adamlar "bu sorundan haberdarız ve bunun üstünde çalışıyoruz" dediklerinde aslında bi şey üstüne çalışmıyorlar, sadece küfredip çıkan oyuncular sayesinde server rahatlıyor.

yani oyuncu sayısını yükselticek herhangi bi şey yapsa şu an riot, her gün EU çöker, bu da oyuncuların çok daha hızlı kaçmasına sebep olur.
Sosyal ağlarda paylaş

11:30'da Jin Air Green Wings - CJ Entus maçıyla OGN başlıycak yeni formatıyla.
http://tr.twitch.tv/ongamenet

meraklısına lig formatı

her gaming organizasyonunun 2 kardeş takımı var
önce bunlar karşılaşıyor sonra bu takımlardan oluşan karma bir roster ile tekrar karşılaşıyorlar.(örn. JinAir Stealths/JinAir Falcons vs CJ Blaze/CJ Frost)
yani toplam 3 oyun oynanıyor.
3:0 olursa kazanan takıma +3 kaybenden takıma -3
2:1 olursa kazanan takıma +1 kaybeden takıma -1
şeklinde lig sistemi yapmışlar.

Sosyal ağlarda paylaş

adc apc top jungle sup oynadığı oyundaki ortalama kill death oranı çıksa ve oylama ile lobiden adam şutlasak şu an için gayet kafidir

hepsinin tek tek tabi,

adc ; 9/7/8 ortalama minion kesme 166 falan tarzında
sup ;
top ;
jungle ;
mid ;

yine aynı şekilde,bakarsın adam diamond platin goldda olsa leş gibiyse o herifi atabilelim mesela
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

11:30'da Jin Air Green Wings - CJ Entus maçıyla OGN başlıycak yeni formatıyla.
http://tr.twitch.tv/ongamenet

meraklısına lig formatı

her gaming organizasyonunun 2 kardeş takımı var
önce bunlar karşılaşıyor sonra bu takımlardan oluşan karma bir roster ile tekrar karşılaşıyorlar.(örn. JinAir Stealths/JinAir Falcons vs CJ Blaze/CJ Frost)
yani toplam 3 oyun oynanıyor.
3:0 olursa kazanan takıma +3 kaybenden takıma -3
2:1 olursa kazanan takıma +1 kaybeden takıma -1
şeklinde lig sistemi yapmışlar.

ne zaman başlıyo bu bırow

edit : dedim ve başladı askfsakfsa
mega edit : abi o sunucu karının dantelli kıyafet nedir öyle ya,babannemin evi geldi aklıma
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bir sekans vardı fnatic maçında bugün

thresh gitti adcyi hookladı

yanına zıplayıp onunla beraber çalıların içinde 3 adamı birden frayledi

3-0 aldılar sonra gittiler baron kestiler falan

pekenin bir yüz ifadesi vardı direk "anca bize denk gelir zaten böyle underdog takımdan abuk birşey" şeklinde sdffdsd

http://forum.paticik.com/thumbnails/fff/bc9/972/f12/431/5c2/606/f9e/230/47a/fd_450xNULL.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...