Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 nisekoi güzel bu sezondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Wake Up, Girls! ve Nisekoi izle. Wake Up, Girls'in once filmi var bu arada, ilk bolumle ayni anda cikti. Onla baslamak gerek. Japonya'da sinemalarda oynuyormus, bizde de Crunchyroll ve riplerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 iyi bari ben de wake up, girls'e başlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 BabacumMostors said: gençler; -sakura trick -chuunibyou2 izliyorum bana ne tavsiye edersiniz? mecha fln yok mu bu dönem? Sana uyacaklar: D-Frag! Nourin Gin no Saji S2 ve Seitokai Yakuindomo S2 de var onları da atlama. Mecha var da çok tırt (so bad it's good potansiyeli var diye izliyorum sadece:p) Buddy Complex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 cok iyi ya Mawaru Penguindrum'un Nornir'ini soyleyen hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 SenariouS said: cok iyi ya Mawaru Penguindrum'un Nornir'ini soyleyen hatun Bölüm her bittiğinde 2-3 defa başa sarıp dinliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 gar gış diye geldim. koşarak uzaklaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 noragami fena degil. 2 bolum izledim, eh. biraz fazla c'alinti' var ama fjdskfjds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bu log horizon u sevemedim ben ya.7. bölüme geldim kimse mi merak etmez arkadaş ne oluyor neden buradayız diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Olm askerdeyım, kıll la kıll bıle takıp edemıyom. Nısanda gelecem guzel bır lıste yapın bana :) gın no sajı2 mutlu ettı benı. Mamaktan selamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Esnaf said: bu log horizon u sevemedim ben ya.7. bölüme geldim kimse mi merak etmez arkadaş ne oluyor neden buradayız diye ilerle biraz daha, aciliyor konu iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 log horizona laf gelmiş http://www.youtube.com/watch?v=XzWcameJDow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 database wowow güzel gidiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Sakura Trick ne kadar güzel ya ^‿‿^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Toaru Hikuushi e no koiuta; last exile gibi bir şey beklerken, code geass plot'u çıktı. hikaye iyi gibi izlettiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Toaru Hikushii e no Koiuta #4: dat twist O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 off, buddy complex izleyeyim dedim. açtım ilk bölümü. motosiklet çıktı birden ortaya kız için. tüh be ya dedim direk. kötü baya yani. baya baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 saygımdan devam ettim bölüme, diğer bölümü merak ettirdi yani. onu da bi izleyeyim kötü olmasına rağmen sevilebilir yanı olma ihtimaline karşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 HorribleSubs kotu diyorduk, biraz once herseyi kapatip CR'den bir bolum izlerken ne kadar veri geldigine baktim, 390mb cikti; ayni bolumun Horrible versiyonuna baktim, 330mb. Niye acaba? Dogrudan ripliyoruz diyorlardi bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 mikakunin de shinkoukei bunda çocuk kurt adam falan çıkacak ya. çok muhabbetini döndürdüler birden. kötü değil, yapacak hiçbir şey yoksa bi bakılır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Haberiniz olsun, CR'den uyari geldi: Due to delivery delays, Sakura Trick episodes will now launch at 6pm Pacific Time on Fridays . Thank you for your patience and continued support. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 download'unu bilmiyorum da crunchyroll stream'de çok banding oluyordu eskiden, onu düzeltmişlerdir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Horrible icin CR'yi suclamayin, hemen ustte soyledim: CR'den bir bolum izlerken ne kadar veri geldigine baktim, 390mb cikti; ayni bolumun Horrible versiyonuna baktim, 330mb. Birde CR'nin duz kaynaginin goruntusu player'da bir filtreden geciyor, o filtre kapatilinca kotu oluyor goruntu. Horrible'da o da yok. Software birseylar yapiyorlar. Gecen bir arkadas geldi hatta, sabaha kadar anime izledik CR'de, dedigine gore Horrible'da gordugunden cok daha iyiymis goruntu. Banding oluyor bazen ama standart 8bit fansub banding'inden cok degil. 10bit degil tabii bu. Eskiden daha cok oluyordu ama o zamanlar 720p 1500mbps idi, simdi 2500 mbps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 bu arada söylemek istiyorum seitokai yakuindomo çok güzel. o pısırık çocuk biraz baskın karakterli olsaymış efsane olacakmış. amakusa shino bildiğin evimin kadını. baş tacı. çocuklarıma yol gösterici önder. atatürk gibi kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 cumartesi aksamı bi harika dostum log horizon hajime no ippo kuroko no basuke soyle 2 saat aralıklarla cıkıyo keyfime keyif katıyor. ohh the gamer 22 de cıkmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar