Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 - Kış

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Wake Up, Girls! ve Nisekoi izle.

Wake Up, Girls'in once filmi var bu arada, ilk bolumle ayni anda cikti. Onla baslamak gerek. Japonya'da sinemalarda oynuyormus, bizde de Crunchyroll ve riplerinden.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

gençler;

-sakura trick
-chuunibyou2

izliyorum bana ne tavsiye edersiniz? mecha fln yok mu bu dönem?

Sana uyacaklar:
D-Frag!
Nourin

Gin no Saji S2 ve Seitokai Yakuindomo S2 de var onları da atlama.

Mecha var da çok tırt (so bad it's good potansiyeli var diye izliyorum sadece:p)
Buddy Complex
Mesaj tarihi:
off, buddy complex izleyeyim dedim. açtım ilk bölümü. motosiklet çıktı birden ortaya kız için. tüh be ya dedim direk. kötü baya yani. baya baya kötü.
Mesaj tarihi:
saygımdan devam ettim bölüme, diğer bölümü merak ettirdi yani. onu da bi izleyeyim kötü olmasına rağmen sevilebilir yanı olma ihtimaline karşın.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
HorribleSubs kotu diyorduk, biraz once herseyi kapatip CR'den bir bolum izlerken ne kadar veri geldigine baktim, 390mb cikti; ayni bolumun Horrible versiyonuna baktim, 330mb.

Niye acaba? Dogrudan ripliyoruz diyorlardi bir de.
Mesaj tarihi:
mikakunin de shinkoukei

bunda çocuk kurt adam falan çıkacak ya. çok muhabbetini döndürdüler birden.

kötü değil, yapacak hiçbir şey yoksa bi bakılır yani.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Haberiniz olsun, CR'den uyari geldi:

Due to delivery delays, Sakura Trick episodes will now launch at 6pm Pacific Time on Fridays . Thank you for your patience and continued support.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Horrible icin CR'yi suclamayin, hemen ustte soyledim:

CR'den bir bolum izlerken ne kadar veri geldigine baktim, 390mb cikti; ayni bolumun Horrible versiyonuna baktim, 330mb. Birde CR'nin duz kaynaginin goruntusu player'da bir filtreden geciyor, o filtre kapatilinca kotu oluyor goruntu. Horrible'da o da yok. Software birseylar yapiyorlar.

Gecen bir arkadas geldi hatta, sabaha kadar anime izledik CR'de, dedigine gore Horrible'da gordugunden cok daha iyiymis goruntu. Banding oluyor bazen ama standart 8bit fansub banding'inden cok degil. 10bit degil tabii bu. Eskiden daha cok oluyordu ama o zamanlar 720p 1500mbps idi, simdi 2500 mbps.
Mesaj tarihi:
bu arada söylemek istiyorum seitokai yakuindomo çok güzel. o pısırık çocuk biraz baskın karakterli olsaymış efsane olacakmış.

amakusa shino bildiğin evimin kadını. baş tacı. çocuklarıma yol gösterici önder. atatürk gibi kadın.
Mesaj tarihi:
cumartesi aksamı bi harika dostum

log horizon
hajime no ippo
kuroko no basuke

soyle 2 saat aralıklarla cıkıyo keyfime keyif katıyor.

ohh the gamer 22 de cıkmıs.
  • Yeni Oluştur...