Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 tipimidemi benzetemedin. boya paalı axedice, özel boya kullanıyolar memcükleri parlak gösteren boya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 2 sezondur anime izleyemiyorum bu sezonuda kaçırırsam 3 olucak :) böyle post modern bir şeyler düştümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Kaede said: keywords: seitokai yakuindomo bride http://www.youtube.com/watch?v=FyhJNGqKvkc#t=40 0:40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Eski sezonun ilk bolumu izledim, konsepti ogrendim, yeni sezona basliyorum simdi. Anlayamazsam izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ilk sezon baya güzel bu arada izle abi zamanın varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bu arada şu zamana kadar çıkanlardan hangisini tavsiye edersiniz bakiorum animetake e, özete ve yorumlar bakiorum da öyle indirmeye değer bişey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Tonari no Seki-kun hos. Nobunagun da fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ShadowFury said: Kaede said: keywords: seitokai yakuindomo bride http://www.youtube.com/watch?v=FyhJNGqKvkc#t=40 0:40 hahahaha hai oyome-san desu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Nobunaga the Fool tırttı ya beğenmedim ilk bölümü. birde bu caponlar bu fransız jeanne a neden bu kadar takmış ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Dünyanın geri kalanı neden bu kadar ilgisiz olmalı soru esas, bir napolyon bir de jeanne var fransa'dan çıkan sıradışı yetenek devlet ve ordu işleri namına. Köylü bir kızın emrine ortaçağda ordu verilip 5 yılda 75 yıldır işgal altındaki ülkenin kurtarılmasına öncülük etmesi en uçuk kurgu senaryoda bile yok artık dedirtecekken gerçekte yaşanıyor. Üstüne girifüsü kralın epic ihanetini yedikten sonra bile sıfır eğitimle engizisyon mahkemesini yargılıyor. Hile hurdayla öldürülüp sonra azize ilan ediliyor. Öyle malzeme var ki 4 saatlik holivut history epic çıkar adam gibi işlense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ShadowFury said: Kaede said: keywords: seitokai yakuindomo bride http://www.youtube.com/watch?v=FyhJNGqKvkc#t=40 0:40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Nobunagun, Noragami ve Space Dandy bayağı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Hamatora güzelmiş bayağı, hedehödö the Animation önyargımı bir kenara bırakmıştım zaten de onun haricinde de güzel, kesin izlerim bunu. Toaru Hikushii e no Koiuta da güzel gibi, izlenir. En önemlisi ise bu sezonki random comedy mi de buldum sonunda: D-Frag! gerçi SYD vardı zaten ama olsun, fazla random comedy göz çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Nobunagun, Noragami, Witch Craft Works e baktım. 7.5, 7.5, 5.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ShadowFury said: Kaede said: keywords: seitokai yakuindomo bride http://www.youtube.com/watch?v=FyhJNGqKvkc#t=40 0:40 ALLAHIM O SES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 oyemesan des! cok iyi abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Danndy'nin ilk bölüm ziyafetti valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Gin no Saji S2 çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Nourin: Çok eğlenceli, sevdim. Wake Up, Girls!: Idol animesi işte fena değil. Mikakunin no Shinkouei: Bu da güzel gibi. Sakura Trick: :3 Chuunibyou da başladı ayrıca. Nisekoi yi de çok övdüler, yarın başlıyormuş o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Log Horizon'da bir seyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Mahou Sensou'ya baktım böyle sanki hikaye ilgniçleşecekmiş gibi yazılmış ama sıradan. 2. bölümünü izleyip droplarım herhalde. 2 olmazsa 3. en kötü 4 hadi bilemedin 5. spoilerımsılı tanım işte liseli çocuklar var. biri üzerine silah çekene normal tonda neden silah çektin gülüm falan diyor. sonra meğer büyücüler varmış ortaçağdan bu yana stealthli geziyorlarmış aynaların içinde yaşıyorlarmış. bir kızcağız var ilk bölümde ne olduğu belli değil gerçek dünyada büyü atma, manan sonsuza kadar sıfırlanıyor falan dedi. sonra büyü attı kendisi. atmamış gibi davrandılar. log horizon 15 sakin geçti, geçen bölüm daha fenaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 GERGE said: Log Horizon'da bir seyler oluyor. lol izlerken aklıma şu geldi http://www.youtube.com/watch?v=mVSJb58kga4 yalnız log horizondaki newbieleri izledikçe newbie olasım geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 D-frag güzelmiş :) school rumble a da göndermeleri var :P ilginizi çekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 sakura trick bombaydı, yurili yuyushiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Cuce said: Danndy'nin ilk bölüm ziyafetti valla Baya sıkıcı olacak galiba düşüncemi bitiremeden öyle sert fırladı ki bölüm, epilepsi nöbeti girdi o animasyon sekansında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar