Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 - Kış

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Dünyanın geri kalanı neden bu kadar ilgisiz olmalı soru esas, bir napolyon bir de jeanne var fransa'dan çıkan sıradışı yetenek devlet ve ordu işleri namına. Köylü bir kızın emrine ortaçağda ordu verilip 5 yılda 75 yıldır işgal altındaki ülkenin kurtarılmasına öncülük etmesi en uçuk kurgu senaryoda bile yok artık dedirtecekken gerçekte yaşanıyor. Üstüne girifüsü kralın epic ihanetini yedikten sonra bile sıfır eğitimle engizisyon mahkemesini yargılıyor. Hile hurdayla öldürülüp sonra azize ilan ediliyor. Öyle malzeme var ki 4 saatlik holivut history epic çıkar adam gibi işlense.
Sosyal ağlarda paylaş

Hamatora güzelmiş bayağı, hedehödö the Animation önyargımı bir kenara bırakmıştım zaten de onun haricinde de güzel, kesin izlerim bunu.
Toaru Hikushii e no Koiuta da güzel gibi, izlenir.

En önemlisi ise bu sezonki random comedy mi de buldum sonunda:
D-Frag!

gerçi SYD vardı zaten ama olsun, fazla random comedy göz çıkarmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Mahou Sensou'ya baktım böyle sanki hikaye ilgniçleşecekmiş gibi yazılmış ama sıradan. 2. bölümünü izleyip droplarım herhalde. 2 olmazsa 3. en kötü 4 hadi bilemedin 5.

spoilerımsılı tanım

işte liseli çocuklar var. biri üzerine silah çekene normal tonda neden silah çektin gülüm falan diyor. sonra meğer büyücüler varmış ortaçağdan bu yana stealthli geziyorlarmış aynaların içinde yaşıyorlarmış.

bir kızcağız var ilk bölümde ne olduğu belli değil gerçek dünyada büyü atma, manan sonsuza kadar sıfırlanıyor falan dedi. sonra büyü attı kendisi. atmamış gibi davrandılar.

log horizon 15 sakin geçti, geçen bölüm daha fenaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...