Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Wildstar seviciler! Şu anda betada olanlara, Aralık ortasında Friend Key vermeye başlayacaklar. (Şu anda betada olanların önümüzdeki 3 cumartesi boyunca login olması gerekiyor.) Toplamda 2 friend key kazanabiliyorsunuz. Key isteyenler buraya yazsın, sonrasında çekiliş-dürüm-vb. şekilde dağıtalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ağzına tükürürüm, bide konu açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 gelsin keyler, benim keyler serkanay'a reserve - eşine dostuna istiyorsa, eğer istemezse başkalarıyla paylaşabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 baana key lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 tabiki bana vereceksiniz keyi. alla alla ya. bide konu açılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 1 tanesini sana rezerve ettim genç. Ben diğer betacılar için diyorum. Belki girip de konuşmayan vardır, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 anahtarınızı benimle paylaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 hayır demem evet derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 var var birkaç kişi girip de ses etmeyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 o key gelecek!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 patide 3 kişi var betaya giren bildiğim.6 beta key, 2si reserve.meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bingildak said: gelsin keyler, benim keyler serkanay'a reserve - eşine dostuna istiyorsa, eğer istemezse başkalarıyla paylaşabilirim serkanay kim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 zipzip said: patide 3 kişi var betaya giren bildiğim.6 beta key, 2si reserve.meh may the biggest dürüm wins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 hahaha dürüm wars. serkanay bana CB key veren arkadaşımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Sevimli ve sempatik olmayabilirim ama söz konusu dürümse MEGADÜRÜMe boğarım sizleri. En çok dürümü benden yersiniz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bana key gelmezse huzurunuzu kaçırırım. o kadar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Kaçan huzurunuzu maddi destekle yerine getiririm sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 http://www.balloon-juice.com/wp-content/uploads/2011/01/kitten_die-300x280.jpg :))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 çok çirkinleştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 tırt değil mi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ben de key istiyorum, kimin yavere ihtiyaci var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ben de istiyorum lütfen. Dürüm kolay iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 6 beta key yuzunden oyun hype yapti beynimde, insan sansinin olmadigini bilince rahatliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ben özelden tehdit, şantaj, çocuk kaçırma, araba kundaklama gibi ikna edici yöntemlerle ulaşacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bi fıtta ben alabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar