Catze Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 until dawn al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 destiny bildiğim kadarıyla efsane pste, o olabilir fps seviyorsa yeni çıktı yoktur belki lego çok zevkli hobbit var bende hanımla oynadık baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Until Dawn da güzel deniyor. Alabilirsin. Oynayınca da bana satsın pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bu arada 3 haftalık uğraşılarım sonunda endonezya psn den plus üyelik alabildim. sürekli hata verip duruyordu uzun bir müddet denemeyin demişlerdi, onay verdi karta nihayet ama 12+1 lik kampanyayı kaçırdım, aşağı yukarı 75 tl ye geldi galiba en paradan da 25 tl geri dönecek 50 tl ye geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 DareJedi said: Bu arada Metal Slug 3 10TL ama plus hesabı olanlara. http://i.imgur.com/Q6BSpGr.png Edit: 50TL altındaki oyunları boşuna almayın genelde 2-3 ay içinde plus ile birlikte ücretsiz olarak veriliyor zaten. oyun felaket kısa yalnız ya ama çok güzel c.op sunuyor multisi onlineı sıkıntılı hiç giremedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Catze said: until dawn al 215 lira lan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Until Dawn en fazla 60-70TL lik oyun fazlasını verme sakın zere bir oturuşta 5-6 saatte biten bir oyun. Shadow of Mordor gayet on numara pcde sıkıntılı olma sebebi konsol port olmasından kaynaklanıyor. Gayet sorunsuz oyun. İlle başka oyun olsun diyorsan Metal Gear alınabilir ya da oynamadıysa şayet Last of Us olabilir ama bence Shadow of Mordor iyidir. http://www.merlininkazani.com/images/games/7020/361.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 metal slug 2 yi atari salonunda tek jetonla bitirmiştim 12 yasındayken, sanırım cv me yazmak istedigim en buyuk basarımdır, sayet yazmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Şu üstteki jpg'deki fiyatlar nerede bu arada? Sony storelarda filan o fiyat mı o oyunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 barbu said: Catze said: until dawn al 215 lira lan. :( D&R 99TL ama bence yine de fazla oynamadıysa Second Son kesinlikle her ps4 sahibinin oynaması gereken bir oyun. Bugünden itibaren ülkemizdeki tüm oyun mağazalarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Liebe said: bu arada 3 haftalık uğraşılarım sonunda endonezya psn den plus üyelik alabildim. sürekli hata verip duruyordu uzun bir müddet denemeyin demişlerdi, onay verdi karta nihayet ama 12+1 lik kampanyayı kaçırdım, aşağı yukarı 75 tl ye geldi galiba en paradan da 25 tl geri dönecek 50 tl ye geldi Oha Endonezya PSN'de Enpara geçiyor mu? Çogiyimiş. Oyun fiyatları vb.de düşük herhalde orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 mgs var adamda. last of us da var. Until Dawn veya shadow of mordor o zaman. Until dawn buldum 100 liraya. Shadow of mordor da 120 filan. Da asıl soru. DR gibi yerler dışında ucuza nereden buluyoruz oyunları? Millet bir yerlere gidip alıyor paso. nereler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 O alınan yerler spotçular oluyor genelde Ankara'da Tunalı, Kızılay gibi yerlerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 iyi arkadaşsan mordor al, 20-30 saati var kafadan. until dawn 10 numara oyun ama dare'ın dediği gibi hızlı bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 valla bence until dawn ı al gidin beraber oynayın baya keyifli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 abi o zaman önemli başka bir soru. Until dawn 2 controller şeklinde aynı ekran oynanabiliyor mu? split screen gibi mesela. amaç internet üzerinden değil de aynı evdeyken oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 2 kişi öyle oynanmıyor ya, youtube'da bir bak oyuna, sandığın gibi bi oyun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 serjuhan said: Liebe said: bu arada 3 haftalık uğraşılarım sonunda endonezya psn den plus üyelik alabildim. sürekli hata verip duruyordu uzun bir müddet denemeyin demişlerdi, onay verdi karta nihayet ama 12+1 lik kampanyayı kaçırdım, aşağı yukarı 75 tl ye geldi galiba en paradan da 25 tl geri dönecek 50 tl ye geldi Oha Endonezya PSN'de Enpara geçiyor mu? Çogiyimiş. Oyun fiyatları vb.de düşük herhalde orada. aynen abi çok iyi psnplus için, şimdi bir kaç oyuna baktım fifa mesela 900 küsür rp aşağı yukarı 180 tl yapıyor sanırsam us psn ile aynı hesaba geliyor. ama bana bunu öğreten arkadaşımın dediğine göre bazı oyunlar hakikaten çok ucuz oluyormuş amerikan storea göre bile. psn plus için zaten efsane fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 korku filan güzel olabilirdi 2 kişi. hmm. Shadow of mordor olabilir arkadaşta, emin olamadım. Neyse beyler. Sağolun. Konunun içine etmiyim kişisel yardım isteğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 until dawn iyi baya ama kısa bi kaç kez oynanabilir farklı senaryolarla tabi just cause fena değil gibiydi ama baydı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Until Dawn alıcam galiba ya. Walking dead oyunları gibiymiş. 9 saat civarı bir gameplay var diyorlar ki çok kısa. Shadow of mordor da baya güzel gibi. Ve ena z 20 saat filan. Ama 2014 senesi oyunu. Almışken yeni çıkmış birşeyi alayım bari. Hatta kendime de alırım belki sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 5 saatte fln bitiyor until dawn. oyun gibi değil zaten film gibi. ondan dedim youtube'a bak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Abi aslında soma diye oyun çıkmış. Amnesia yapımcısından. ama kutulu yok oyun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Mzhg4bpMrD8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=yi1kTqC1wqA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar