DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Indirimler kafa kafaya oluyor genelde ki bu dediğim dolar yukselmeden oncesi için. Genelde 10TL fln oynuyor arada tabi indirim döneminde sadece :)
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Bir de ben PS3'te filan hep UK hesabımla oynadım ve hali ile tüm ıvır zıvır istatistiklerim o hesapta. Bunları geçirmenin bir yolu var mı? Yoksa temiz bir başlangıç mı yapsam naapsam?
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 gecirme yolu yok, ya o uk hesabinla devam ediceksen ya da sifirdan bi tane daha acacaksin.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 bu ne ya hep platform vermiş bu ay =/
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=WQ2i0hfcJSI param hazir S-E
ajmet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 ps3 varken cihaz evdeki popcorn houru otomatik görüyordu ama ps4 görmüyor popcornu ps4e tanıtma işlemini nasıl yapabilirim bilen varmı?
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Tesla'yı da 2. bosstan sonra biraz daha oynayıp bıraktım. Grafikler, animasyonlar hoş. Mekanik başta ilginç geliyor ama tüm bulmacalar aynı olunca, oyun tekrar etmeye başlıyor hemen. (2. bosstan sonra alınan eşya dahi kurtarmıyor, spoiler olmasın) Backtracking denilen olayın boku çıkıyor bir süre sonra. 2D Castlevania zamanı geçti. Kaldı ki oyun türü uyuşmuyor. Castlevania, Rogue Legacy tadında olsa yine oynanır. Odalar arası geçişler gereksiz uzun. Hele yüksek bir yerden düştüyseniz kolay gelsin. Boss'lardan tek yiyorsunuz. Döngüsünü öğrenene kadar mal gibi ölüp, sonrasında geçiliyor. Hiçbir emek sarf etmemiş gibi hissettirdi bana. Tutarsız hitbox ve mükemmel ışınlanma mekaniğini de tuz biber oluyor. Aslında yalnızca boss değil her şeyden tek dokunuşta ölüyorsunuz. Uzun bir bulmaca odasının sonunda ölünce tadı kaçıyor. Bu ayki Plus hayal kırıklığı benim için.
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Merhaba, laptopta artık adam akıllı oyun oynayamadığımdan dolayı PS4 almayı düşünüyorum. Bilgisayar toplayacaktım, ama toplanacak adam akıllı bir bilgisayar PS4'ün 3-4 katı fiyata gelecek, ben de ekmeği taştan çıkaran biri olarak o kadar gerekli görmüyorum açıkçası, o yüzden PS4 almaya karar verdim bilgisayar yerine. Elbette bu başlıkta release'den beri konsola sahip olan insanlar vardır. Şu modeli al, şunu yap-yapma dediğiniz şeyler var mı? PSN konusunda tavsiyeleriniz neler? PSP'den beri konsol almadım, pek haberdar değilim bu mevzulardan. Ülke farkedecekse market konusunda, Norveç'te yaşıyorum. PSN'i nereden açmak daha iyi olur? Herkese teşekkür ederim
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Bence oynamayı planladığın oyunları bi düşün sonra PSN/Spot ve steam fiyatlarını karşılaştır. Benim için bilgisayar her türlü daha karlıydı, gittim PS4 aldım, bi yıl geçmeden bilgisayarı da yeniledim dayanamayıp. Exclusive sayısı artmadan tavsiye etmem PS4'ü. Ha fifa içinse iyi ehe
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 ben de baya bu ikileme düşmüştüm sonra darejedi sağolsun çok aydınlattı beni. bende karar verdim gittim ps 4 aldım abi pc yerine kafam rahat pc de dotadır stratji oyunlarıdır vs oynuyorum artık. ps 4 de aaa ları oynuyorum her ay yada 2 ayda bir oyun alıyorum ps 4 e us psn açtım orda daha iyi fiyatları. pc ye göre biraz oyunlar pahalı ama kafa rahat pc de toplasan 2 3 sene sonra yok öyle oldu yok böyle oldu diye ayarlarla uğraşamdan 5 6 sene götürecek beni bu. ben planımı böyle yaptım rahatım. para sıkıntım yok herşeyi alıp oynayacağım her pyunu alacağım pc yi de 2 3 sene sonra değiştirirm diyorsan ama o zaman yap bi pc. not: ama ben mesela witcher ı 1 ay önce yeni bitirdim her gün saatlerce oyun oynamıyorum bi oyunu bitirmeden diğerini genelde almıyorum alsam da başlamıyorum. yani dediğim gibi oyuna saatlerini gömüyorsan her gün (mesela ben günde en fazla 2 max 3 saat oynayabiliyorum ctesi hariç ctesi leri biraz daha fazla) her oyunu alacaksan olsun buda diye o zaman pc. eskiden saatlerimi gömerdim ama artık evli barklı adamım :D geceleri 2 3 saat anca. bazen o da olmuyor. yaşam tarzına oyun zevkine ve tercihlerine bağlı biraz da. NOT2: ayrıca ps için yakın güvendiğin bir arkadaşını da bulursan 2 kişi hesapları birlikte kullanıp ps sotre dan digital bir oyun alıp aynı anda ikiniz de kendi hesabınızda oynayabiliyorsunuz o da fiyatı yarı yarıya düşürüyor. benim bi tane var mesela bi ben alıyorum bi o alıyor. daha da hesaplı oluyor. 60 dolares olan oyun 30 dolares e düşüyor vs vs. wicher ı o almıştı mesela ben MGS v i aldım. şimdi Battlefront u alacak ben fallout 4 ü alacam falan filan. bunları da hesaba kat neyi yapıp neyi yapamayacağını değerlendir. ona göre seç birini.
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Benim de öyle, günde 2-3 saat en fazla oynayabilirim ki o da şanslıysam. İş var, okul var. Ekstra şeyler çıkıyor sürekli, ama oyun oynamak da en büyük keyiflerimden biri. Öyle her oyunu alan biri değilim, banko alacağım FIFA var o da TVde daha keyifli her halükarda, onun dışında laptop'ta oynayamadığım AAA oyunları ve özellikle aksiyon oyunlarını oynamak istiyorum. Konsolda oynanacak RPGden pek bir cacık olmaz (Alpha Protocol/Kotor2 bir istisna) - zaten konsoldan beklentilerim belli o yüzden. Muhtemelen seninle aynı sıklıkta oyun alacağım ben de. Kafama yattı baya. Teşekkürler GokTuRK.
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 eğer dediğim gibiyse çak bi ps4 kafan rahat olsun ama diyorum yani her oyunu alayım oynasam da oynamasamda dursun bitirmeme gerek yok yapacaksan ps4 oyun fiyatları anlamında sıkıntıya sokar. ama işte benim yaptığım gibi aaa ları alıp bitirip diğer aaa ya geçeceksen ps 4 ideal. hatta işte yancı da bulursan hesapları birlikte kullanıp 1 oyun alıp birlikte oynayabileceğin oyun fiyatları daha da düşük oluyor. ben cidden çok tereddüt yaşadım senin gibi ama ps 4 aldım cidden kafam çok rahat. fanboi değilim consolefaglerden hep nefret ettim ki ilk konsolum ps4 ama cidden ferahlık buldum. çünkü abi ayırdığımız zaman belli. hardcore gamer gitsin pc alsın zaten bende hardcore gamer olsam pc alırdım. ama dedim ya witcher ı bile çıktığı gibi aldık geçen ay anca bitirdim. mgsv e anca yetiştim. belirle alacağın oyunları ona göre al kullan. hangi sistem mantıklıysa. bana ps4 mantıklı geldi onu aldım. dediğin gibiyse eğer bana sorarsan ps 4 al. ne demek ya yardımcı olduysam ne mutlu.
knox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=tzG6ig9nRxA harika gozukuyor. http://www.youtube.com/watch?v=IvfGYXIOems
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 knox said: harika gozukuyor. http://www.youtube.com/watch?v=IvfGYXIOems nioh da bildiğin geralt ın japon versiyonunu koymuşlar lel
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Ekim psn+ oyunları: Broken Age (PS4/PS Vita) Super Meat Boy (PS4/PS Vita) Unmechanical Extended (PS4/PS3) Kickbeat (PS Vita/PS3) Kung Fu Rabbit (PS Vita/PS3) Chariot (PS3) http://blog.eu.playstation.com/2015/09/30/playstation-plus-in-october-broken-age-super-meat-boy-unmechanical-more/
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Holy moly. Broken Age'i saymazsak öbür aydan pek farkı yok. (Tim Schafer kalpazanına kendi rızamla para yedirmemiş oldum, güzel) Platformları daha önce duymamıştım, Chariot'ı da PS4'e versenize mübarekler ya of. Umarım yakın zamanda Killzone falan gelir de hep birlikte oynanır multisi şenlenir. Binding of isaac'in ek paketine kadar PS4 kapalı kalacak gibi =(
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Her zaman olduğu gibi bende bir oyun mevcut bir daha indie oyun almayacağım.
knox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 killzone kotu bir oyun, yani multisi icin falan dusunuyorsaniz sdfs kotaniza yazik. onun yerine infamous ss'i versinler.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ekanta ekle dursun, dl etmene gerek yok.
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Elimde 3 adet Rainbow 6 Siege ps4 closed beta kodu var bilginize.
Goering Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 super meat boy cok kotu olmamali :)
Goering Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 DareJedi said: Elimde 3 adet Rainbow 6 Siege ps4 closed beta kodu var bilginize. birini alabilir miyim? kendim kullanicam...
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Second Son'ı indirimde almıştım zaten önceden. Daha sonra da ek paketi verdiler mis gibi oldu. Killzone'u merak ediyorum. Dediğim gibi hikayesi değil de multiplayer için istiyorum. Super Meat Boy'u da PC'de oynamayan kalmamıştır diye yazmadım önceki mesaja. 2800 bundle'da vardı ve 28,000,000 kere indirim yemiştir şu ana kadar. Eski dualshock varsa oynayın, yeni pad ve Vita'ya yazık olur. Rainbow kodları bende de var ama EU sanırım hâlâ. İlk kod geldikten sonra support ile görüşüp ülkeyi US yaptırdım ama değişmemiştir muhtemelen. EU isteyen yazsın. Beta ne zamana kadar bilmiyorum. Bu arada bence bayağı meh olmuş oyun. P2P sayesinde mükemmel bağlantı, Ubisoft, hazırlık süresinde kendi takım arkadaşına sıkan ileri zekalılar, mikrofonu ağzına sokmuş sülalesi ile birlikte oynayan adamlar çok keyifliydi.
progamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=t7HpApg7Tek Rock Band 4 çıkmış. Ayın sonunda da Guitar Hero çıkıyormuş.
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Ya hiç adam gibi indirim olmuyor, 60 dolar vermek çok koyuyor. Steam fena alıştırmış beni ucuz oyuna
Öne çıkan mesajlar