Oski Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 oeh ben de almistim ne guzel yandex ten mailim oldu simdi alksfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Gangren said: Dear Okocha Jay, Thank you for purchasing at PlayStation®Store en zararlı yine gangren çıktı tarihe okocha jay olarak kayıt edildi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=-a4BalkpkTs http://www.youtube.com/watch?v=f-rFR7fnx-s çok kötü duruyor ya. iyi ki yeni rock band de çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 abi hahaha GİTARCI NEDEN ÇÜCE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 compatibility olsun yeter. zaten dlc'lere tonla para odenecek. bu arada never alone oynadim haftasonu. bildigin belgesel. tilki de cok sirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Mortal Kombat oynayanlar region lock var mi? US uzerinden alinca EU hesabi olan kisiler ile oynayamiyor muyuz? Region lock var yaziyor sitelerde ve oyun yapimcilarinin soylesilerinde vs ama ps4 kullananlarin yorumlari region lock yok vs diye. Icimizde alip deneyen oldu mu? EU fiyati oldukca kazik zere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 ya evet MK daki region lock olayını ben de merak ediyorum us den alıyım diyorum ona göre alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 var region lock MKX'te. Pal ve Ntsc oynayamıyor direk birlikte. Ya da mesela Amerikadan geldiyse aldığın sadece oranın serverlarına bağlanıyor filan. Salak bi sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 vaaay yeni guitar hero. gelsin de oynayalım daha dun konusuyoduk arkadaslarla acaba ps4 e ne zaman gelicek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Peki bu dediklerinizi icimizde deneyen oldu mu? Yoksa hurafe mi? Mesela adamlar demiski injustice gods among us sistemi ile ayni calisiyor region lock olayi ama ben onu gayet US hesabi olan arkadasim ile oynayabiliyorum oyun bana ait EU olarak. Bu arada bunu gordum direk coktum bu sefer. http://i.imgur.com/5rhjz7f.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 ya fifa 15 geldi sonunda, oynuyordum da psn plus'un süre bitti. 14 gün daha beleş alabilirsin dedi, kart bilgilerini vs. de giriyorum sonra devam etsin diye de kabul etmiyor. UK hesabı, ondan mı? enpara'yı bile kabul etmedi. illa tr hesap mı olacak? yoksa netten redeem code alacağım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Uk hesap için tr kartları kabul etmiyor. Ininal kart varsa o oluyor ön ödemeli. Ya da kod falan Alıp amazondan Redeem edicen accountuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 uk psn'ye ben hiçbi kartı yediremedim valla. amazon.uk'den psn card çakıyorum öyle plus alıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Pek beklentim yoktu ama trailer basarili duruyor :)-D http://www.youtube.com/watch?v=9hDPmTvqob0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 col ortami (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 1886 4-5 saatlik gameplayi var alma demişlerdi ama oyun olarak en iyi 4-5 saatten biriydi baya iyiymiş dramatic sequences(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 madmax settingli batman olmuş, olmuş gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 shadow of mordor daha ziyade, gnagler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ya bu arada dmc: definitive edition'a basladim. hikayeyi biliyorum saniyodum, adamlar reboot etmisler ya hikayeyi ahah. yalniz efsane oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Ben dmcyi hep gameplayden izledim niyeyse kanim kaynamadi bir turlu sans veresim var ama biraz indirim lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ben shadow of mordor'a da lotro settingli batman demiştim das dmc new retail fiyatlı mı yoksa remastered fiyatlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 40$ iste, remastered fiyatli. shadow of mordor aynen lotr settingli batman; ama moblarin kendi aralarinda kapismalari, rank kazanmalari falan oyuna inanilmaz bir his kazandirmisti. umarim gelecek batman'de de oyle bir olay olur ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 destiny hastalığından kurtulup, bloodborne bitirip, last of us bitirebilirsem dmc'e yüreyim o zaman ben. hiç oynamadım IP'i hep merak etmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ahah sadece last of us oyna, digerlerini birak kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar