barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Iyiymis o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Evet download ediyor varsa patchleri de tamamlayip yuklu ve kullanima hazir hale getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ya amazondan psn plus kodu alamadım. sadece amerika kartlarına yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Şu enpara'yı US PSN'de kullanabilseydik iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 3-4 kişilik ne oynanır metal slug aldık maximum 2 3 kişiyiz soyle ilerlemeli bişiler falan awsomenauts beğenmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 LBP 3 ve Helldivers ah Destiny atlamamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 tek cihaz için oluyo mu o ya lbp pek sarmadı gibi metal slug max 2 playerbide cok kısa geldi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Destıny tek cıhazda olmuyor dogru ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 en iyi couch co op oyununu unutmussunuz, diablo 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Bende var diablo 3 istersen satabilirim dijital olanini da alinca kutulu olan bosa cikti haliyle. Sanalpazar uzerinden 9 taksit 110TL ye satarim. Komisyon olmayan bir sekilde 100TL ye birakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 DareJedi said: Ve Spotify PS4 icin released oldu... http://farm9.staticflickr.com/8686/16967068965_42db986926_z.jpg şuna çok sevindim, oyun oynarken telden şarkı değiştirme vs çoiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 bir de her oyunda calissa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Hangi oyunda çalışmıyor şu ana kadar denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Full Support:(the game will auto-mute music when Spotify is playing) DriveClub Minecraft Bloodborne Hotline Miami Hotline Miami 2 Partial Support:(the user needs to manually mute the in-game music) Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends FIFA 15 Borderlands: the handsome collection GTA5 DBZ Zenoverse Resogun Spelunky No Support:(Spotfiy does not work in this game) Samurai Warriors 4 Dead or Alive 5 Dying Light Toukiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 O oyunlarda calisiyor otomatik olarak oyunun muzigi kapaniyor spotify caliyor. O listede olmayan oyunlarda da calisiyor ama oyun muzigi kapanmiyor manuel options kismindan kapatmak gerek bir seferlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 abi telden yazdigim icin full listeyi kopyaladim. en son kismina bak. toukiden de calismiyor test ettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 yurtdışı ile arada pek fiyat farkı yok sanırım kurdan dolayı o nedenle TR den alıcam da GTA5 dahil olarak mı alsam? en uygun nerden bulabilirim önerebileceğiniz yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 knox said: abi telden yazdigim icin full listeyi kopyaladim. en son kismina bak. toukiden de calismiyor test ettim ben. Normalde arka planda her oyunda çalışması gerekiyor ama oyunu yapan firma isterse kısıtlama getirebiliyor çalışmaması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 yahu agzini kirdigimin koei tecmo'su niye engeller anlamam vermek guc. ffxiv'de bile calisiyor be twitter'dan bombaliyim ben bunlarini en iyisi... No Support:(Spotfiy does not work in this game) Samurai Warriors 4 Dead or Alive 5 Dying Light Toukiden bu listedeki dying light haric diger tum oyunlar koei tecmo'nun... dying light techland/WB'un hmmm lord of the rings shadow of mordor'da calisiyormu acaba oda WB'un, oyun bende var aslinda ama yuklu degil neyse bir arastim ben su olayi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ya benim master accountumda the evil within oynuyordum, 12. chapter a kadar geldim save dosyalari falan var. benim sub account a o save leri aktarip ordan devam edemiyor muyum? (tropy falan umrumda degil kaldigim yerden baslasa yeter) neden sub account dicek olursaniz, ps vita ile remote play yapinca ve controller kullanmak isteyince (vitada r2 l2 olmamasi ve su touchpad olayi tam bir fail) illaki sub account ile baglanmak gerek, oyunuda bastan oynamam gerek. var midir bunun bi caresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 oyunu sub acc ile acsan sonra remote playde kendi acctu secsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 PvZ aldım, oynayan varsa ekleşin "bingildak" http://www.pvzgardenwarfare.com/ http://www.youtube.com/watch?v=MuIncgyDGQM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 pvz'de bir dandiklik vardi party sisteminde, biz 4-5 kisi falan oynarken, kimini plant kimini zombie yapiyordu kafasina gore... ayni takima gecmeye kasiyorduk sonra. onu duzeltmislerdir belki bilemiyorum ama hala ayniysa cekilmez party ile oynamak sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Bedava vermislerdi pvz yi ekim ayinda sanirim o donem baya oynadim keyifli aslinda ama diger oyunlardan pek vakit kalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar