Xenus Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 type-0 hd'i alanlara 5 saatlik ffxv demo kodu vermişler. order ile kıyaslayınca toplel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 beyler bugün güzel haberler aldık, çıkışta gidip ps4 alayım diyorum kız arkadaşımla. destiny'li alacağım onu baya oynamak istiyorum diye. ondan farklı olarak yan yana oynabileceğimiz coop deneyimli ne önerirsiniz? bir de bunları ps4 store'dan mı almak daha mantıklı dijital olarak yoksa hard copy mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 halime mi kız arkadaşın, o mu güzel haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 genelde ps4 store'daki indirimleri kovala. rayban, lbp3 coop iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 yok ya promotion almış bizimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 almasanda olur ps4 :) destiniy de bekledigin gibi cikmaz buyuk ihtimal controller ve fps sonucta. wii falan al bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Rayman + LBP 3 local co-op olarak oldukca keyifli. US hesabin acip LBP 3 icin asagidaki siteye bakabilirsin. http://gamedealdaily.com/playstation-4/ Genelde en gec 2 ayda istedigin oyunu indirimli olarak alabiliyorsun. Her hafta farkli oyunlar indirime giriyor vs. Rayman 2 hafta once 8 dolardi mesela. Destiny bana cok hitab etmedi ama fps olarak en rahat oynadigim o. 100TL ye kutulu olarak satabilirim destiny istersen. Icinde 1 aylik psn + koduda var kullanip kullanmadigimi hatirlamiyorum :) onceden trial kullanilan hesapta aktif edilemedigi icin kullanmamis olma ihtimalim yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 bekle haftaya blood alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Us hesap acma nasil oluyor? Register ederken mi? Bu sitelerden key gibi mi alıyorsun nasil oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 hesap oluştururken ülkeni seçiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Order var her yerde ya ama 1400 kusure kampanya yapmışlar. Aldim gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 O zmn hosgeldin aramiza simdi yapman gereken iki sey var 1 adet US hesabi ve TR hesabi acman gerek he diyorsan ki bana Turkce altyazi ya da dublaj gereksiz o zmn US hesabi yeterli. TR indie oyunlarda indirim donemlerinde US storea gore daha ucuz oluyor ucuz oluyor dedigim 10-15TL fln fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 hiç gerek yok abi ya TR hesabına US'deki eski adresimle açtım hesabımı. destiny aldım senin verdiğin siteden ki çok sağol kral oldu. LBP aldım kız arkadaşımla oynamak için, bir de 14 günlük trial başlattım, bu ayki indie oyunu indirdim pc'de oynayacaktım zaten. ha oyunun dışında last of us hep içinde kalmıştı, remastered 15 dolara aldım ekledim. coop için plants and zombies e baya gözüm takılmıştı, onu düşünüyorum. onun dışında bloodborne geldiğinde onu denerim artık. god of war serisini oynamadım da eskileri çok patates gelir diye şey ediyorum sanki. PS id gibi şey "bingildak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 bir şey sorucam destiny updating files diyor, 2gb'lik fakat inanılmaz yavaş download, neden olabilir sizce? Wifi'dan bağlıyım. normalde 5-6mbps dl hızı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Birden fazla update yapiyor olabilir ilk kez aciyorsun ps4 u sonucta bir de genelde acikken yavas donwload ediyor uyku modunda iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Boyle bir sorun var bu aralar herkesde.. Cok yavas download senlik bir durum degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Anliyorsan bu islerden ps4 wifi ayarini manuel yapip statik bir ip ver 192.168.1.284 vs gibi ve o ipye DMZ aktif et. Edit: Ben DMZ aktif ettikten sonra cok rahatladim gerek ubisoft baglanti sorunlari gerek download sikintisi kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Interstate 76 vardi ne keyifli oyundu yapsalar ya yeniden. http://images.stopgame.ru/wallpapers/1552/interstate_76-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 yahu store'dan bir şey alamıyorum veya fund yatıramıyorum wallet'a ne usd hesaplı kk ile ne de paypal ile, hesabı us yarattık diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Amazon'dan PSN card alarak prepaid ile ekle. KK, Paypal falan kabul etmiyor Türkiye'den US PSN marketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 off çok kötü oldu şimdi, peki country değiştiremiyor muyuz? TR yapsam fund etsem US'e çevirsem benden önce herkesin düşündüğü gibi? en nefret ettiğim şey parasını verip de uğraşmak zorunda kalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Region değiştirmiyor ne yazık ki Sony. Ben de çok uğraşmıştım ilk açtığım UK acc için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 3 dk'da hallettim ya, amazon kendi satıyormuş zaten dijital olarak. amerikadaki eski adres zaten kayıtlıydı, onu gösterdim, çat diye verdi kodu bende redeem ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Cok kolay bir cozum bu :) Bosuna stres yapmissin basinda. Ilginc tarafi niye karti kabul etmedigini cozemedim ben garanti vs denedim us storeda calismiyor ama en para calisiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ameircan express kartınız varsa onlarla da store dan alışveriş yapabilirsiniz. ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar