deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 DLC'lerden net nefret ediyorum ben. Kendimi keriz gibi hissederim dlc'ye para verirsem sdf. Senelerdir azmettim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 geldi bu arada yeni oyunlar namnamnam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 asd swapper benim steam acc'ta varmis zaten. kim bilir hangi bundle'dan geldi haberim yok. su plus aboneligi resmen bosa para gibi gozukuyor bana 1 aylik denemem dahilinde. oyunlar ve sikko 10% indirimler disinda bi artisi var mi bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 internetten oyun oynayacaksan mecburi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 oeh internetten derken bildigimiz multiplayer mi diyosun yoksa cloud stream falan mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 multiplayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Oski said: asd swapper benim steam acc'ta varmis zaten. kim bilir hangi bundle'dan geldi haberim yok. su plus aboneligi resmen bosa para gibi gozukuyor bana 1 aylik denemem dahilinde. oyunlar ve sikko 10% indirimler disinda bi artisi var mi bunun plus'a bayıldım ben injustice üstüne inFamous dlc geldi alır almaz, 2si de çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Ben plustan gayet memnunum. Hani ps4de geçen aya kadar doğru düzgün oyun verilmedi ki çıkan oyun sayısına baktığımızda normal bu. Ancak sadece şu son iki ayda verilen oyunlar benim 1 yıllık plus paramı karşıladı şahsen. Öncesinde verilen oyunlara kötü demiyorum bu arada sadece AAA oyunlar değildi. Plus sayesinde normalde belki satın alıp denemeyeceğim bir sürü indie oyun oynadım ki birçoğunu baya baya severek oynadım. Güzel bir sistem bence. Bide verdiğimiz paranın karşılığında psni adam gibi polish bir sistem haline getirebilseler daha da mutlu olacam ama nerdee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Laorx said: Oski said: asd swapper benim steam acc'ta varmis zaten. kim bilir hangi bundle'dan geldi haberim yok. su plus aboneligi resmen bosa para gibi gozukuyor bana 1 aylik denemem dahilinde. oyunlar ve sikko 10% indirimler disinda bi artisi var mi bunun plus'a bayıldım ben injustice üstüne inFamous dlc geldi alır almaz, 2si de çok iyi. abi bunları dl etmeye üşeniyorum ben ya. attım kütüphaneye ama sanırım plustan gelen beleş oyunları oynayamicam sdfs. bakıyorum 10gb 20gb 30 gb olunca üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 son iki aydır oyunlar iyi ama asıl şu : yazuach said: Bide verdiğimiz paranın karşılığında psni adam gibi polish bir sistem haline getirebilseler daha da mutlu olacam ama nerdee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Injustice'i psn ile beraber almistim, her konsolda bir dovus oyunu olmasi sart cunku. Arkadaslarla eglenceli oluyor epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Red said: abi bunları dl etmeye üşeniyorum ben ya. attım kütüphaneye ama sanırım plustan gelen beleş oyunları oynayamicam sdfs. bakıyorum 10gb 20gb 30 gb olunca üşeniyorum. yok 10gb 20gb olmuyor, injustice 3.5gb, infamous 4.5gb gibi bir şey indirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 injustice'in sadece ilk aşaması 3.5 :) Install sonrası tekrar indiriyor, 11 civarı glb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 kotanın ırzına geçmiştir o zaman 2si öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 injustice e bakmadim bile ben. neydi bu marvel dc comics dovus oyunu falan mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 sadece dc var, güzel oyun tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 hmmm dc'yi pek bilmem ama bakiyim bu aksam. watchmen den karakterler varsa super olur eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 First Light çok iyi oldu ya, InFamous: SS ne iyi oyundu hatırlattı tekrar, First Light ile dinamikleride biraz geliştirmişler, nişan alıp ateş etmekten super skill'i kullanmaya kadar daha keyifli olmuş, menu arayüzü falan da daha iyi gibi geldi ilk oynamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 SS veya hic infamous oynamamis adami sarar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Sarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 http://gamedealdaily.com/playstation-4/pick-1-of-4-games-ps4-download-code/?clickid=UzY2M11QZz9FSVgXySV3sxeyUkVzJ2Qm0SkO0g0 30 dolara, farcry 4 lp3 nba2k15 destiny oyunlarindan istediginiz bir tanesini alabiliyorsunuz. code'lari aninda gonderiyorlar. us psn'den gecerli sadece farcry o fiyattan kacmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Calisiyor mu bu olay voucher kod istiyor sanki oyle yaziyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bu satın alınca voucher code mu veriyor şimdi? bir de destiny guardian edition olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 DareJedi said: Calisiyor mu bu olay voucher kod istiyor sanki oyle yaziyor gibi.calisiyor bu siteden tlou ve bi arka farcry aldim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bu siteyi anlamadım ben odemeye gitmeden once hic ne login yapıyorum ne su mail e yolla diyorum falan odemeye goturuyo direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar