pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Benim hesap UK. 12/2015 e kadar da plus üyeliği var. (Ödül olarak kazandıydım). Şimdi ben bir US hesap açsam, us storedan ucuza oyun alsam UK Plus hesabımla online vs. olarak da oynayabilir miyim? İstediğim zaman silip yükleyebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Miraul said: ya benim gozlerde sorun var yada driveclub in grafikleri o giflerdeki gibi deil. bazi arabalar plastik oyuncak gibi gozukuyoraudi a1 quattro arkadan plastik gibi hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Plastik gibi görünmesinin sebebi dış kameranın kötü kullanımı. Herhangi bir efekt yok dış kamerada, odun gibi gözüküyor. Gif'lerdeki gibi canlı gözükmüyor bu arada, TV'ye tweak etmek gerek biraz. Oyunun Tour bölümünün Rookie kısmı çok yavan, orayı atlatınca güzelleşiyor oyun. Birde şu güne kadar hala online'ı halledememeleri resmen skandal resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 bence gayet eğlenceli bir oyun. ne arcade ne sim, gerçi arcade e daha yakın, grafikler direk en iyisi şimdiye dek, sesler kulaklıkla çok detaylı özellikle, pistler ve çevre çok keyifli, özellikle gece yarışları tartışılmaz, tek kötü tarafı bence araba sayısının az olması ve şu multiplayer olayında çuvallamış olmaları, sanki hiç düzelmicekmiş gibi duruyor şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Benim hesabı da bozdu sanırım bu salak oyun. Settings > PSN > Restore Licenses deyince hata alıyorum. Bence de eğlenceli de, online'ın çalışmaması gerçekten büyük rezalet, insanın oynama hevesini kırıyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Onsiparis ile verdikleri araclar indirilemiyordu az once kod gondermis direk oyuna ekleyebilirsiniz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Amisredwall kimdi ? Club için başvurulara bakarsa sevinirim. Random bi cluba xp kazandırıp duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Club 6 kişilik, dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Limitin 6 olması komik değil mi ya? Ne bileyim sınırsız yapma, 100 yapma da 50 yap bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Catze said: Amisredwall kimdi ? Club için başvurulara bakarsa sevinirim. Random bi cluba xp kazandırıp duruyorum. Mesajiai psnden geri donemedim pardon, dedikleri gibi klup dolu oldugundan inv atilamiyor, gercekten sacma olmus 6 kisi siniri. Edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 kötüymüş o hakkaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 pat2 diye bir grup kurmuşlar, öyle devam edebiliriz belki. Pati1, 2, 3 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Onu ben kurdum, aklıma ilk öyle geldi, adamlar limiti kaldırırsa ya da 50 falan yaparsa birleştiririz yine, ama tabii kazanımlar uçabilir sdf Başvuran olursa akaşmları onaylayabilrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 PSN çok kötü ps4'te ya mesaj atıyosun gitmiyo mesaj geldi diyo gözükmüyo fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Resmen bok. "Mesaj gönderiliyor"da kalıyor, telefon uygulaması "mesaj gönderilemedi, tekrar dene" diyor ama mesaj gitmiş oluyor, mesajı gönderiyorsunuz karşı taraf (açık olduğu halde) ertesi gün alıyor vs. Nelson'a laf ediyordum, yaptıkları her güncelleme için kamera karşısına oturuyor diye. Sony'nin hiçbir bok yaptığı yok. Microsoft, sistem için çalışma yapabiliyor en azından. Hemen her forumda, PS sitesinde "indirmeyi duraklatma" özelliğini artık getirin diye diye bir taraflarını yırttı millet. Hâlâ daha üstünde çalışıyoruz da bilmem de. Tüm sistem yazılımına 1 kişi mi bakıyor ya? Proje yöneticisi harika bir insan. PSN'in rastgele bakım ve çöküşlerinden bahsetmedim bile. http://youtu.be/rAVJPnG1U68?t=1m4s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 adam gibi ui/ux yapacak biri lazim sonye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Sony senede 1 tane update yapacak tease edip duruyor, Microsoft her ay güncelleme yapıyor. 2.0 güncellemesi bile çok özellik getirmiyor yani. O kadar beklemeye dandik dandik özellikler gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 download pause diye bir secenek yok, 2.0 ile de gelmicekmis. sony cidden OS konusunda nintendo kotulugunde suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Yazık ya bunlar da insan ama kaç melyon veriyorlar bir oyuna, insanın içi parçalanıyor şu Gabensızları görünce:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 spot ps4 oyunları ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 160-170 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 neyse destiny daha götürür beni biraz daha düşer belki fiyatlar asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ben destiny li bundle ı alıp bir süre destiny ile takılmayı planlıyorum sonra fiyatlar düşünce takılacağım valla. killzone un fiyatı düşük buldum bi yerde bide onu alırım. işte mortal kombat x çıkar falan adam döverim öyle takılcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Metro redux var fiyatı da uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar