Osirix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 SenariouS said: Ha aklima gelmisken PS3 arcade stickler ps4 calisiyor mu acaba oyundan oyuna değişecek http://shoryuken.com/2013/10/30/playstation-3-arcade-stick-compatibility-on-playstation-4-will-vary-from-game-to-game-decision-to-allow-them-left-to-developers/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 lanet... Arcade stick alayim diyordum black fridayde yalan oldu desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 nereden almayı planlıyordun mümkünse paylaşır mısın? benim de uzun zamandır dövüş oyunlarına ilgim var ama gamepad kramp + nasır yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ahaha http://www.ntvmsnbc.com/id/25482332/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yurtdışından bi tane şey ettim. bedavaya gelceği için bi kaybım yok. problemli çıkmazsa oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 toggie said: ahaha http://www.ntvmsnbc.com/id/25482332/ Hafta sonunda ise Darckobra adlı bir kullanıcı, canlı yayında uyuyan eşinin kıyafetlerini çıkarmış, oyun oynamaya devam ederek çıplak kalan eşinin görüntülerini binlerce kişiye izletmişti. dark kobra sonuçta. iyi gene sadece görüntülerini izletmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ahahahah dark kobra iyiymiş sonuç itibariyle sony hertürlü video paylaşım içeriğini görüntülüyor demek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bu görüntülere tanık olan ‘The Playroom’ kullanıcıları ise sistemden engellendi. PlayStation, Twitter üzerinden “Playroom kullanırken içeriğinizin tamamen oyun üzerine olması gerekmektedir. Kullanım şartlarına uygun olarak moderasyon yapıyoruz” açıklamasını yaptı. nasıl çeviri nasıl haber lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 toggie said: ahaha http://www.ntvmsnbc.com/id/25482332/ KÖTÜYE KULLANMAK. Niye kötü abi, insanlar fantezi yapsın, sevişsinler izlesinler, aaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konsolkidlerin akli dengesi bozulmasın diye sony önlem almalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 dubaiden alacaktım. ilk seride çıkan hatalardan biri denk gelirse diye tırsıyorum. bekleyeceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 benim ps4 leri aldığımız yeri başka bir bayii sony 'e şikayet etmiş 1299 tl den satıyor diye, la burdan biri başka sony bayisini arayıp söyledimi!!!! şu bayide 1299 muş sizde verirmisiniz diye, burdan alanlar arkadaşlarına filan söyledimi şu bayiden aldık diye????? sony aramış adamları 1299 tl den sattığınıza dair şikayet var diğer bayilerden diye... ulan kırkyılın başında avantajlı bir şey yapalım millet faydalansık dedik olaya bak. heriflerin başı belaya girdi sony satamazsın 1299 tl den tek fiyat satılmak zorunda faturarlını kontrol ederiz yada ürün göndermeyiz diyorlarmış, çözmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 e abi açık açık yazıyosun hala millet okuyo sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 hocam yazmadım kı burda bayinin neresi olduğunu, alan biri arkadaşına filan söylediyse , arkadaşıda şu bayiden indirimle almış arkadasım sizde verirmisiniz diye başka bir bayiyi aradıysa o da gidip şikayet etmiştir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 valla buradan biri yaptıysa ayıp olmuş baya ama düşünememiştir tabi böyle olacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 anca buradan alan biri , bir arkadaşına söylemiştir, şu bayiden aldım diye , o söylediği kişide ürün bulamayınca başka bayiye sormuştur böyle patlamıştır olay. ben özellikle forumda bayi adı telefonu vermedim, alanlara mail gönderim yerin adını telefonunu, bi şeyide sağa sola hava atmadan arkadaşına ben şurdan 1299 tl ye aldım naber demeden yapsak olmaz zati.. eğer çözemezlerse sorunu isteyene kaporalarını geri verecek yada normal fiyattan satıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Beni az önce aradılar, 1.299'a veremiyoruz fiyat 1.399 oldu, isterseniz kaporanızı geri verelim ayrıca beklediğimizden az ürün gelecek o yüzden ilk partiye garanti veremiyoruz dedi. Sonuç olarak ben iptal ediyorum. Tinu'ya da teşekkür ederim çabası için. Mart/Nisan gibi oyunlar arttığında alırız artık cihazı bundle olarak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 oeah, ben de hic bir yere soylememistim valla. eaooooeoao. kesin ilk partide gelecekse alirim yine heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 beni aramadilar hala bu arada, olu taklidi yapiyim olmaz mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 tinu sen de bunu yedin öyle mi? adamların aklı başına geldi niye 1399'dan satmak yerine 1299'dan veriyoruz ki diye böyle bişey uydurdular, fiyatı değiştirdik diyemeyecekleri için. Sen de yedin işte bunu. Pati'ler namuslu, dürüst insanlardır buradakileri zan altında bırakıp suçlamadan önce bir düşün bakalım istersen bayii kekliyor mu beni diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 jesters ihbar etmiş olabilir. Bayii adı bilmesine gerek yok. Sony Türkiye'ye bizzat gidip İstanbul'da bunu yapan bir bayii var araştırın demiştir aasdfsdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 vay be jaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bizde seni deliganlı bilmiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Belgesiz ve kanıtsız bir insanı suçlamak ciddi bir ithamdır ve suçtur, hatırlatmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 JestersTear said: adamların aklı başına geldi niye 1399'dan satmak yerine 1299'dan veriyoruz ki diye böyle bişey uydurdular, fiyatı değiştirdik diyemeyecekleri için. Sen de yedin işte bunu. evet öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar