-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Spider-Man için baya hype'ım ya. https://www.twitch.tv/denoran Buraya da link bırakayım bu arada, bi follow'unuzu alırım hazır PS streamlerine de başlamışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 hahaha twitin altındaki insomniac ve santa monica'dan gelen giflerde çok iyiymiş sadfsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 spider-man çok iyi geliyor ya, pre orderlasam mı black friday mi beklesem bilemedim. spider-man vs god of war olacak GOTY bu sene. uzaklarda bir yerde zelda seçilecek 99.9 puanla ama kimse şeyine takmayacak falan sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Bathory said: Ben de wirelessdan bağlıyım ama hiç latency sorunu yaşamadım. Gerçi sadece fifa, nba, çok az da gta oynuyorum online olarak. abi diğerlerin ibilmiyorum da fifada netcode gecikmeleri minimize etmek üzere yazılmış. animasyon bir adım geç vuruyor ortayı gecikiyorsun falan. 300 pingli araplar da oynayabilsin diye torpil geçiyor onlarla eşleştiğinde mesela, seni yavaşlatıp vb. wired wireless farketmeyebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 thnx ea valla gayet güzel oynuyorum arabistandan bu arada cidden gow seviyeyi öyle bi yere çıkarmış ki, dün ac origins'e başladığımda aşırı yadırgadım karakterin hareketlerini ve çevredeki alet edevatın kırılma animasyonlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 applev0dka said: spider-man çok iyi geliyor ya, pre orderlasam mı black friday mi beklesem bilemedim. spider-man vs god of war olacak GOTY bu sene. uzaklarda bir yerde zelda seçilecek 99.9 puanla ama kimse şeyine takmayacak falan sdsafa bu sene zelda oyunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 zelda yerine random nintendo oyunu yaz işte, aynı bokun laciverti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 OOOO LAFA GEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 oyunları duvara dizip görsel takıntı mı diyeydi BA DUM TIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Bence diyebilir, çünkü güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 applev0dka said: zelda yerine random nintendo oyunu yaz işte, aynı bokun laciverti cahiiiiiiiiiiiiil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 bir ara bende switch gazına gelmek üzereydim de, sonra yırttım neyse ki sdsafa 16bit oyunları oynamak için 2k+ para vermek mantıklı gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 evde oynamak için mantıksız evet ama zelda muhteşem bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 peki şu indirimden bi oyun alsanız hangi oyunu alırdını sdfd tek oyun hakkınız var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 ben gow'u bitirip ac origins'i aldım ama 37 tl'lik fiyatı ile gt sport almayan maldır diye bağırıyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 gow düşmedi ya :( gt sport 2 kişi için de ideal onu alayım. tv boyutu küçük 2 kişi ne kadar zevkli olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 oynamadıysan kesinlikle Horizon:Zero Down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Horizon mükemmel başladı valla, ilk oyunum olmasından memnunum. Yalnız her oyunda olduğu gibi bunu da en zor difficulty'de oynuyorum, sıkı patakladılar dün alışana kadar. Accuracy hayvan gibi önemli, iki üç tane ok kaçırdın mı tarraklara gelebiliyorsun direkt. Birkaç tips okuyayım dedim aklımda bulunsun diye, şöyle bir ibare var sfd, This is one of the most important things I can tell you. Only the truest of masochists would start an entirely new game on Ultra Hard Mode. (I did, and I regret not packaging the salt that was produced throughout the experience.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 kolay gelsin kafayı yersin bi noktada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 ilk 30lvl oyle slingleri trapleri alinca easy mode oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Yine sonlardaki boss fightlar üzüyor zorda 15 20 kez oynarsın storysi bence gameplayinden daha ilgi çekici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Abi bosslar baya yıpratır ultra hardda zaten uzun oyun delirirsin muhtemelen bir yerden sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 bir de ultra zor için trophy yok, oynamanın da anlamı yok oyundan soğursun aynı yerde takılı kalırsan. new game+ yapcağın zaman zorluk arttırıp o tatmini yaşaman daha mantıklı olur ama sen bilirsin tabi. hikayenin tadına varmak için ilk başta normalde veya bir tık üstte oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Sanırım oyun sırasında değiştirilebiliyor ama? Settings'de olduğuna göre çok kafayı yersem değiştiririm diye düşünüyorum. Aslında değiştirmem de, çok fazla Single oyun birikti dediğim gibi. İş güç sırasında bir de ultra hard yüzünden çok uzun saatler takılı kalmak istemem. Şimdilik alıştım diyebilirim ama daha en baştaki robotlar, eminim ilerde kanırtacaklardır epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 So horizona bi film öyle bi yakışır ki avatar yanında çocuk filmi kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar