Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games - II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
spider-man çok iyi geliyor ya, pre orderlasam mı black friday mi beklesem bilemedim.
spider-man vs god of war olacak GOTY bu sene.

uzaklarda bir yerde zelda seçilecek 99.9 puanla ama kimse şeyine takmayacak falan sdsafa
Mesaj tarihi:
Bathory said:

Ben de wirelessdan bağlıyım ama hiç latency sorunu yaşamadım. Gerçi sadece fifa, nba, çok az da gta oynuyorum online olarak.

abi diğerlerin ibilmiyorum da fifada netcode gecikmeleri minimize etmek üzere yazılmış. animasyon bir adım geç vuruyor ortayı gecikiyorsun falan. 300 pingli araplar da oynayabilsin diye torpil geçiyor onlarla eşleştiğinde mesela, seni yavaşlatıp vb. wired wireless farketmeyebilir yani.
Mesaj tarihi:
thnx ea

valla gayet güzel oynuyorum arabistandan

bu arada cidden gow seviyeyi öyle bi yere çıkarmış ki, dün ac origins'e başladığımda aşırı yadırgadım karakterin hareketlerini ve çevredeki alet edevatın kırılma animasyonlarını.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

spider-man çok iyi geliyor ya, pre orderlasam mı black friday mi beklesem bilemedim.
spider-man vs god of war olacak GOTY bu sene.

uzaklarda bir yerde zelda seçilecek 99.9 puanla ama kimse şeyine takmayacak falan sdsafa

bu sene zelda oyunu yok.
Mesaj tarihi:
Horizon mükemmel başladı valla, ilk oyunum olmasından memnunum.

Yalnız her oyunda olduğu gibi bunu da en zor difficulty'de oynuyorum, sıkı patakladılar dün alışana kadar. Accuracy hayvan gibi önemli, iki üç tane ok kaçırdın mı tarraklara gelebiliyorsun direkt.

Birkaç tips okuyayım dedim aklımda bulunsun diye, şöyle bir ibare var sfd,

This is one of the most important things I can tell you. Only the truest of masochists would start an entirely new game on Ultra Hard Mode. (I did, and I regret not packaging the salt that was produced throughout the experience.)
Mesaj tarihi:
bir de ultra zor için trophy yok, oynamanın da anlamı yok oyundan soğursun aynı yerde takılı kalırsan.

new game+ yapcağın zaman zorluk arttırıp o tatmini yaşaman daha mantıklı olur ama sen bilirsin tabi.

hikayenin tadına varmak için ilk başta normalde veya bir tık üstte oyna.
Mesaj tarihi:
Sanırım oyun sırasında değiştirilebiliyor ama? Settings'de olduğuna göre çok kafayı yersem değiştiririm diye düşünüyorum. Aslında değiştirmem de, çok fazla Single oyun birikti dediğim gibi. İş güç sırasında bir de ultra hard yüzünden çok uzun saatler takılı kalmak istemem.

Şimdilik alıştım diyebilirim ama daha en baştaki robotlar, eminim ilerde kanırtacaklardır epey.
  • Yeni Oluştur...