Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games - II

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Bathory said:

Ben de wirelessdan bağlıyım ama hiç latency sorunu yaşamadım. Gerçi sadece fifa, nba, çok az da gta oynuyorum online olarak.

abi diğerlerin ibilmiyorum da fifada netcode gecikmeleri minimize etmek üzere yazılmış. animasyon bir adım geç vuruyor ortayı gecikiyorsun falan. 300 pingli araplar da oynayabilsin diye torpil geçiyor onlarla eşleştiğinde mesela, seni yavaşlatıp vb. wired wireless farketmeyebilir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon mükemmel başladı valla, ilk oyunum olmasından memnunum.

Yalnız her oyunda olduğu gibi bunu da en zor difficulty'de oynuyorum, sıkı patakladılar dün alışana kadar. Accuracy hayvan gibi önemli, iki üç tane ok kaçırdın mı tarraklara gelebiliyorsun direkt.

Birkaç tips okuyayım dedim aklımda bulunsun diye, şöyle bir ibare var sfd,

This is one of the most important things I can tell you. Only the truest of masochists would start an entirely new game on Ultra Hard Mode. (I did, and I regret not packaging the salt that was produced throughout the experience.)
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım oyun sırasında değiştirilebiliyor ama? Settings'de olduğuna göre çok kafayı yersem değiştiririm diye düşünüyorum. Aslında değiştirmem de, çok fazla Single oyun birikti dediğim gibi. İş güç sırasında bir de ultra hard yüzünden çok uzun saatler takılı kalmak istemem.

Şimdilik alıştım diyebilirim ama daha en baştaki robotlar, eminim ilerde kanırtacaklardır epey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...