barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 DareJedi said: Sorunu yaşayan çok hele çok deneme yaptıysan blok yemiş olma ihtimalin çok yüksek en az 1 hafta beklersin. Kart bilgileri bankadaki ile birebir olmalı adres vs sadece TR karakter, hiç bir isaret olmamalı. Büyük harf olmalı ilk denemede 0.10gbp çekiyor önden sonra iade oluyor. aradım ben. blokeyi kontrol ettiler. yok bloke diyor. bankayı aradım. hiç bir şey çekemiyor diyor. provizyon alıyormuş dediğin gibi azıcık. hemen iade ediyormuş. beklemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 bende sokak adi ve posta kodunun bir yerde gecmesi gerekti. ayrica browser'dan deneyince oluyor ps4'den deneyince bazen almiyor. +3 kere ayni karti denediysen coktan kisa sureli engellendin (sanirim 7 gun) psn account'una baglanip ilk karti billing'e ekle, oyle kullan. direk ps4'den alma, veya pc'den baglanip direk sepete gitme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 3 kereyi bırak 50 defa denemişimdir. pc den olmadı. cep telefonundan aldım şimdi. SİZİN YAPACAĞINIZ İŞİ. direk şansa kalmış olay ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 abi şimdi üyeliği yeniledim. aldım. oyunları alayım dedim. başka hata vermeye başladı :D We've encountered an error while processing your order." yemin ediyorum şaka gibi ya. lan 10sn önce aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 ps plus'ı alıp oyunu alamıyorsun değil mi :D ilk denediğimde bana da aynı şey olmuştu işte safafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 başka hata alıyorum şimdi işte. We've encountered an error while processing your order. diyor. ıskalamak ücreti ne bu arada :D provizyon çekmiş 2 defa. ama sonrasında ps+ almışım. yani onu alabildiysem oynları da alabilmem gerekli. cidden mantık almıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 abi ben tr psn'den ümidi kestim. fiyatlar çok uygun diye mi böyle anlamıyorum sdfs. hani gidin d&r'dan 350tl verip alın demek istiyorlar. açıkcası 20-30tl daha fazla verip uk psn'den alıyorum. tr psn için card olmaması çok kötü. bazen ödemeyi alıyor aynı kartla anyı şekilde bazen almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 ben walleta para atıyorum, duruyor gerekince kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Ps4un içinden sorunsuz yapıyorum ben alışverişi hep. Uygulamadan olmuyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 ben de hiç problem yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 abi çok ilginç ya. bekleyen provizyonlardan psn 180tl lik üyelik için çekilen para iptal edilmiş. hiç bir yerde yok o para. iade edilmiş ama benim üyelik hala aktif. iyice salaklaştı sistem sony'nin. edit: bu sefer bankadanmış sdfs. gün sonu işlemi yapıyorlarmış. o yüzden göremiyorsunuz hiç bir yerde ama gelecek o para bu ay dedşker sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DTDreLyWsAAHCyk.jpg cmooooon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 http://i.hizliresim.com/G9RoX2.png bu şubat oyunlarının çöplüğü nedir yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 loool, son 1 yıldır gördüğüm en kötü aylık oyunlar. neyse deus ex ve batman'i yeni indirmiştim, onları oynarım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 ocakta tüm oyunlara efsane indirim gelmişti işte. ondan bir kaç ay çöp oyun verirler bence böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 valla güzel indirimler vardı. 100 liraya persona aldıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 weekly deal'a persona gelmiş http://i.hizliresim.com/D722Az.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Original ps4lere de supersampling geliyormus https://www.google.com/amp/s/www.vg247.com/2018/02/06/ps4-firmware-5-50-new-features-include-library-ui-updates-supersampling-mode-custom-wallpapers-more/amp/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 sadece ps4 prolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 The highlights include Supersampling Mode on PS4 Pro ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Yavaş gelsin teknik olarak baya zor. Supersampling olmadan bile ağlayabiliyor arada. Allahtan pro var da kafa rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Ps 5.0 yazılım betasi katılım kodu geldi. Kurayım mi yeni yazilim yoksa offical release mi bekleyeyim. Bug cok musur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 supersampling ne kadar güzelleştiriyor bilmiyorum da o olmadan da grafikleri güzel bence uncharted oynarken arada oyunu bırakıp manzarayı izliyorumdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 applev0dka said: Ps 5.0 yazılım betasi katılım kodu geldi. Kurayım mi yeni yazilim yoksa offical release mi bekleyeyim. Bug cok musur kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Sorry turkce bi yazida okudum orada tum ps4ler diyordu, sonra da hepsine geliyomus gibi anlayip bunu paylastim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar