Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games - II

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

DareJedi said:

Sorunu yaşayan çok hele çok deneme yaptıysan blok yemiş olma ihtimalin çok yüksek en az 1 hafta beklersin. Kart bilgileri bankadaki ile birebir olmalı adres vs sadece TR karakter, hiç bir isaret olmamalı. Büyük harf olmalı ilk denemede 0.10gbp çekiyor önden sonra iade oluyor.

aradım ben. blokeyi kontrol ettiler. yok bloke diyor.

bankayı aradım. hiç bir şey çekemiyor diyor. provizyon alıyormuş dediğin gibi azıcık. hemen iade ediyormuş. beklemeden.
Sosyal ağlarda paylaş

bende sokak adi ve posta kodunun bir yerde gecmesi gerekti.

ayrica browser'dan deneyince oluyor ps4'den deneyince bazen almiyor.

+3 kere ayni karti denediysen coktan kisa sureli engellendin (sanirim 7 gun)

psn account'una baglanip ilk karti billing'e ekle, oyle kullan. direk ps4'den alma, veya pc'den baglanip direk sepete gitme...
Sosyal ağlarda paylaş

başka hata alıyorum şimdi işte.

We've encountered an error while processing your order. diyor.

ıskalamak ücreti ne bu arada :D provizyon çekmiş 2 defa. ama sonrasında ps+ almışım. yani onu alabildiysem oynları da alabilmem gerekli.

cidden mantık almıyor ya.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben tr psn'den ümidi kestim. fiyatlar çok uygun diye mi böyle anlamıyorum sdfs. hani gidin d&r'dan 350tl verip alın demek istiyorlar.

açıkcası 20-30tl daha fazla verip uk psn'den alıyorum. tr psn için card olmaması çok kötü.

bazen ödemeyi alıyor aynı kartla anyı şekilde bazen almıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok ilginç ya. bekleyen provizyonlardan psn 180tl lik üyelik için çekilen para iptal edilmiş. hiç bir yerde yok o para. iade edilmiş ama benim üyelik hala aktif.

iyice salaklaştı sistem sony'nin.

edit: bu sefer bankadanmış sdfs. gün sonu işlemi yapıyorlarmış. o yüzden göremiyorsunuz hiç bir yerde ama gelecek o para bu ay dedşker sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...