Sawer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Bugun Playstation VR'i denedim (Eindhoven'dayım bir iş için) + Alet kafaya tam oturuyor ve etrafa bakarken kaymıyor. + Gerçekten kendini oyunun içerisinde hissediyorsun. + Oyunlar 60 fps cıvarında ilerledi ve yavaşlamadı. - Grafikler oldukça basit (en az 5 sene öncesinde belki daha çok) - Hava sıcaktı ve bisikletle gittim mekana ondan mı bilmiyorum ama bütün suratım sauna modelinde terledi. - Oyunlar beta seviyesinde olduğundan bir kaç kere crash yaşadım. Genel olarak başarısız bir ürün bekliyordum ama gerçekten çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 eindhoven'da nerde denedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 anlattığın genel olarak başarısız bir ürün abi sdfgsdf Sawer said: Bugun Playstation VR'i denedim (Eindhoven'dayım bir iş için) + Alet kafaya tam oturuyor ve etrafa bakarken kaymıyor. + Gerçekten kendini oyunun içerisinde hissediyorsun. + Oyunlar 60 fps cıvarında ilerledi ve yavaşlamadı. - Grafikler oldukça basit (en az 5 sene öncesinde belki daha çok) - Hava sıcaktı ve bisikletle gittim mekana ondan mı bilmiyorum ama bütün suratım sauna modelinde terledi. - Oyunlar beta seviyesinde olduğundan bir kaç kere crash yaşadım. Genel olarak başarısız bir ürün bekliyordum ama gerçekten çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Ahuahha yazdiklarimdan oyle gelmis ama cok begendim aslinda. Daha once oculus rift denemistim(ama beta versiondi) ona gore cok daha kendimi icerisinde hissettim. not: Eindhovenda piazza 33 mu ne meydandaki avm ama onceden yer ayirtman gerekiyor http://trypsvr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=AyFDBfsp4to demosu var store da denedim fena degil ama 60 dolar fiyat cekmis ac-enix lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 oyunlar ps4'te mi yoksa pro'da mı çalışıyordu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 PS VR icin diyorsan ps4'de calisiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=MHxPTemSr88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 bu ney ya. önümüzdeki ay last of us versinler artık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 last of us'ı olmayan ps4 lü mü var abi neden versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 kardeşim hepsiburada da n ps4 alacak bitane bulduk 1.259 tl ye 2 yıl garantili falan diyor uncharted da var yanında. ama garantisi geçerli midir sıkıntı olur mu ne dersiniz alınır mı hepsiburada dan? Linki de vereyim: http://www.hepsiburada.com/sony-playstation-4-500gb-oyun-konsolu-uncharted-4-turkce-dublaj-p-GAME500GB0PS823 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 ben geçen nerde gördüm bilmiyorum ama uncharted4 diablo 3 fifa 17 falan veren bi paket 1300 dü. hadi 1500 olsun. bimeks kataloguydu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 sony eurasia garantisi yoksa, garanti pek birsey ifade etmiyor. red'in bahsettigi kampanya gercekse inanilmaz iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 aynen 800 tl değerinde oyunla birlikte diye şov yapmışlar bi de. hani şuan gidip sıfır alsam o oyunları bi ps4 parası çıkıyor nerdeyse. mediamarkt da olabilir ya da bimeksti. alacak olanlar baksın bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 http://i.imgur.com/JTMcp9U.jpg 100 dolar harca, 15 dolar verim sana kampanyasi :D pre-orderlarda dahil store uzerinden yapacaginiz her turlu harcama icin gecerli diye biliyorum kampanyayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=ePTTUtuD_d4 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1289339 psvr reviewler çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Ne zaman gelecek guzide yurdumuza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Beyler bu ucretsiz aylik oyumlar hangi menudeydi,oglan bulamamis basimin etini yiyor bende bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Yorumlar baya iyi VR için ama grafiklerin ps4 gibi değil hatta 3 gibi bile olamadığı söyleniyor. Büyük ihtimal bu sebepten pro çıkıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Grafikler ps 3'den kotu, o kesin. Kotaku'da yerden yere vurmuslar, yok kafa izleme sistemi basarisiz diye ben hic sorun yasamamistim ama oyun icerisinde devamli ellerin titremesi olayi gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Sinemada fifa 17 oynayabiliyor muyuz? Onun grafikleri nasil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Giant Bomb'un PSVR launch event stream'ini izlemiştim, yayında kalibrasyon hep shift oldu. Yani baktığı nokta sola doğru kaydı hep ve önüne bakmak için hep sola doğru baktı adam. Controller'lardan biri de bambaşka yöne kaydı falan. Dedilerki önerilen uzaklığın biraz ötesindeyiz ama bilemiyorum. Denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Sinemada her şey oynanıyor ama onda da grafikler düşüyormuş diye okumuştum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Bana sırf sinema modu yeter ya. Samsung vrda tırışka görünmesine rağmen çok güzel oluyor yutub falan. Gerçi pixelleri görme konusunda nasıllar hiç bi fikrim yok. S7 ekranında baya fark ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Bunda o piksel olayı yok denecek kadar az kendince bir teknoloji geliştirmiş Sony o piksel aralarını dolduruyor fln bir de Gear VR'da tek telefon ekranını iki göze verdiği için de sıkıntı oluyordu bunda her göz ayrıca 1080p ekrana bakıyor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar