Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games - II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugun Playstation VR'i denedim (Eindhoven'dayım bir iş için)

+ Alet kafaya tam oturuyor ve etrafa bakarken kaymıyor.
+ Gerçekten kendini oyunun içerisinde hissediyorsun.
+ Oyunlar 60 fps cıvarında ilerledi ve yavaşlamadı.

- Grafikler oldukça basit (en az 5 sene öncesinde belki daha çok)
- Hava sıcaktı ve bisikletle gittim mekana ondan mı bilmiyorum ama bütün suratım sauna modelinde terledi.
- Oyunlar beta seviyesinde olduğundan bir kaç kere crash yaşadım.

Genel olarak başarısız bir ürün bekliyordum ama gerçekten çok beğendim.
Mesaj tarihi:
anlattığın genel olarak başarısız bir ürün abi sdfgsdf

Sawer said:

Bugun Playstation VR'i denedim (Eindhoven'dayım bir iş için)

+ Alet kafaya tam oturuyor ve etrafa bakarken kaymıyor.
+ Gerçekten kendini oyunun içerisinde hissediyorsun.
+ Oyunlar 60 fps cıvarında ilerledi ve yavaşlamadı.

- Grafikler oldukça basit (en az 5 sene öncesinde belki daha çok)
- Hava sıcaktı ve bisikletle gittim mekana ondan mı bilmiyorum ama bütün suratım sauna modelinde terledi.
- Oyunlar beta seviyesinde olduğundan bir kaç kere crash yaşadım.

Genel olarak başarısız bir ürün bekliyordum ama gerçekten çok beğendim.
Mesaj tarihi:
Ahuahha yazdiklarimdan oyle gelmis ama cok begendim aslinda. Daha once oculus rift denemistim(ama beta versiondi) ona gore cok daha kendimi icerisinde hissettim.

not: Eindhovenda piazza 33 mu ne meydandaki avm ama onceden yer ayirtman gerekiyor

http://trypsvr.com
Mesaj tarihi:
kardeşim hepsiburada da n ps4 alacak bitane bulduk 1.259 tl ye 2 yıl garantili falan diyor uncharted da var yanında. ama garantisi geçerli midir sıkıntı olur mu ne dersiniz alınır mı hepsiburada dan?

Linki de vereyim: http://www.hepsiburada.com/sony-playstation-4-500gb-oyun-konsolu-uncharted-4-turkce-dublaj-p-GAME500GB0PS823
Mesaj tarihi:
ben geçen nerde gördüm bilmiyorum ama uncharted4 diablo 3 fifa 17 falan veren bi paket 1300 dü. hadi 1500 olsun. bimeks kataloguydu sanırım.
Mesaj tarihi:
aynen 800 tl değerinde oyunla birlikte diye şov yapmışlar bi de. hani şuan gidip sıfır alsam o oyunları bi ps4 parası çıkıyor nerdeyse.

mediamarkt da olabilir ya da bimeksti. alacak olanlar baksın bi.
Mesaj tarihi:
http://i.imgur.com/JTMcp9U.jpg

100 dolar harca, 15 dolar verim sana kampanyasi :D

pre-orderlarda dahil store uzerinden yapacaginiz her turlu harcama icin gecerli diye biliyorum kampanyayi.
Mesaj tarihi:
Grafikler ps 3'den kotu, o kesin. Kotaku'da yerden yere vurmuslar, yok kafa izleme sistemi basarisiz diye ben hic sorun yasamamistim ama oyun icerisinde devamli ellerin titremesi olayi gercek.
Mesaj tarihi:
Giant Bomb'un PSVR launch event stream'ini izlemiştim, yayında kalibrasyon hep shift oldu. Yani baktığı nokta sola doğru kaydı hep ve önüne bakmak için hep sola doğru baktı adam.

Controller'lardan biri de bambaşka yöne kaydı falan. Dedilerki önerilen uzaklığın biraz ötesindeyiz ama bilemiyorum.

Denemek lazım.
Mesaj tarihi:
Bana sırf sinema modu yeter ya. Samsung vrda tırışka görünmesine rağmen çok güzel oluyor yutub falan.

Gerçi pixelleri görme konusunda nasıllar hiç bi fikrim yok. S7 ekranında baya fark ediliyor.
Mesaj tarihi:
Bunda o piksel olayı yok denecek kadar az kendince bir teknoloji geliştirmiş Sony o piksel aralarını dolduruyor fln bir de Gear VR'da tek telefon ekranını iki göze verdiği için de sıkıntı oluyordu bunda her göz ayrıca 1080p ekrana bakıyor olacak.
  • Yeni Oluştur...