Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 oyun dizinindeki logs isimli klasörün içinde clients diye bir text dosya var. bunu açıp bakabilir misiniz sizde de devamlı ; --[WARMUP READ] Cannot find resource file: Art/Models/Items/Weapons/TwoHandWeapons/Bows/arrow.ao-- şeklinde birsürü hata veriyor mu.poe forumlarına yazanlar olmuş ama ekipten cevap gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 yok bende o tarz bi hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 tier 14-15 yapacak adam aranıyor (1 er run, boss kill lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Akşam online olabilirsem yardım ederim. 20 - 21 aralığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ad3m said: Akşam online olabilirsem yardım ederim. 20 - 21 aralığında. 5 den sonra burada değilim. Olmadı oyun içi chatden adam bakarım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 /global 820 ye bağlan oradan yardım iste çıkar birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Bi sn oyun bozuldu, 14 ü tek kestim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 t16 da zorlaşıyor onun dışındakileri kesebilmen lazım zaten ortalama bir gear ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 act 4 bossu vardı t15 de kesemedim. Kısaca olayı yazayım) chatden yardım istedim, bir delikanlı yardıma geldi 92 lvl, her yerinden ışıklar çıkıyor.. içeri girdi 5sn de öldü partyden çıktı oyunu sildi pc yi kırdı sonra başka birisi daha geldi. uyardım adamı "millete noob" dedi. içeri girdi öldürdü gitti asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Malachai biraz retard-check bir fight olduğu için nooblar için zor bir boss hatta heavy tank değilsen t15 en zor odur herhalde ama çılgın gibi phys mitigate tanksan en lame bossta kendileri oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Tabi default map için konuşuyorum gider 2x damage + gmp çıkarsa üstüne bir de no regen-leech/reflect falan gg o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 parası olan golem flame golem build yapsın. güle oynaya shaper, uber atziri farm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Breach core olmuş ama Zana mod mu yoksa direk spawn mı karar vermemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 O zaman howa nerf yer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 zaten yiyeceğini yazmışlar :D https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1832918 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Daha değil 3.0 a o işler zaten poi/burn nerf yemeden bu itema abanırlarsa ayıp olur çünkü diğerleri kadar dpsi yok ama dps ve def aynı anda geldiğinden ucuza diğer alternatiflerinden çok daha iyi tanky bir build çıkarmak mümkün. Ayrıca whispering ice ile mantığı nerdeyse aynı olmasına rağmen wi senelerdir aynı mekanikle devam ederken direk howayı nerflemek istemeleri biraz saçma hoş adam demiş ci ve vp nerf yerse ellemicez diye ama muhtemelen 3.0 bir devrin sonu olacak (es,dd,leech) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Bence esyi çok çok az nerflemeleri lazım yoksa oynanmaz. Dün chaz ile de konusuoduk sorun Life çok kötü. Mesela Cheazda bu sezon 1 life build yaptı bende geçen gün yaptım. Berzerker olduğum için canım gitmio gidince hemen doluyo zaten ancak bazen TEK yiyorum??? Napabilirim ki yani tek yememek için 1k life daha koysam bile gene tek yiyeceğim belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Mekaniklerin değişmesi lazım es/leech aşırı saçma milyon dps yapabilirken ölümsüze yakın olmak da anlamsız ama. Howa/bf böyle misal güzel bi gearla 12k+ es çıkarıyorsun milyoR dps yanında. Yani shaper fightında vinkthar upsa öylece durup adamın bütün mekaniğini tanklayabilmek aşırı saçma :D Akıllarında nasıl bişi var bilmiyorum ama leech nerf yememeli yiyecekse vinkthar yesin başka bişiye dokunmalarına gerek yok ama es iki ucu boklu değnek bence life buff falan gelmiyecek es nerf yiyecek evasion/armor gibi 3. defans tipleri bufflanacak hani belli bir gear kalitesinden sonra (yeterli pasifle desteklenen) karakterlerin belirli retard check skilleri dışında (touch of god,burrow, slam vb) one shot yemeleri (berserk + abyssus hariç) kabul edilemez yani. Bossun zorluğu 646149874964416321hp veya one shot olmamalı yani bazı skilleri hariç.Ha gider 3x damage modlu map yaparsın o zaman öldürsün sıkıntı yok ya da phoenix gibi sürekli resist düşüren bişidir yine eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 ES hertürlü imba şuan ya, leech de yok ona rağmen pot makrosu açıkken boss kesiyorum hiç kasmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 nerflerler olmadık şey değil bi ES bi life metası oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 berzerkerın %1(%2) leechi ile es deneyen oldu mu gençler bi teori peşindeyimde boşa char kasmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Pain reaver çalışıyor ama Cloaked in Savagery çalışmıyor ayrıca VP vermiş skin of the lords bulmadan es/ci berserk çok saçma çünkü hiç bir boka yaramayan yerlerden vp ye ulaşıyorsun vs. Bulsan da bu seferde en büyük flat es'den vazgeçiyorsun o yüzden gl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ll olacak zaten skin olmaz. 7-8k arası bi es olru diye düşünüyorum bence yeterli. %2 yeterli mi diye düşünüyordum. shaperda 1 olsa mesela mob yok desek 0.5te bottan alsam 1.5 yeter herhalde. http://poeurl.com/2VQ Hatta böyle olacak gibi. çok sıkıntıda kalırsam doedre takıp 3. curse olarak warlord açabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 vinkthar? bottan aldığın için de bişiler kesmen lazım. Sadece o leechle hard hitterlarda yaşayamazsın ki sen extra damage yiyorsun bir de :D Physical oynayacaksan bloodrage ile sustain edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Yok abi coc vortex olacak sezon başında oynamıştım ama es regen beni kesmedi shaperda falan çok zorlandım. Bunla direk gidip götünü keserim gibi geliyor. Hesaplarıma göre 3+milyon igntie dpsi var çünkü ll de aspect of carnageda double dipliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar