ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 VP one shota ne yapacakki? Fakenerda bile tonla resiste rağmen kontrollü dps yapiodum reflectte yapılıyordu ama şu oyunda LA gibi nereye nasıl gideceği kestirilemeyen kaç kere sekeceği meçhul bir skilli op gearla reflectten kurtulmak çok zor be voltaxic negzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Sorun olmuyor reflect. LA çok iyi, TS meh. Frost Wall + LA = Boss rape Kreygasm Voltaxic saçma sapandı nerf çok yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 FW LA voltaxic combosu oyunda görülmüş en op şey olabilirdi hoş voltaxic olmadanda hala op bakayım o halde LA zaten levellıyordum ne olur ne olmaz diye.Zaten jeneric build var rangerda test edeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Pathfinder oyna bide. Flasks so OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Valla farm için açmıştım bunu raider saçma sapan bi movement var amaç hızlıca bitirmek işte. 9 mu 10 mu frenzy charge onslaught quick silver vs flash modunda takılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 tonla attack damage leech node/item var oyunda reflect de sıkıntı olmaz ts dmg olarak LA den yüksek shotgundan dolayı ama pierce + fw ile isler degisiyor , her wall icin 2 projectile in secondary damage i aynı targeta etki ediyor(gmp gereksiz bu yuzden) echo ile at 3 tane oldu sana x12-24 more , secondary dmg explosion oldugu icin pvp de dodge veya block da yemez aoe nodelarınıda deneyin yapıcaksanız , su an rakipsiz ranged da +1 drillin mirrored quivera göre 15-20% dmg eksigi var , ucuz da build 300-350 pdps bi harbinger her türlü endgame tasır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Shotgun diye bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 TS ta var shotgun olayı patladıktan sonra çıkan oklardan damage yiyor özellikle hitboxı yüksek bossları eritiyor bu yüzden.Zaten pierce bunları bufflıyor ilk patlamasını değil bu yüzden hem aoe hem single target dpsi yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Param olsa şundan yapacağım https://www.youtube.com/watch?v=w8ODG2sE-GY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 CI discharge döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 ad3m said: TS ta var shotgun olayı patladıktan sonra çıkan oklardan damage yiyor özellikle hitboxı yüksek bossları eritiyor bu yüzden.Zaten pierce bunları bufflıyor ilk patlamasını değil bu yüzden hem aoe hem single target dpsi yüksek. TSde olan shotgun değil işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Abi gmp ile 5 arrow yiyor target nasıl shotgun olmuyor çözemedim? Sen shotgun olması için 15 arrowu da yemesi lazım diyorsan bilemicem ama bu şekil çalışan tek skill TS şuanda (projectile hedesi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Adem bu kadar bariz baitlere geliyorsun üzülüyoruz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 bait değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Yahu yok adam her topikte böyle. Gerizekalı falan kabul de o kadar gerizekalı olamaz. Bariz bait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 lan ben yine sıkıldım hiç bi halt düşmüyor satıp para yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Oh iyi iyi sıkıl da bana bırak yine tüm mal varlığını (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Mirror of kalandran var mutlu sanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Bayağıdır girmiyodum oyuna. En son 400€ ya falan exalted satmıştım italyada yedim parayı. Şimdi yeni ligde açtım spark gibi quillrain explosive arrow oynayacağım. Bayağı ilerleme olmuş oyunda yeni ligi de sevdim. Aslında hc oynamak istiyorum ama o pazıllı yerleri sevsen yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 hc için bi buildi direk linkler misiniz ya forumlarında takıldım baya hangi build ucuza gelir anlayamadım, tek oynuyorum o yüzden ucuz bir şey lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 axedice said: Adem bu kadar bariz baitlere geliyorsun üzülüyoruz asd Tek bu şekil çalışan skill olduğu için belki bilmiyordur diye şeyetmiştim :( O halde gr8 b8 m8 i r8 8/8 diyor kaçıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 µh said: hc için bi buildi direk linkler misiniz ya forumlarında takıldım baya hangi build ucuza gelir anlayamadım, tek oynuyorum o yüzden ucuz bir şey lazım. https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1596320 Tree de endurance charge başına 0,2 life regene vermemiş onu al şu +1 endurance charge veren dandik yüzüğü de fated yap (kaoms way) sonra 12,5 life regenle faceroll takılırsın işte bayağı. İleride kaoms heart alır marohi yi 5-6l yapınca inanılmaz safe play ve yeterli dps sağlayan bir build noob friendly zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 sc'de earthquake oynuyorum zaten ya öyg geldi, hc için başka bir şey arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 O zaman www.buildofexile.com gir find a build kısmına gir alttan cheap ve hardcore seç bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Ya CI değil de auraları blood magic e falan bağlayarak life tan reserve yapmasını sağlayabiliyor muyuz? Bu low life ta aktif olan itemlarla değişik kombolara koşulabilir sanki öyle :p ETA: Baktım oluyomuş. Böyle ağır ES build yapacaksın, CI gibi gear, ama misal şu Fated botlar (2% ES regen when on low life) vs gibi itemlarla ölümsüz olunur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar