Nekro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 quixef said: Mirrored olmasinin vatana millete faydasi ne ya Model saga baksa ne olur sola baksa ne olur sdfsd güldürdün kardes. soru ciddi miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 çok iyi espri diye bakmıştım ben ona, cidden bilmiyor değildir herhalde ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 ben bilmiyorum aga, direk cahilim. girip mob kesip çıkıyorum. bu konuda da fazlasıyla ciddiyim. olayı mı var mirrored ın? ben hatta düşürdüğünü farzediyordum. orjinali bile değil yani kafasındaydım. şimdi düşündüm sizin yüzünüzden de; tekrar mirrorlanamaz, türününü tek örneği ve tek olması falan dolayısıyla yoksa çok daha mı değerli? bak bu ikincisi daha mantıklı geldi. ayrıca guild varsa nasıl ulaşabiliyoruz? evet, guilde girersem daha yüzlerce soru sorabilirim. foruma ihtiyacım kalmaz. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 µh said: çok iyi espri diye bakmıştım ben ona, cidden bilmiyor değildir herhalde ahaha PoE yi her sezon bir karakteri 20 li levellara gelecek kadar falan oynuyorum, bi geçen sezon 70 i geçtim. Yok abi hakkaten bilmiyorum, yani tamam item duplicate ediyorsun orada bir kazanç var da "itemları mirrored adamın uuu" diyolar misal, yani en iyi statları olmazsa mirrorlamazdı manasında herhalde di mi? Yoksa stat olarak bi katkısı yok anladığım kadarıyla. EDIT: Şimdi baktım, evet, inanılmaz rare item i olan birinden mirror service alıp o şekilde gear toplayabilmene yarıyormuş yani tamam "Mirror of Kalandra" anlamlı bir item, nitekim kopyaladığın item da güzel item default orada sıkıntı yok. Benim sorduğum stat olarak bir faydası olup olmadığı idi, yokmuş öğrenmiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Bu arada performans iyileştirmesi hikaye resmen daha kötü şu anda. Yeni zoneye girdiğinde preload yapıyor sesleri vs. iyice kasıyor. Sunucular zaten patates. 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 1-2 saniye suruyor map gecisleri bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Loading screen 1-2 saniye ama sonrasında büyük kasıyor. PC de kötü değil ki %80 oyuncu aynı sorundan şikayetçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 SSD varsa --nopreload dene bende işe yaradı ama hdd olan pc de hiç bişi değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 --nopreload yerine --waitforpreload deneyin, ilk loadlar bekletir ama fps sorununu çözer dedi chris. Bütün assetleri başta yüklüyor, öyle abartı bi bekleme de olmadı bende ama SSD var tabi. Özellikle townda arttı sanki fps. Bu arada atlamayalım ViForVictory said: zoneye Zone a. Zoneye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 2016 yılında ssd olmayan adam neden hala oyun oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 sanki o hdd sahipleri içinde axe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Evet öyle yazmışlar ama bazı maplerde ve townda özellikle yağmur vs varken anlamsız fps düşüşleri başlamıştı SSDde bile, onu çözmüş görünüyor --waitforpreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 ViForVictory said: Loading screen 1-2 saniye ama sonrasında büyük kasıyor. PC de kötü değil ki %80 oyuncu aynı sorundan şikayetçi shadowu tamamen kapayip dener misin bi kapali degilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Cute said: Benim atrizi cyclonerı girdim tekrar yeni lig yalan malesef ama standart map vs kasan varsa.Ses etsin ekleyim steam vs.. farm spor yapalım ign:Cheaz eklersin , std dayım bende yeni lig agır çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 axedice said: --nopreload yerine --waitforpreload deneyin, ilk loadlar bekletir ama fps sorununu çözer dedi chris. Bütün assetleri başta yüklüyor, öyle abartı bi bekleme de olmadı bende ama SSD var tabi. Özellikle townda arttı sanki fps. Bu arada atlamayalım ViForVictory said: zoneye Zone a. Zoneye değil. Zoneye doğrusu, bilmeden konuşmayalım. Cevap yazacaksan da önce TDK ile görüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 o kadar takıntılıysan türkçeye zone da yazmassın olur biter yine haksız yine haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Derail olmasın konu. SSD-HDD farketmiyor, bir çok yayıncıda da sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Cheaz said: std dayım bende yeni lig agır çöp Niye la? Bi kaç prophecy için mob bulamamak haricinde eğlenceli geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 abi zaman kaybettiriyor cok fazla , maplere baslıyorsun 7 prophecy den 5 i act 1-2 e döndürüyor birde onları aramakla ugrasıyorum o kadar zamanım yok sdf tek güzel yanı yeni unique ler onları da std e gecince alırım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Aluriel said: Cheaz said: alu nun yaptıgı bowdan sonra digerleri fıs ya sdf http://puu.sh/piMWs/1c7e29ee11.jpg şuna mastercraft yapamadan bıraktım oyunu ya asdfgh sunu satsana bana 20 den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Bi ara girince veriyim ya standart oynamam ben heralde daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 yeni ligi sevdim ya ben. sürekli side quest geliyor bi heyecan oluyor. maplere geçiş aşamasında beni de kanser etti ama. dried lakede farmlıyorum, git act1den rare skeleton kes diyor. hani act4ten istese neyse. şimdi 75ten sonra gelmedi ama hiç öyle geriye yönelik görev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 GGG_Chris said: As of 2.3.0f this evening, you're able to use the --noasync command-line parameter to completely disable the asynchronous loading changes introduced in Content Update 2.3.0. You should only do this if they were causing you problems. It looks like they improved performance for most users, but some people had some pretty severe problems with the new system. To apply the change, edit your shortcut to Path of Exile so that there is --noasync at the end. For example, mine would be: "C:UsersChrisPath of ExilePathOfExile.exe" --noasync I can't verify how to change it on Steam but I'm sure someone will post the steps in this thread. PLEASE NOTE: The --nopreload mode was actually achieving this functionality, while also preventing preloading. We have changed it so that both --nopreload and --noasync now work the same way. The asynchronous loading is turned off but data is preloaded correctly (resulting in long loading screens, but no stuttering). You should remove --nopreload and add --noasync to your shortcut for future compatibility. This is not intended as a long-term solution. It's so that people who felt that 2.3.0 was a step backwards can keep playing the old way (albeit with many of the other memory benefits that weren't a problem) until we solve it properly. Please only do the above steps if you were actually having issues with background loading performance in 2.3.0. It gets rid of the super fast loading screens, which would be a step backwards if it was fine for you. (This has also been posted to the Technical Support forum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 ulan 3 kez labirentin ortasında oyundan düştüm.allah tan hc oynamıyorum yoksa ölürdüm herhalde.labirenti de hiç sevmiyorum 2 saattir bitiremedim bir türlü tam sona geliyorum düşüyor oyundan birde 5 unique sat 1 unique al diye bir görev geldi onu yaptım sattığım 5 itemden daha kötüsünü verdi anasını satayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar