Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

build staff, elemental, crit inq templar

hegemony's era kullanıyorum

https://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAABAUBAAHcApYEswUtB3UJlhNxGjgaPiFVJyAnLyz7MfsyiTLROQ462D0PPT5AoEFyRUdFjkd-Si5KmFBHV-JZ814TXqVfP2VNZ5tyqXTtd-N35Xh6eWh673y7f-OCm4TZhO-Haooii4yPRpBVkm6SfZRcl3mYb5tYogCnCKelqSepbqmUrj6vp7xWvJq9Nr6nwGbApsEExLjE9sauyWfMZtJ81YvV-NrB3CPcPeFz5FHlz-vu7SDtRO8O8i_3Mvnd-4s=?accountName=bingildak&characterName=FrozenStik
Sosyal ağlarda paylaş

Itemlari biraz oturtunca rahatladım ya. 75 de 4k a yakın hp, bütün resistler 60 üstünde, chaos 20, crit 60 lara çıkıyor, multiplier 400 civarı. 30% evade, 6% dodge, 45% dmg red., 28% block. Ice crash 70k deeps e kadar çıkıyor ama hala 5l im yok.

Nasıl olacak bilemedim. Bütün parayı fusing yatırmak gerekiyor gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bana bir akıl verseniz. chest için Daresso's Defiance Full Dragonscale kullanıyorum çünkü why not. onslaught + constant endurance charge. warcry'ı rallying'e çevirip hem mana sorununu hallediyorum hem de flat dmg buff alıyorum. bunu değiştirebilecek iyi bir alternatif bulamadım.

http://i.imgur.com/swlcgNR.png

diğer değiştiremediğim item da Hegemony's Era Judgement Staff. alternatifi yok.

şimdi bunları en az 5l'e çekmem gerek, şu an biri 6/5 , staff 5/4.

bunlar kendim 5l'e çıkarmaya mı uğraşayım yoksa 5 linklisini mi alayım.

chestin 5l'li hali 40 chaos gibi
staff'ın 80 chaos gibi.

kabaca chest 50-60 fusing, staff 120 fusing gibi.

chest 50-60 fusing'de 5l olur mu? şansına baktığımız zaman.
aynı zamanda staff 120 fusing'de olur mu?

riske gireyim mi bütün chaos'u fusing'e çevirip yoksa hiç uğraşmadan chaos biriktirip 5l'lerini alıp geçeyim mi?

(tabii 5l alınca bunları satacam oradan da 20 chaos fln gelecek)
Sosyal ağlarda paylaş

Build ne abi ne arıyorsun ayrıca def/off? belly of the beast voll's protector carcass jack builde göre değişir ama Botb lightning coil falan hemen her builde defansif alabileceğin çözümler.
Ayrıca neden staff misal ne oynuyorsun 4 günde bi karaktermi kasıon sen ashdasd
Sosyal ağlarda paylaş

link olayı çok değişken ya 4l e 20 fusing harcamıstım. infernal mantle vardı drop olarak almıstım. 5. basışta 6 soket oldu 20 küsür fusing te 6L oldu. sözde yavaş basıp sayacaktım :) ama şimdi 2h mace var 6 soket 150 küsürdeyim ara ara basıyorum daha 5l olmadı gerci 6ya kasıom 5l olsa bir daha basarım.
Sosyal ağlarda paylaş

frozenstick yolun sonuna geldi ya, 83'de her şey faceroll'a döndü. upgradeler uber pahalı, minimal etkili falan. zevkimi alacağım kadar aldım zaten.

şimdi yeni bir projeye başlayım diyorum

https://s3.amazonaws.com/rapgenius/1370391710_rapper_chains_575.jpg

altın tarrak projenin adı

buildin amacı şu : mümkün olduğunca gear ihtiyacı duymaması çünkü gearı tamamen rarity ve quantity abanmak istiyorum.

ilk başta summoner yapayım dedim ama summonerlarda çok fazla unique ihtiyacı oluyor etkili olması için. ondan toteme dönmeye karar verdim. dual RF totem cheftain gidiyorum.

ne diyosunuz tutar mı veya şunu yap bunu yap dediğiniz bir şey var mı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...