Luriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Build ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Vagandan silah al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Ben bonea item vercektim lan unuttum sdf adam bi daha oynamamış lasddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Luriel said: Build ne guilde alsana adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 build staff, elemental, crit inq templar hegemony's era kullanıyorum https://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAABAUBAAHcApYEswUtB3UJlhNxGjgaPiFVJyAnLyz7MfsyiTLROQ462D0PPT5AoEFyRUdFjkd-Si5KmFBHV-JZ814TXqVfP2VNZ5tyqXTtd-N35Xh6eWh673y7f-OCm4TZhO-Haooii4yPRpBVkm6SfZRcl3mYb5tYogCnCKelqSepbqmUrj6vp7xWvJq9Nr6nwGbApsEExLjE9sauyWfMZtJ81YvV-NrB3CPcPeFz5FHlz-vu7SDtRO8O8i_3Mvnd-4s=?accountName=bingildak&characterName=FrozenStik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Itemlari biraz oturtunca rahatladım ya. 75 de 4k a yakın hp, bütün resistler 60 üstünde, chaos 20, crit 60 lara çıkıyor, multiplier 400 civarı. 30% evade, 6% dodge, 45% dmg red., 28% block. Ice crash 70k deeps e kadar çıkıyor ama hala 5l im yok. Nasıl olacak bilemedim. Bütün parayı fusing yatırmak gerekiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 sexdice'a yamuk yapıldığı için tepkimi koydum, beni de alın clana pampalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 ya bana bir akıl verseniz. chest için Daresso's Defiance Full Dragonscale kullanıyorum çünkü why not. onslaught + constant endurance charge. warcry'ı rallying'e çevirip hem mana sorununu hallediyorum hem de flat dmg buff alıyorum. bunu değiştirebilecek iyi bir alternatif bulamadım. http://i.imgur.com/swlcgNR.png diğer değiştiremediğim item da Hegemony's Era Judgement Staff. alternatifi yok. şimdi bunları en az 5l'e çekmem gerek, şu an biri 6/5 , staff 5/4. bunlar kendim 5l'e çıkarmaya mı uğraşayım yoksa 5 linklisini mi alayım. chestin 5l'li hali 40 chaos gibi staff'ın 80 chaos gibi. kabaca chest 50-60 fusing, staff 120 fusing gibi. chest 50-60 fusing'de 5l olur mu? şansına baktığımız zaman. aynı zamanda staff 120 fusing'de olur mu? riske gireyim mi bütün chaos'u fusing'e çevirip yoksa hiç uğraşmadan chaos biriktirip 5l'lerini alıp geçeyim mi? (tabii 5l alınca bunları satacam oradan da 20 chaos fln gelecek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Build ne abi ne arıyorsun ayrıca def/off? belly of the beast voll's protector carcass jack builde göre değişir ama Botb lightning coil falan hemen her builde defansif alabileceğin çözümler. Ayrıca neden staff misal ne oynuyorsun 4 günde bi karaktermi kasıon sen ashdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Hmm üstteki postu görmemiştim IC oynuyorsun keşki facebreaker buildlere baksaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 yazdım ya abi yukarıda buildi, pasifleri de paylaştım, breakdown'u da yazdım şu an karakterin eksiği yok gibi, 80'e yaklaştım, reflection mapleri dışında sorunsuz hızlı bir şekilde yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 120 fusinge sadece 1 tane 5L yapabilirsin, 5L yeterliyse satın al gitsin. 5L >~ 125 Fuse 6L >~ 900 Fuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 link olayı çok değişken ya 4l e 20 fusing harcamıstım. infernal mantle vardı drop olarak almıstım. 5. basışta 6 soket oldu 20 küsür fusing te 6L oldu. sözde yavaş basıp sayacaktım :) ama şimdi 2h mace var 6 soket 150 küsürdeyim ara ara basıyorum daha 5l olmadı gerci 6ya kasıom 5l olsa bir daha basarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 abi öf en son sinirden bellye bascaktım vaalı 8. empowerda gelir mi lan sdhf http://i.imgur.com/VQp6q1m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 500+ agate 200+ scouring 500+ chance 1 tane bile voll yok arada map için chaosları saymıom sdf şunları satıp almıştım lan voll alsdkjl içimde patladı resmen karakter ahah oynayamadım gitti şu discharge buildini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Cheaz said: abi öf en son sinirden bellye bascaktım vaalı 8. empowerda gelir mi lan sdhf http://i.imgur.com/VQp6q1m.jpg SATARSAN BANA BI RING ALSANA PLZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 frozenstick yolun sonuna geldi ya, 83'de her şey faceroll'a döndü. upgradeler uber pahalı, minimal etkili falan. zevkimi alacağım kadar aldım zaten. şimdi yeni bir projeye başlayım diyorum https://s3.amazonaws.com/rapgenius/1370391710_rapper_chains_575.jpg altın tarrak projenin adı buildin amacı şu : mümkün olduğunca gear ihtiyacı duymaması çünkü gearı tamamen rarity ve quantity abanmak istiyorum. ilk başta summoner yapayım dedim ama summonerlarda çok fazla unique ihtiyacı oluyor etkili olması için. ondan toteme dönmeye karar verdim. dual RF totem cheftain gidiyorum. ne diyosunuz tutar mı veya şunu yap bunu yap dediğiniz bir şey var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Otizmimi avantaja çevirip gültbenkin map sayfasını düzenledim, yukardan aşağı tier tier ayrı duruyor mapler, aynıları yanyana falan. 1-6 arasını buldukça 3leyip vendorluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 ya arkadaşlar format vs atmam gerekti oyunu klasörünü kopyalayarak kuramıyorum, common altına poe klasörünü atıyorum, install sırasında da discover ediyor ama tekrar baştan dl etmeye çalışıyor, sabah yaptığımda böyle birşey yapmamıştı nedendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Boşver silecen zaten ilk fırsatta dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Şaka bi yana steam mi standart mı client? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 axedice said: Otizmimi avantaja çevirip gültbenkin map sayfasını düzenledim, yukardan aşağı tier tier ayrı duruyor mapler, aynıları yanyana falan. 1-6 arasını buldukça 3leyip vendorluyorum. ooo aga kefeni giyip gelmişsin miting mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 https://www.twitch.tv/nl_kripp/v/59393223?t=01h24m15s https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/4e0wl3/kripparrian_going_through_his_old_stash_rank_1/ lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 zenci altın tarrağım ile maplere başladım -22% movement speed +75% all resist 3k HP 500 ES IIQ - 50% IIR - 160% let the games begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 surface pro 3 i5'e kurdum poe'yi çatır çatır çalıştırıyor lan off nasıl mutlu oldum laptop taşımadan gaming keyqi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar