quixef Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Cast When Osuruk Bıçak cast et şeklinde ayarla ne bilim sdf, aslında Cast When Moved falan gibi bişi olsa, sen koştukça cast etse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 souldarkorn said: Bütün seviyelerde labirenti bir kerede yaptım. Burada biraz fazla isyan var. O kadar zor değil aslında. Zorluga isyan edenden cok server problemine isyan ediliyor farkindaysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 tabula rasa hariç tüm uniqleri düşürdüm abv ggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Ya bana Tabula Rasa vendorde çıktı 100 coine mi ne lol, fakat yeni başlamıştım daha oyuna 30 coin vardı nası birikecek bu dedim beleşe birine invite ettim verdim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 şimdi bu perandus npc'leri gördüğümüzde, unique veriyorsa her türlü almalı mı işime yarasa da yaramasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 poe.trade e bak uniqin fiyatına ona göre aban olmadı chez e sor sdf gunde 25 tane item linkliyom adama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DJcivicuva Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 standard oynayan varsa ekleyebilir. 85 lvl LA Voltaxic Deadeye var. ign: IETT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 http://i.imgur.com/v8fyOSl.jpg 250 dps le kastim 86 a sdf atziri icin parcaları ayarlarsınız yaparim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Aluriel said: souldarkorn said: Bütün seviyelerde labirenti bir kerede yaptım. Burada biraz fazla isyan var. O kadar zor değil aslında. Zorluga isyan edenden cok server problemine isyan ediliyor farkindaysan Onu da anlamıyorum ben. 1 kere bile dc olmadım. O kadar stream izliyorum onlarda da görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 abi siz niye bölesiniz.ben şu an oyundayım lab da nerdeyse sona yaklaştım oyun yanıt vermiyor işte öle bekliyorm belki düzelir diye ama düzelmicek 2. kez bitiremiyorum . yani bağlantınız çok iyi demek ki sizde olmuyor o kadar insan yalan mı sölüyor nedir anlamadığınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Evet yalan söylüyorsun. Güncel guide falan var mı nelere dikkat etmek lazım oynarken? Misal lootlarda beyaz bile olsa RGB linked olanları alıyorum, chromatic orb mu pahalı bişeye satılıyor. Bunun gibi tonla olay vardır tips&tricks gibisinden. https://www.youtube.com/watch?v=VHZeoCiG7TY Misal şurda işime yarayan tek bilgi silah + sash + blacksmith stone verip upgrade alma formülü, ki onu da biliyodum unuttum falan heralde. Bu tür bilgilerin toplandığı (tercihen vidyo değil de yazılı. Bööeargh geldi vidyolardan) kaynak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 http://pathofexile.gamepedia.com/Vendor_recipe_system#Quality_Items şurda var bişeyler işte quality items dan sonrasına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 bi de item filter yükle o baya baya kolaylaştırıyor işleri https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1246208 şunu yükledim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Wiki de vendor recipe leri var. Rare set ile chaos almak mesela en çok kullanilanlardan. Onun dışında itemlevel önemli. Çünkü ustundeki modlar yüksek ilvl oldugunda daha yüksek range de roll luyor. Mesela atiyorum ilvl I 70 olan bow max %120 Inc pays dmg roll layabiliyor gibi vs. Kendi sitesinde var tüm prefix ve affixler wikide de olabilir. Sansini denemek istiyorsan uniquelerin base item type I var. Mesela şu an pahalı baya rare olan bir unique bot var. Base type I sorceress bot. Dusen beyaz sorceress botlara chance basabilirsin bir ihtimal unique olabilir. Gerisi için neversink in item filter ini kur zaten onda gösteriyor önemli olanları. Filter in aciklamasini okusan yeter. Ne nicin highlight edilmis falan yaziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 said: Full Rare Sets These recipes require a full set of rare items. A full set is capable of filling all item slots in the inventory screen (not including flasks, the alternate weapon set, or a quiver). Specifically, it consists of: -One of the following: Two-Handed Weapon (including bows, quiver not required) ×1 One-Handed Weapon ×1 and Shield ×1 One-Handed Weapon ×2 Shield ×2 -Helmet ×1 -Body Armour ×1 -Gloves ×1 -Boots ×1 -Belt ×1 -Amulet ×1 -Ring ×2 ilvl 60-74 arası 1 chaos ilvl 75-100 arası 1 regal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 unid edilmiş edilmemiş önemli mi bu recipe için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 identify etmezsen 2 orb veriyor edersen 1. tabi bütün parçalar unid olması lazım 2 tane için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 73 oldum. merciless'ı bitirdik (son boss baya reskill çekti, saçmalıyor resmen). onun dışında map farma başladık. gear sinerjisi çok iyi oldu, build çok iyi oturdu. survival, dps dengesi tam kıvamında. sürekli end, power, frenzy charge stackliyorum ve üstüne daimi onslaught ile yardırıyorum. hub'da 10k olan deepsler combatta 15-20k lara çıkmaya başladı. hp 3500'de ama dmg. red. 60% a yakın, 30% block, 75% all resist, -30% chaos oldu - baya çılgın tanklıyorum böyle saçma sapan packler dışında. let the mapping begin. hazırlıksız çıktığım ve özgün buildimi yaptığım bir poe runında daha patlamadan bitirdim (tu) oyun son geldiği haliyle mükemmel olmuş bu arada. non stop event denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 oyunda bi sıkıntı var ama özellikle parendus cheste denk geldiğinde böyle frame atlıyorum ileri geri. makine yeni gtx 970 falan var. arkadaşlara sordum onlarda da oluyormuş düzeltirler ama inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Dün sonunda labirenti bitirdim normal zorlukta. Abi iğrendim ya vallahi iğrendim billahi iğrendim. Dotaya o kadar alışmışım ki flame dash spamlıyorum zıplamıyo hero bildiği sinir hastaso oldum moba değil ateşe trape ölmekten. Allah belasını versin bi daha girersem ziksinler. Mecburen bu amsanda cruelda yapcam. Skiller baya imba cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 lockstep aktif ettin mi UI'den? autoda bırakırsan lockstep'i kapatabiliyor, o zaman desync oluyor olabilirsin. asdoaıusdj traplere mi öldün abi asıdjsaodjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 akşam bakayım dediğin ayara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Bu arada pathing enfes oyunda. Dönen trapin yanında kosuyorum ileri tıklıyorum hero geriye koşuyo. Ağlattı resmen platformun için uygun değil abi bu oyunlar neden inat ediyolar anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Abi moblarda bişi yok ki Arc Witcg olarak caz cuz hayvan gibi oda temizliyorum. Traplerde problem. Seye alısamadım mesela arc spamlıyorum. Flame dash atmam lazım basıyorum basıyorum atmıyo que gibi bişi var diye tahmin ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Cast time? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar