taru Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 epeydir oynamıyorum ama youtubeda şunu gördüm çok hoşuma gitti http://www.youtube.com/watch?v=bY3FAwPAeqI auto-caster yapmış adamlar :D pot basıyor sadece kendi kendine spell atıyor bi ton. 7-8 tane var benim sayabildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 imkansızdan bi tık aşağısı bu buildi yapabilecek eşyaları toplamak.sadece iyi oyuncu değil iyi bi tüccar da olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 issiz olmak, sabahtan aksama kadar poe oynamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 yeni ligde baslıycak var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xj9 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Cheaz said: yeni ligde baslıycak var mı Ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 standart bitti sunun üstüne http://i.imgur.com/9N4tARn.jpg ıgn:Cheaz yazarsın biseye ihtiyac olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 ben de başlayıp endgamede item dizme işlerinden sıkılıp bikaç level 70-75 karakter yapıp bırakacağım sanırım :D son iki ligdir böyle oluyor. eldivenler de güzelmiş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xj9 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Ben hala kararsızım ya Poison arrow mu Dual flame totem mi yapsam diye magic find build için. Updateleri bile okumadım, skill treeye bakmadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 dual flame totem tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 sağlam nerf yedi PA. ama yeni support gemleriyle aynı dps'e çıkar belki bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xj9 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 2.1 de PA ve Dual FT ne durumda bilmiyorumt abiki ama önceki ligde poison arrow ile gear swap yapıp uber atziri farmlanabiliyordu lv21 PA ve lv4 empower ile. Hemde hidden potentional saolsun blue gear ile yapılıyordu bu. Neyse flame totem başlıcaz mecbur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xj9 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Çok paslanmışım ya lv80 yapabildim anca uzun süre ara vermemek gerekiyormuş, ve flame totem ağır nerflenmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 noluyo bu oyunda ölünce lvl0'a mı dönüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 zamanında pc sorunları yüzünden bırakmak zorunda kaldım hevesimi tam alamadan şidmi yeni pcaldım hemen hayvanalr gibi indirdim yine sorun yptı sdfs :( csgo da dotada 50 dereceyi geçmeyen gpu bunda daha karakter ekranın 70lere vurup gpu fanını traktore ceviriyor nedir bu oyunun dengesizliği ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 taru said: epeydir oynamıyorum ama youtubeda şunu gördüm çok hoşuma gitti http://www.youtube.com/watch?v=bY3FAwPAeqI auto-caster yapmış adamlar :D pot basıyor sadece kendi kendine spell atıyor bi ton. 7-8 tane var benim sayabildiğim. Selamlar, Oyuna yeni basladim. Calistigimdan dolayi, pek vakit ayirabilecegimi dusunmuyorum. Video'daki build cok hosuma gitti. Esyalari toptan nereden satin alabilirim? Takriben, bana ne kadara mal olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 oyunun olayi o esyalari biriktirmek yahu zaten. o noktadan sonra anlamsizlasir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 orda eski liglerden de itemlar var galiba, hala elinde olan veya zana'yla bulan anasının nikahını ister :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 poe bitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Flassh said: zamanında pc sorunları yüzünden bırakmak zorunda kaldım hevesimi tam alamadan şidmi yeni pcaldım hemen hayvanalr gibi indirdim yine sorun yptı sdfs :( csgo da dotada 50 dereceyi geçmeyen gpu bunda daha karakter ekranın 70lere vurup gpu fanını traktore ceviriyor nedir bu oyunun dengesizliği ya Aynen bende de laptop vardı onboard ekran kartını görüyor diğerini seçtirmiyordu, desktop aldım alt tab yapınca oyun çöküyor Windowed ise hiç çalışmıyor şimdi de bende sildim artık pes edip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Benim de Nvidia karti tanimadi. Ben de Victor Vran indiriyorum. Oyun ARPG turunde ve epey ovgu almis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 İlk çıktığı zamanlar mara kastıydım seneeler sonra girdim pasiflerimi sıfırlamışlar baktım diablo barbar vari cyclone var ona çevirdim fakat saçma sapan takılması aralara giren mobları kovalarken falan deli etti bende noob friendly dual totem witch kastım ama nasıl bayık 81 de bırakıom baydı fena. Şöyle baymadan oynayacağım endgame götürecek bi build söyleyin gencolar lazy/noob kırması. ci chaos incinerate witch gördüm orta halli tank decent dps ve erişilebilir itemlar falan iş görür gibi geldi ama varsa daha iyi bişi alternatiflerede açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Voltaxic lightning arrow oynuyorum bu ara itemlar birazcık pahalı ama böyle bir clear speed yok oynayan falan varmı bilmiyorum ama not düşeyim işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Ben de voltaxic oynadım bu lig, aşırı güçlü hakkaten. GMP+Chain'le kombolayınca izlemesi de keyifli oluyor iki üç okta temizleniyor ekran komple :D Chaos buildleri genel olarak çok rağbette ve güçlüler bu sıralar. Reflect, enemy resistance dertleri falan da yok temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 uzak kaldık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 yeni ligde o itemleri nası elde ediyonuz ya ben standartta bile çulsuz geziyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar