NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Summonerları ellemedikleri sürece tüm liglerde summoner oynarım herhalde. Spectre, zombie, golem, skele. Her lig bir başkası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Bu lig ne zaman bitecek? Bir de yeni ligle ilgili bir seyler aciklandi mi hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Summonera birşey olmaz en fazla dps nerflenir her patch ama pasif oyun stili olduğundan her zaman en güçlü başlangıç seçeneklerinden birisi olacak. Miner/trapper/summoner bu buildler her daim safe pick çünkü çöp item ile bile end game kovalayabilecek potansiyele sahipler. Bu özelliklerinden ötürü hem lig başı hem end game aceyip güçlüler. Tamamen zevk işi tabi birisi pasif mod (summoner) diğeri fazla aktif (miner) mod oyun stili istiyor. Miner dps de ön planda summoner defansta. Yeni adam için defans > ofans o yüzden summoner daha mantıklı bir seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 (düzenlendi) 1 saat önce, deadwoll dedi ki: Bu lig ne zaman bitecek? Bir de yeni ligle ilgili bir seyler aciklandi mi hic? aciklandi, bitisi one cektiler. toplam 12 hafta harvest: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2883564 Temmuz 8, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Lunaris temple level 2 de müzikler çığlıklar inlemeler falan süper olmuş iyi bir ses sistemi varsa acayip oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Evet campaigni ilk defa oynadığında hikaye olsun atmosfer olsun sesler müzikler olsun çok iyi olduğunu görüyorsun. 20 lig sonra maplerde performansı düşürmesin diye .ini dosyasından grafikleri ve sesleri kapatarak oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Cıtır cerez olsun diye başladık sonra iyi sardı oyun, beklediğimden daha iyi çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 PoE bayagi derin bir oyun gameplay acisindan, ucsuz bucaksiz farkli mekanik, build, min-max olasiligi vs. var. Yillar icerisinde de gorsel olarak bayagi guzellestirdiler, eskiden sirf animasyonlar ve efektler yuzunden oynamiyordum ama ozellikle legion'la beraber costu oyun. Oyunun bahsettigim anlamda derinligi bir handikap ote yandan. Yeni oyuncular ya da artik eskisi gibi oyuna vakit ayiramayanlar end-game'de bunaliyor. Hele min max. yapayim lvl 100 kasayim dedin mi gg no re. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 endgame ı mahvettiler çünkü tüm ligleri ekleyerek. acayip overheilming oyun suan. neyse lig/atlas olayına biraz denge getirdiler de istemezsek lig kovalamıyoruz. lig yerine bi tur endgame focuslanmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Oyundan mekanik azaltmaları lazım. Gerekirse hepsini map makinesine gömsünler eskisi gibi. Bu hali insanı darlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 10C'lik botumda 6-7 gibi bi fire res vardı, rerolladım 40 fire resist geldi botun değeri 3ex e çıktı. 10C'lik amuletimde +50 life craftı vardı, allah dedim onu rerolladım ilkinde 30 life ikincisinde 18 life geldi. Sadece 2 reroll hakkım vardı. Based oshabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Ben daha o item'lere soket açma rengini değiştirme falan o seviyeyim Zaten biriksinler yüksek lvl itemlere basarım kafa yorarım, ilk başlarda baya bi hata olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Itemlara soket falan açma bu arada, leveling sırasında efektif olan yerden 3-4 soket istediğin renkteki itemları toplayıp alch vs. basmak ya da harvest lig mekaniğini kullanıp rare hale getirmek, rerollamak. Maplere başladıktan sonra lazım olacak o currencyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Tamam tahmin ettim zaten, ama anlamak için bir kaç tane feda ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Dun gaza geldim postlari okurken, bi spectre necro acayim dedim. Karakteri base'e kostururken bunaldim. Bankaya da tabula rasa falan hic bir sey atmamissiniz pinti adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Ya arc build de Ascendancy'yi necromancer seç diyor elemantal büyü atıyorum saçma geldi bana. seçmedim bıraktım öyle.. nasıl yapacaz bunu? http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1147951 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 (düzenlendi) Spiritual aid alıyor skill tree'de, o yüzden necromancy tree'de gelen minion dmg buff'lar seni de buff'lıyor. Mistress of sacrifice da bone offering'in minion buff'larını sana veriyor block, hp regen vs. Edit: Bu arada videoları izledim de çok tırt görünüyor build. O t16 map'i cyclone, summoner vs. koşma hızında temizliyor. Temmuz 9, 2020 deadwoll tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Bekliyordum seçme ekranında, bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 (düzenlendi) 23 dakika önce, deadwoll dedi ki: Bu arada videoları izledim de çok tırt görünüyor build. O t16 map'i cyclone, summoner vs. koşma hızında temizliyor. ben gecen lig delirium ile baslamistim, tam olarak bu enki witch build ile. ölmekten gerçekten gına gelmişti. ben de lvl 89 gibi bayip cyclone acmistim... Temmuz 9, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 (düzenlendi) Selam, Bende lik kez basladim oyuna bu ligde hosuma da gitti oyun mekanikleri ayni arc lightening ile basladim oynamaya sonra act9 da filan bayik gibi geldi simdi juggernaut earthquake actim onun maplere basladim dan dan vuruyorum yere daha oturtamadim linkleri bile builddeki gibi ama daha zevkli geldi arc a gore. Bu arad Herkes toxic rain okcu oneriyor. eq juggernaut nasildir ilerde? Birde guild filan var mi cok solo geldi oyun arada multiplayerligi nasil hissedecez? Temmuz 10, 2020 Mosquito tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Anladığım kadarıyla ilerisi için sağlam armor'rı olan bir class açman mantıklı kolay kolay ölmezsin, dps yapıyorsun öyle yada böyle sonuç olarak.. Arc witch oyuna başlarken çok iyi ve zevkli sonlara doğru herkes çok zayıf diyor, gerçi ben iyi gear yapmadan devam ettikleri için öyle olduğunu düşünüyorum, uğraşıp biraz zorlarsan gear yapsan dedikleri kadar zayıf olmaz bence. Neyse ben de lvl 50 civarı oldum arc witch'le oyunu öğrendim değiştircem sağlam ölmeyen bir class'a geçecem atarım bulduğum buildleri gün içerisinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Guild invite için oyunda beni ekleyin, account : axedice. Pati gültüne invite atarım ben. Ama multiplayer çok zayıf oyunda, yani var tamam ama böyle spesifik tek işi buffbotluk olan karakter falan gerekiyor gerçek multiplayer faydalarını görmek için. Saçma bi dengesizlik var, ya böyle çok OP grubunuz olacak herkesin bi görevinin olduğu, mapleri falan öyle bi rollayacaksınız ki para içinde yüzeceksiniz bazı streamerlar gibi. Ya da arkadaşınızla birlikte keyfine oynayıp normalde kazanacağınız xpnin / paranın çok daha azını alıp bide üstüne daha sık ölüp bayacaksınız falan. %99 oyuncu için multiplayer = kesemediğin boss varsa arkadaşını çağırıp kestirtmek o yüzden. Teorik olarak oyunda güçsüz class/archtype diye bişey yok, EQ Juggernautla da shapera tek atarsın toxic rainle de. Mesele o seviyeye gelene kadar ne kadar para harcaman gerekiyor, özellikle düşük gearla mapping/bossing ne kadar hızlı vs. Summonerlar o yüzden çok tercih ediliyor, özellikle early mappingde az gearla çok iş yapıyorlar, ama tabi oynadığın karakter sana keyif veriyor mu o daha önemli. EQ Jugg iyidir hatta bu lig de biraz bufflandılar, bu lig onu dene ilerki lig başka bişeye geçersin. Ölmeyen class diye bişey yok, ölmeyen bültler ve öldürmeyen gear skill comboları var. Jugg olsun champion olsun defansif seçenekleri olan ascensionlar ama sırf armorla bi yere varılmıyor, PoE'ın temeli layered defense dediğimiz olay. O da bir kaç defansif mekaniği bi araya getirip (ör. armordan geçen physical damage ı bi elemente dönüştürmek, üstüne o elemente max resist arttırıp iyice düşük damage almak ve son olarak fortifyla tüm bu damage ı azaltmak) bide çok belirgin attackları dodgelamayı ve bossların emotelarından hangi attackların geleceğini öğrenmek lazım, oyunu severseniz hepsi zamanla gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Şu iyi gibi EQ Jugg https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2149501 Bu masrafsız gibi Armageddon Chieftain http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2650946 Templar Freezing Pulse Totems güzel gözüktü gözüme (niye kimse templar tavsiye etmiyor) http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2685450 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Gült daha çok starter item'lar ve chat goygoyu için zaten ya Biz arkadaşlarla öyle kullanıyoruz en azından. Bazen de blight map'leri yapıyoruz toparlanıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Ben guild'i QQ'layarak deşarj olmak için kullanıyorum sldfjsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar