Luriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 vardı ben çok aldım. steamden alınca baya ucuza geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Ben de almistim steam cuzdanla birkac kere de oyun icindeki shop fiyati neyse onu steam moneyden cekiyordu. 2 ligtir falan oynamiyorum tabi degistiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Bak mesela 7 Haziranda dolar 5,8 tl idi 175 tl ödemem gerekirken 135 tl ye almışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Ben alacagimi aldim bitti cok sukur. Regional pricing superdi. Sirf o yuzden hatta supporter pack alirken steamden puan alip sonra supporta mail atiyordum, pianla supporter pack alinmiyormus bilmiyordum keh keh diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Bu arada steamle ilgili o mevzu, steamin dolar kuru dusuktu. Yoksa poe ile alakali degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Oha awakened coc'da 22 cdr var, beltle ve botla 52tresholdunu yakalarsın. Ama dual cospri ile 20.20 aps yakalamak çok gerçekçi değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Necroya gelen nerfler beklediğim kadar feci değil ya biraz daha bakıyorum da woke gemlere falan. Ki geçen sezonki gibi full cold falan gidersen etkisi bile olmuyor nerdeyse. Öfff çok pis çekiyor beni necro şu anda, bi yardım edin de bow leaguede ballista champion falan oynayayım bari =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Arada 1-2 league atlayıp oynuyorum. Bir süredir Contagion buildi oynamak istiyorum ama SSF oynadığımdan emin olamadım. Gideri var mı 3.9'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Fazla bi değişiklik olmadı, o yüzden eskisi kadar iyi ED/Contagion. Hatta bane mane yeni bi iki spell daha eklediler alternatif bültler de yapabiliyorsun benzer konseptle. Metayla alakası olmadığından itemları da nispeten ucuz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Peki peki, yorumlarınızı alayım: SSF oynuyorum genelde, Actleri bitirip (tüm questleri yapıyorum, köşe bucak açıyorum, speedrun değil yani) maplerde genelde Tier 10, Tier 11 seviyesinde sıkılıp bırakıyorum. Min-max ile fazla uğraşmıyorum, genelde buildguide üzerinden ilerleyip, Hack and Slash açlığımı gideriyorum. Çok farklı skill içeren buildleri de sevmiyorum. Bu Skelly-build iyi görünüyor benim oyun tarzım için ama bir de Golemancer tarzı birşey gördüm. Diğer tarafta Balista merkezli bir bow build (D3'te Marauder Sentry build gibi) iş görebilir gibi. Bir de ED/Contagion buildi var. Tek atımlık hakkınız olsa ne seçerdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Golem çok güçlü cheaz geçen sezon oynadı baya rahattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 epeydir poe oynamıyorum ama ssf'de golemancer yapılabilir mi? yani jewelleri çok rare'di. jewelsiz iş görüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Yapılamaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 yeterince uzun süre oynarsan yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Awakenedlara baktım da herkesi nerflemeleri anlaşıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 abi tabi yeterince süre oynarsan yapılır da gangren için uygun değildir diye söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 @Gangren Arc range bufflanmış arc miner oynayabilirsin. Summoner oynayabilirsin spectre odaklı. Yazdığından fazla oynamadığını varsayarak minimum unique isteyen herhangi bir build ile oynayabilirsin hatta hiç unique istememesi senin yararına. Üstte verdiğim iki build de çöp itemlar ile bile iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Şu video hayal kırıklığı yarattı oturup her mobdan loot mu yapacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 - Adamlar pace i yavaşlatsın yeaaa çok hızlı oyun. Oyun yavaşlar. - Bu ne yeaa bu kadar yavaş mı oynanacak artık?! ... Şöyle bi mekanik koymasalardı bu lig herkes bosslara koşar packleri es geçerdi. Autoloota karşılar, sadece çin clientında var o olay özellikle getirmediler daha western clienta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 ne alakası var ya. her sarı mobdan materyal toplamak nedir kaç yılındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Oyunun yavaslamasi beklentisi boyle degil ama. Şu son gelen lig pace i iyice tavan yapmaktan geri kalmiyor. Yeni gemlerle power creep in yine dibine vurulmus. Tüm ekrana 1 shot atip yardirmacadan ibaret olacak. Hp 1 sn icinde birkac kere %5 - %100 arasinda in çık yapabiliyor. %100 den 1 shot yemen çok kolay boss olmasina gerek yok. 250 tane mob arasinda steroidli bir rare in projectile i yada aoe si yeterli oluyor. Loot toplatmakla duzelmez yani "daha guclu gemler daha op build!!11" kafasından vazgecmeleri lazim ama insanlar bunu istiyor heralde o yuzden boyle devam edecek gibi 4.0 da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 thats basicly arpg yani, varsa bir cozum oneriniz onu duyalim. exilecondaki chris wilson interviewlarini izleyin. bu anlattiklarinizin hepsine cevabi var. oyunculara fast paced bir gameplay verdikten sonra bunu yavaslatamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Ticari kaygiyla bu yolu izlemeleri normal tabi ona lafim yok. Power creep i content olarak pazarlamak hem kolay hem de alicisi daha cok demek ki. Cozum aslinda mevcut. Nemesis ligi çok guzeldi mesela. Corrupted blood, volatile, storm herald gibi modifierlar vardi. Yine kolayca olebiliyordun bunlara. O yuzden rare larin modlarina dikkat etmek gerekiyordu. Mob packleri şu anki gibi bir clusterfuck degildi. Şu an kaos. "Flasklari bas(bu da macro tabi), skill spamle ve senden once moblar ölsün diye dua et" e döndü oyun. Defansif statlarin hicbir onemi yok. Ne kadar armor, evasion, %reduction vs stacklesende her türlü tek yiyorsun. 10mil dps e ulas hp stackle geç. Bir de eskiden party ile oynayabiliyorduk 3-4 kisi map yapiliyordu hem daha safe oluyordu. Biri phys bir ele vuruyordu biri single target da iyiydi. Map yaparken keyifli oluyordu party. Simdi solo all the way oldu. 3 kisi girsen fps cokuyor zaten efeklerden kim ne yapiyor belli olmuyor. Ya da en hizli build onden temizlerken digerleri arkasindan kosuyor sadece. Partyler de artik bayık aurabot/cursebot metasina dondu yoksa efektif olmuyor. Tüm bunlar oyunun aşırı hızlanması yüzünden. Bunun dışında bir de item problemi var işte o da çok konusuldu. Zibilyon tane trash drop ve rare larin %99 unun çöp olması. Fossil/master craft varken dusen max lvl olmayan rarelari acmak anlamsiz hale geldi. Shaper/elder itemlarinin bile birkac base disinda cogu cop yerden bile almiyorsun. Chris de soyledi bunlari da pek cozum bulmuslar gibi gelmedi. Son olarak su var, özellikle son gelen content mekaniklerinin hicbiri engage olmayi gerektirmiyor. Aksine yapmak cogu zaman vakit kaybi, keyifsiz ve rewarding degil. atlas/map, breach patchleri disinda gelenlerin hepsi %0.001 lik nolife farm yapan adamlara yonelik. Cheesy bir setup yapmiyorsan, headhunter siz oynuyorsan bosuna yapiyorsun gibi bir hal aliyor. eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Son paragraf hariç katılıyorum, blight ı tower def. sevmediğim için sevmedim ama delve olsun alva olsun iyi bunlar. Beastler meastler hep çeşitlilik geldi. Bi legion dediğin gibi headhunter or loss modundaydı ama ona da "boşuna" demek abartı geliyor, sonuçta headhunterı olan tüm contenti daha hızlı yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 birakin bunlari, simdi ne oynicaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar