axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Lig mekaniği ilgi çekici değil, çok fazla stash tab almaya yöneltiyor koca koca item biriktireceksin tonla, beklenen melee overhaul gelmedi ve bi süre daha gelmeyecek, bi önceki lig iyiydi onu baya yoğun oynadık. Falan filan. PoE çok kitleyen bi oyun, ben misal onu oynarken rahat rahat başka bişey oynayamıyorum wow falan gibi bişey kaçırıyormuşsun hissi veriyor. O yüzden iyi ligleri oynayıp kötüleri skipliyorum direk, insanlar da benzer bişi yapıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Lig çok sönük başladı çünkü çok kötüydü sonradan patchlerle seri toparladılar baya ama grim dawn cart curt derken millet bıraktı oynamayı bu lig için, yine de şu an ki hali gayet iyi, ben oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Playstation da oynayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 @Nacrem arasıra girip oynuyorum oynamak sorun degilde is inventory ile ilgili islemlere gelince resmen iskenceye donuyor. birde bu flasback eventtlardaki oduller ; ornegin 375 portal sansi tum oyuncular arasındami olacak yoksa hc 375 sc375 ssf hc 375 gibimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 her formatın ödülü ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 @Borlach tesekkurler SSF HC deneyeyim de bari sansim artsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Bu paylaşılmıştı sanki 2-3 sayfa önce. Güzel sunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 hadi ya. yeni upload edilmiş diye gördüm de repost değildir diye bastıydım. kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Çok güzel görünüyor ya yeni lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Evet bunda oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Lig mekanigi cok guzel gorunuyor. Caster oynamaktan da gina gelmisti, melee rework iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Ben oyunun ilk çıkışınca birkaç lig melee inat etmiştim, o zamanlar desyncle beraber yalandı melee sonra da caster op olunca melee oynanmaz oldu derken bu lig bi cyclone akar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 yeni lig contenti yine herkesin skipledigi kötü birsey olur garanti de su movement skillerinin animasyonunun kalkması, instant olması bir de bosslarin atacklarini dodgelayabilme cok guzel yenilikler. Yine melee atack animasyonlarına varyasyon getirmisler daha bir güzel olmus. Bir animasyondan digerine geciyor devamli atacklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Melee overhaul, özellikle animation cancel falan çok güzel görünüyor baya beğendim ben. Feelz da diablo kadar iyi olur umarım Meanwhile immortal call pepperoniler içinde yatıyor (immune yok less damage var ve gem lvla göre scalelanıyor) ve molten shell e armor'ın %20 kadar damage shield eklemişler falan güzel buff olmuş. Bide yeni bi damage shield skilli var steelskin diye. Bunların üçü aynı cooldownda artık https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2509916 Alıntı Steelskin is a new defensive skill which is available very early in the game. It instantly hardens your skin, granting a damage barrier that absorbs 70% of all damage taken. It has a maximum amount of damage that it can absorb, which increases as the gem levels. It only lasts a few seconds, and has a short cooldown, so you'll need to time your use of the skill to protect you from dangerous enemy attacks. 1 Alıntı Molten Shell now grants armour while active and a damage barrier that absorbs 75% of damage taken. The maximum damage that it can absorb is based on 20% of your total armour, making it a powerful choice for high Armour characters. It also lasts slightly longer than Steelskin. When Molten Shell absorbs its maximum damage or when the duration ends, all of the absorbed damage is dealt as reflected damage in an area around you, with a large damage multiplier. 1 Alıntı Immortal Call is now instant and grants less Physical and Elemental damage taken for its duration. It can consume up to 5 endurance charges, gaining increased duration and additional less Physical Damage Taken. At level 20, this can mitigate 35% of Physical damage taken and 34% of Elemental damage taken. Consuming Endurance Charges adds an additional 10% less Physical Damage taken for each charge consumed. Unlike Molten Shell and Steelskin, the skill has no maximum damage absorbed which makes it a much more effective answer to the deadliest of physical hits. However, it requires more planning and timing to make the most of its effect and no longer grants complete immunity to physical damage. İlk açıklanan ascendancy rework de chieftain oldu. Thicctonic yerine Chieftonic bült yapılır bunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Maceraya atılıp generic cyclone buildi mi oynasam yoksa Bv elementalist ile başlayıp para kasıp buildler oturunca mı deiştirsem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Flashback league'de 95 olayım diye uğraşıyorum ben de ama hala daha 89'um + shaper'ı açamadım bile lel. Bir map trade etmek için 1 saat whisper atıyorum millete. Şu oyunun trade'ini adam edemediler bir türlü. Flashback'e başlayıp da bırakan varsa map'lerine çökebilirim Melee çok güzel oluyor bu arada, daha interaktif bir oynanışı olacak gibi duruyor. En son melee oynarken aura'ları açıp leap slam melee skill spam şeklinde geziniyordum map'lerde, çok bayıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 chieftain ile süper fire warchief totem build yapılır, güzel olmuş. immortal call'u öldürerek, bloodrage+im arakaali inc recovery rate kombosunu bozmular o kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 On 29.05.2019 at 10:56, Luriel dedi ki: Maceraya atılıp generic cyclone buildi mi oynasam yoksa Bv elementalist ile başlayıp para kasıp buildler oturunca mı deiştirsem bilemedim. kaç sezondur bv başlıyorsun elin alışmıştır bv başla yine. hızlı hızlı kasarsın gear'ını currency'ni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 yok la synthesise bv başlamadım ama sonra pişman oldum. zaten lig enkaz olduğundan oynamadım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 (düzenlendi) Bv ve elementalist hakkı rahmetine kavuştu. Hatta warlord mark nerfünden sonra es dışı caster nasıl oynanır bilmiyorum. Cyclone slayer başlarım herhalde. Haziran 4, 2019 Luriel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Rf warchief'in gideri olur mu? Legion icin starter build discuss'lari basladi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Cyclone efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 sanırım lacerate kasıcam da gladiator bleed lacerate mi gitsem yoksa berserker crit mi karar veremedim. hangisi daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Kimse yazmamış Ed + Contagion Monolithte frozen durumda olan herşeye bulaşıyor tek seferde. O kadar yakın mobların mesafesi. ( Baeclast ta Chris Wilson a sordular doğruladı). Leaguestarter düşünen varsa gogo ed+cont Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar