Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben lig başı dünya chaos ile aldığım brassı daha geçenlerde 6 link yapabildim bildiğin 2k+ fuse gitti hımınısk. Öyle 3-5 fuse basma değil bir de her try min 600 fuse ile denedim :( Başladığımdan beri en şanssız lig olabilir bu.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Cok acayip bir oyunmus bu biraz gec kaldım belki ama fena sardı. Bu league de baya oynadım. Daha da oynarım heralde. Bir sonraki league de daha hazırlıklı oynarıma artık.
Mesaj tarihi:
Ben bu ligi ıskaladım iş yoğunluğundan, nasıl oldu şimdi VP nerf sonrası meta? Wanderlar klasik öttürüyor sanırım, melee falan ne alemde? Bide VP alan kullanan var mı duelist harici?
Mesaj tarihi:
Regen/block vs kasmadıysan gogo vp alternatif yok çünkü. Meta da bir değişiklik yok budget summoner/totem/molten strike bahali olan single targetı barrage olan veya min max isteyen bütün buildlar.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Abyss geçici lig bittiğinde standarta aktarılacak herşeyin. Sonuç olarak belli periyodlar ile ligler başlıyor herşeye sıfırdan başlıyorsun. Yeni mekanikler/itemlar geliyor o lig ile beraber sonra bitiyor yine herşey standarta aktarılıyor. Böyle dönüyor oyun işte.
Mesaj tarihi:
Yeni meta shaperlı elderlı stat sticklermiş sanırım mathilin bi vidyosunda gördüm. Sadece 1200 chaosa shaperı 7snde nasıl erittim falan klasik mathil vidyosuydu asd. Ama reave / blade flurryleri artık offhande phys to ele scepterlarıyla kullanıp pathfinderla klasik potion spamlemece.

https://www.youtube.com/watch?v=DC8QNHikg48
Mesaj tarihi:
o karakterde olay tamamen sword'u. lig sonu olmasına rağmen şu anda bile markette benzer sword 50ex falan.

hatta off hand'i de hayvan gibi. kandırmaca yani bu video :P

abyssal jeweller ve flat dmg yüklenme olayı ise overrated abi.

oyunu birazcık biliyorsanız klasik jewellerle daha fazla dps alırsınız, daha ucuza elde edersiniz ve ihtiyaç duyduğunuz statları daha rahat fixlersiniz.

gereksiz tamamen.
  • Yeni Oluştur...