mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Nesi çöp ya kütür kütür item :/ Basıcam vaalı akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 vaalleme olm hasta mısın buildin oalyı insta life leech ne vaali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 yok ya dalga geçiyorum da çok pis satasım var valla bunu parasıyla güzel amulet ve molten ench'li helmet alırım ateş eder gerçek anlamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 38% life 15 resist belly'yi 6L yaptım 700C'den satıp parasını çatır çatır yesem mi diye düşünüyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 baa vir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Bu league'de ilk kez PoE oynadım. Supermis. Cok detay var yeni baslarken insan kayboluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Lan 6l yapamadim belly i, dun signal fire geldi sevindim, ssf iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Ben lig başı dünya chaos ile aldığım brassı daha geçenlerde 6 link yapabildim bildiğin 2k+ fuse gitti hımınısk. Öyle 3-5 fuse basma değil bir de her try min 600 fuse ile denedim :( Başladığımdan beri en şanssız lig olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Cok acayip bir oyunmus bu biraz gec kaldım belki ama fena sardı. Bu league de baya oynadım. Daha da oynarım heralde. Bir sonraki league de daha hazırlıklı oynarıma artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Ben bu ligi ıskaladım iş yoğunluğundan, nasıl oldu şimdi VP nerf sonrası meta? Wanderlar klasik öttürüyor sanırım, melee falan ne alemde? Bide VP alan kullanan var mı duelist harici? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Regen/block vs kasmadıysan gogo vp alternatif yok çünkü. Meta da bir değişiklik yok budget summoner/totem/molten strike bahali olan single targetı barrage olan veya min max isteyen bütün buildlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Bu lig bir tek bana mı bayık geliyor. Sevemedim bu ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 4 build oynadım bu sezon hepsiyle eglendim valla. EK Nova Inqusitor cok eglenceli geliyor suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 steam'den indirdim oyunu, açamıyorum bir türlü. açılıyor diyor, hiçbir şey olduğu yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Standart ile Abyss arasındaki fark nedir? Abyss'te lig bitince karakter siliniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 hayır lig bitince karakterler standarta taşınıyor itemler stashlar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Abyss geçici lig bittiğinde standarta aktarılacak herşeyin. Sonuç olarak belli periyodlar ile ligler başlıyor herşeye sıfırdan başlıyorsun. Yeni mekanikler/itemlar geliyor o lig ile beraber sonra bitiyor yine herşey standarta aktarılıyor. Böyle dönüyor oyun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Ayrıca neden isim/soyisim combolu nick alıyorsunuz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 ad3m said: Ayrıca neden isim/soyisim combolu nick alıyorsunuz arkadaşım? 9 sene önce gençlik yılları işte (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Heh yeni üye sanmıştım seni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Yeni meta shaperlı elderlı stat sticklermiş sanırım mathilin bi vidyosunda gördüm. Sadece 1200 chaosa shaperı 7snde nasıl erittim falan klasik mathil vidyosuydu asd. Ama reave / blade flurryleri artık offhande phys to ele scepterlarıyla kullanıp pathfinderla klasik potion spamlemece. https://www.youtube.com/watch?v=DC8QNHikg48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 o karakterde olay tamamen sword'u. lig sonu olmasına rağmen şu anda bile markette benzer sword 50ex falan. hatta off hand'i de hayvan gibi. kandırmaca yani bu video :P abyssal jeweller ve flat dmg yüklenme olayı ise overrated abi. oyunu birazcık biliyorsanız klasik jewellerle daha fazla dps alırsınız, daha ucuza elde edersiniz ve ihtiyaç duyduğunuz statları daha rahat fixlersiniz. gereksiz tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Sıkıyor inanma abyss jewellar imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 karakter bubonic ve shroud giymiyorsa gereksiz. PoB'da abyss jewel yerine crit, crit multi veren jewel koy, dps'e bak. daha çok yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 ayrıca abyss jewel'de t1 life aşağı yukarı %6 inc max life yapıyor. t1 lifelı alana kadar normal jewelden 3 tane alırısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar