Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 O vakit kazanan hep Blizzort oluyor. 10 senedir her sene bi' wow-killer çıkıyordu (neyse ki bu furya da bitti). Hep çıkayazıp kaldılar öyle :) Bunda da öyle; bu oyunu çok beğenmeme rağmen teknik sıkıntılar yüzünden oynamıyorum. Diablo 3 oynatıyor kendini her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Gerçi evet burda üst seviye oyuncu diye gecinen axedice gibi adamlar bile diablo diyorsa diablo bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 abi deli misiniz? oyunu güzel yapan şey mekaniği değil kimle oynadığındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 PoE d3ten daha iyi sisteme sahip, ama aynı rahatlıkta oynanmıyor. RMAH hilkat garabetini kaldırıp ona bağlı mekanikleri revize edince d3 de gayet oynanabilir keyifli bi oyun haline geldi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIAAF4Zju2D034ILpuN_MVW-n8rd9fWiqCfb_I51DB8UUdNkiP2jX1daJrxCImVBQW1jb86Qkt43agwcdQjbIxirJ2qLOndDbVIcFIqC_PqH0EWvwMeYeImlVVLjDZKfYd2Z6DBM4bOIXZbrypNFSBKyD8nNZK18m6q2L2mV03j_o__3iT951ReRZLz-uvnCu96eOsKm21sNj3-un11IuKkOdCBR-K0xcLsidNw1bl8jAvssMqpGo_22vsJGYqbtVM1D6sxnjrh8kX-Cg== bu skill tree nasıl sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 axedice said: PoE d3ten daha iyi sisteme sahip, ama aynı rahatlıkta oynanmıyor. RMAH hilkat garabetini kaldırıp ona bağlı mekanikleri revize edince d3 de gayet oynanabilir keyifli bi oyun haline geldi bu arada. şu cok dogru 700+ saat played time var 2014 öncesi ama şuan diablo oynuyorum eşşek gibi. poeye falan dönem bir daha inanılmaz berbat bir oyun motoru. Dünyanın en iyi içeriğini koysan oyun rahatça oynanmadıktan sonra keyif kaçırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ilk çıktığında notebook ile oynamak zorundaydım ve onda da teknik problem olduğundan ötürü keyif alamayıp bırakmıştım çok kısa sürede. bugün sabahtan beri kendisine iyi bağladı ve çok beğendim. diablo3 ten daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü olasılıkları çok geniş tutmuşlar. d3 te tüm zorlukları bitirip bir daha elimi sürmemiştim, sonra paragon getirmişler vs. pek ilgimi çekmemişti ancak bu oyunda 300+ oyun saatinden sonra aynı keyfi verecek mi emin değilim. bir de müzikleri beğendim, güzel bestelemişler. daha yeniyim ve ne derece coop destekliyor onu bile bilmiyorum ancak bir aktivite olursa bende katılmak isterim. karakter adı: certhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faith Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Certhas said: http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIAAF4Zju2D034ILpuN_MVW-n8rd9fWiqCfb_I51DB8UUdNkiP2jX1daJrxCImVBQW1jb86Qkt43agwcdQjbIxirJ2qLOndDbVIcFIqC_PqH0EWvwMeYeImlVVLjDZKfYd2Z6DBM4bOIXZbrypNFSBKyD8nNZK18m6q2L2mV03j_o__3iT951ReRZLz-uvnCu96eOsKm21sNj3-un11IuKkOdCBR-K0xcLsidNw1bl8jAvssMqpGo_22vsJGYqbtVM1D6sxnjrh8kX-Cg== bu skill tree nasıl sizce? Abi ne projectile dmg almışsın ne physical zorlanırsın oyun sonunda bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Ya oyun baymiyo çünkü batacak gibi olduğunda sezon bitiyor yeni mekaniklerle yeni sezon ve fresh start geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 oyundayım, gelsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 gelemiyoruz internet leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ben demin dc oldum, şimdi giremiyorum. yukarıdaki buildden gidiyorum ve rahat levellıyorum ama denildiği gibi oyun sonu patlayacaksa sıfırdan açabilirim. ranger için önerilere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ben bugün 1 kere girebildim onda da 15 sn sonra attı geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ya şu oyun çok güzelde skill tree muhabbeti adamın beynini sikeltiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 login olamıyoruz yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 şimdi ben kendi skill ağacımdan çok memnunum yüksek crit, life ve evasion veriyor ama kiminle konuşsam çok farklı fikirler var. bir yandan eğlenceli birşey bu demek ki ezbere gidilen ağaçlar yok ve herkes kendi oyun tarzına göre idame ettiriyor. cash shop a bakmadım ama orada resetleyen token gibi birşey satılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 full resetleyen bir şey yok ,regretle kotarabildigin kadar kotarıyorsun o da bir sayıdan sonra yeniden kasmaya denk geliyor ,oyun evladiyelik charlar kastırmıyor zaten ,yeniden rollemekte veya farklı şeyler deneyip fail olmakta çok sakınca yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Skill agacinda late game için en önemli husus yeterli hp yada shield vs bide ekonomik damage nodeları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 var mı oynayan kişiler ya tek başıma feci sıkılmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 bir guild olsa aslında iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 1 split arrow + hatred karşılığında 1 alc + 5 orb of alteration verdim. bu fiyatları konuşmak vs. için bir guild kesin lazım. ayrıca 15ms alıyorum başkaları laaaag diye bağırırken bende hiçbirşey yok. sunucu lokasyonu yakında olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 BEYLER GELDİM PAZAR YDS SONRASI SİZLERLEYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 gel gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 guild var, keko adında ama gm in patide nicki ne bilmiyorum. orb of chaos neden bu kadar önemli oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 chaos rareleri tekrar rolluyor ,kullanım alanı çok geniş bu yüzden , örnegin map modları için chaos yakıyorsun baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar